Şimdi Ara

Sandero STEPWAY Club (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
1
Favori
69.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hardday

    Stepway şuan itibari ile satıştamı acaba.bide 100 km de 7 litre civarı yakması kafaları karıştırıyor.Artı bagaj hacmini gösteren bir resim var mı?

    Satısta dostum cok oldu satısa cıkalı...

    http://www.dacia.com.tr/page.aspx?id=146 bakabilirsin buradan.
  • merhabalar.stepway de yolbilgisayarı varmı. ben bu işi hakketten anlamadım. kimi bayi var kimi yok diyor. var diyen bayiye neden internet sitesinde yazmadığını sorunca internet sitesinde sadece diğer modelden farklı olanın yazdığını söylüyorlar. lüfren bu modelden alan yada gerçekten konu hakkında bilgi sahibi olan söylesin.dacia stepwayse yolbilgisayarı varmı yoksa yokmu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vof

    merhabalar.stepway de yolbilgisayarı varmı. ben bu işi hakketten anlamadım. kimi bayi var kimi yok diyor. var diyen bayiye neden internet sitesinde yazmadığını sorunca internet sitesinde sadece diğer modelden farklı olanın yazdığını söylüyorlar. lüfren bu modelden alan yada gerçekten konu hakkında bilgi sahibi olan söylesin.dacia stepwayse yolbilgisayarı varmı yoksa yokmu


    Merhaba arkadaşım ben aldıımda banada var dediler fakat yokmuş bende sonradan anladım şöyleki stepway sadece sanderonun ambiance modeline uygulandığı için yok eğer ileride (lauretteydi galiba) bu modelede stepway uygulanırsa olabilir ;)

    Yani şuanda stepwayin hiçbir modelinde yol bilgisayarı yok...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaferyilmazz -- 31 Ekim 2009; 18:30:11 >




  • teşekkür ederim
  • zafer yılmaz arkadaşım merhaba bende 1.5 dizel versiyonu almak istiyorum ancak şu an için türkiyede yok o yüzden kimsede fazla bişey bilmiyor yetkili bayiler dahil bu arabanın donanımları nelerdir mesela abs varmı yoksa paketmi satın alıyoruz normal sanderolardaki gibi şimdiden ilgine teşekkür ederim
  • Stepway modelinde ABS ve sürücü havayastığı standart olarak veriliyor. Bu yüzden fiyat normale göre yüksek. Aslında Sandero nun düz modelinde ABS ve havayastığı alınca zaten fiyat stepway e yaklaşıyor. Bunun üstüne bir de görüntü avantajı var bence.

    Ayrıca ben şahsen karşılaştırdım, bagajı Clio HB modelinden daha büyük. Araç fotoğraflarda küçük gibi görünüyor ama yakından bakın gayet geniş bir araç. Tavanı yüksek.
  • bu araç türkiyeye ne zaman gelecek yada gelecekmi bayilerde tam birşey bilmemekle beraber aralık ocak falan diyorlar ama
  • Arkadaşlar ekim ayında bi kaç kişi STEPWAY aldı, sonra bi daha piyasada yok bu araç..Ne oldu acaba? Artık gelmicek mi TR'ye?
  • ben ötv indiriminden bi kaç gün önce aldım. aldığım bayiye biri dizel biri benzinli 2 tane gelmişti. dizeli kaçırdım, yetişemedim. benzinlisini aldım. çok memnunum. arabayı sadece resimlerden görerek yorum yapanları kınıyorum.
  • otomatik cikarsalar ya.
  • Arkadaşlar ben sandero stepway almayı düşünüyorum. Bu araçlar sizin de bildiğiniz gibi 1,6 benzinli ve 1,5 dizel. Benzinli motor 90 hp 1,6 motor için bana az gibi geliyor. Üstelik torku da günümüz 1.4 motorların bile altında neredeyse. Dizel araç ise 70 hp bu da bana hızlanmalarda yetersiz gibi geliyor. Bu araçla çok hız yapmayı düşünmüyorum ama yinede motorları zayıf buluyorum. Özellikle ara hızlanmalarda ve sollamalarda. İçinizde bilgisi olan varsa dizel araca chip tunning yapıldığında motor ne kadar güçlenir ve bu motor uygun mudur, ayrıca maliyeti nedir. Yardımcı olan herkese teşekkürler.
  • Arkadaşlar bu STEPWAY lere ne oldu? Ben şimdiye kadar yolda sadece 1 adet görebildim.. Gri renk... Satılmıyo mu? Alan mı yok?
  • Bence kullanmadan yorum yapmayın.

    90 hp benzinli motorun ben yeterli oldugunü düşünenlerdenim.


    quote:

    Orijinalden alıntı: macerg

    Arkadaşlar ben sandero stepway almayı düşünüyorum. Bu araçlar sizin de bildiğiniz gibi 1,6 benzinli ve 1,5 dizel. Benzinli motor 90 hp 1,6 motor için bana az gibi geliyor. Üstelik torku da günümüz 1.4 motorların bile altında neredeyse. Dizel araç ise 70 hp bu da bana hızlanmalarda yetersiz gibi geliyor. Bu araçla çok hız yapmayı düşünmüyorum ama yinede motorları zayıf buluyorum. Özellikle ara hızlanmalarda ve sollamalarda. İçinizde bilgisi olan varsa dizel araca chip tunning yapıldığında motor ne kadar güçlenir ve bu motor uygun mudur, ayrıca maliyeti nedir. Yardımcı olan herkese teşekkürler.





  • Benzinli alıp lpg taktırana kadar dizel alın daha avantajlı.Bencede çok güzel araç clio 3 benzinli hb alana kadar sandero stepway dizel daha iyi seçim hem daha ucuz hemde clio 3 gibi dar diil oldukça geniş..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alfa-x -- 29 Aralık 2009; 15:57:54 >




  • 2010 model kırmızı 1,5 dizel stepway imi bugün itibarı ile aldım....
  • Her ne kadar clio yu beğenmesem de sanderoyla kiyaslamak orta hızla giden atla koşan eşeği kıyaslamaya benziyor. Cliolar ncap5 yıldızken ve malzeme kalitesi daha üst düzeyken sandero ncap3 yıldız ve orta karar malzeme kalitesine sahip. Ben de stepway almayı kafaya koymuştum ancak şuanki fiyatı ve donanım yoksunluğu ve ncap3 yıldız oluşu o fiyatı hak etmediğini belgeledi venim için ve stepway sevdam sona erdi...
  • Ben fümesini aldım. Almadan önce çok araştırdım. Bu fiyata dizel ve bu kadar gösterişli bir araç yoktu. Bir kere arkasında renault var ve Avrupa'da aynı araç reno olarak satılıyor. Araçlar Romanya'dan geliyor. Ayrıca motoru da bildiğiniz Cliodaki dizel motor. Yakıt olarak, yaklaşık 16-17 kuruş yakıyor. Tüplü araçlar bile 15 kuruş civarında yakıyor. Kısıtlı ekonomiye sahip olup, dizel araç almak isteyene tavsiye ederim.
  • Stepway'in 2011 de laureate gibi yolcu hava yastığı olan (en azından hava yastıgı bolumu bos gozukmeyen), dijital kliması olan, 4x hoparloru olan, yukseklik ayarlı koltugu olan modeli piyasaya cıkarılır mı? Bu model uzerinde Dacia yeni bir şeyler yapmayı dusunuyor mu? Arastıran bu konudan bilgili olan arkadaşlar varsa bizleri bilgilendirsinler.
  • aralıkta belki çıkabilir 1.6 24.400 tl fiat iyimi.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.