Şimdi Ara

Sandığa Gitmeyecem Diyen Tiplerin Azalarak Bitmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bizim memlekette hep böyledir
    Sandığa gitmeyecem ayagi yapar millet partisine kızınca
    Sonra secime dogru 3 5 propagandayla hemen radikallesir 20 senedir bağnaz gibi degistirmeden oy verdiği partiye gidip gene oyunu basar
    Hiç alternatiflere bakayim baraj altına bi göz atayim demez
    Ben mesela aydın bir insan olduğum için bu seçim 2 seçimden beri oy verdigim partiye degil baska bir partiye oy verecegim
    Ondan once de gene baska bir partiye oy veriyordum
    Yani 3 kez farklı partiye oy vermis olacağım
    Ama bizim halkta bu nerdeee AKP'nin yüzde 35i CHP'nin yuzde 25i mhpnin yuzde 10u hdpnin yuzde 10u her zaman elinin altında ne yaparlarsa yapsinlar geliyor bu oy

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >



  • Daha dün Kılıçdar tarafından ihanete uğratılan , Chp tarafından sahte anketlerle dolandırılan seçmen bugün hiçbirşey olmamış gibi gene onların kuyruklarına dizilmiş halde.


    Bu herifler sizi dolandırdı , bu herifler yüzde 100 kazanılacak seçimi Erdoğan'a hediye etti. Bu herifler sokağın istediğini değil kendi hırsını dayattı ancak sanki bunca kazığı seçmenine atmamışlar gibi herşey eski haline döndü.


    Dün bu seçimleri satan partinin yarın yine satmayacağı ne malum ?


    Ben Zafer Partisine oy vereceğim. Siz gidip kirli siyasette birilerinin koltuğa oturmak için üzerine bastığı basamak olabilirsiniz.

  • Tıpıi tıpış gidecekler hemde :) Ne sandığa gitmemesi bak görürsünüz...

  • Daha dün Kılıçdar tarafından ihanete uğratılan , Chp tarafından sahte anketlerle dolandırılan seçmen bugün hiçbirşey olmamış gibi gene onların kuyruklarına dizilmiş halde.


    Bu herifler sizi dolandırdı , bu herifler yüzde 100 kazanılacak seçimi Erdoğan'a hediye etti. Bu herifler sokağın istediğini değil kendi hırsını dayattı ancak sanki bunca kazığı seçmenine atmamışlar gibi herşey eski haline döndü.


    Dün bu seçimleri satan partinin yarın yine satmayacağı ne malum ?


    Ben Zafer Partisine oy vereceğim. Siz gidip kirli siyasette birilerinin koltuğa oturmak için üzerine bastığı basamak olabilirsiniz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 26 Mart 2024; 3:8:45 >
  • Türkiye 'de demokrasi sadece sandığa indirgendiğinden böyle bir durum var.
    Demokrasinin normal işlediği ülkelerde her partinin kendi seçim propagandası olur hatta sadece amacına yönelik partiler kurulur. Çevre partileri gibi ,tek amaçları çevre ve doğayı korumak bu konularda çalışma yürütmek gibi.

    Bizde sandıktan birinci çıkan diğerini birtek yatırıp tatsız şeyler yapmadığı kalıyor. Futbol maçı hüviyetinde geçiyor seçimler.

    Ee birde yüksek baraj nedeniyle"oyum çöp olmasın" diyen seçmen de eklenince sonuç bu.

    Unutmayın AKP ilk basa geldiğinde %34 ile tek başına iktidar olmuştu ve o seçimde oy verenlerin sadece %53 mecliste temsil edilebilmişti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Richard Parker kullanıcısına yanıt

    Evet bir de yıllarca halkın iradesi falan demişlerdi. %33 oyla iktidar olup vesayet falan diyorlardı. Azınlık oyla vesayet kuranlar kendileriydi. 2002'de 2 partinin yüzde 9 civarı oyla baraj altı kalması ilginç.

  • Richard Parker kullanıcısına yanıt
    Çoğulcu demokrasi yerine çoğunlukçu demokrasi mantığı var anayasada

    Yani devlet cogunlukcu demokrasi istiyor

    Secimi kazanan her şeyi yapabilsin istiyor

    Bu cok eski kafali bir anlayis

    Türkiye avrupayi 100 sene geriden takip ediyor demokrasi konusunda

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt

    Aslında Türkiye'nin demokratikleşme adımları yeni değil taa Sened-i ittifaka kadar gider.

    Demokrasi ancak bilinç düzeyi yüksek halklarda iyi çalışır sistem iyi işler. Demokrasi da güçler ayrılığı ilkesi vardır ki her kurum birbirini dengelesin, bizdeki Cumhurbaşkanı da böyleydi.


    Sonra sırf birileri istiyor diye iyi kötü işleyen sisteme çomak sokuldu ,"Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi "adı altında padişahlık geldi.


    O zamanlarda yazmıştım zaten , "bu sisteme "evet" diyen niye evet dediğini bilmiyor, sadece RTE istiyor diye evet verecek" diye. Kendi fikri yok, daha doğrusu fikir edinmek gibi çabası yok. Eee kendi fikirleri olmayınca kah geleneksel medya, kah sosyal medya aracılığıyla dolduruluyor.


    Zaten demokrasi indeksinde Türkiye" hibrit rejim" diye geçer. Dünyanın bok çukuru dediğimiz Hindistan aynı listede 41. sırada, yanı başımızdaki Yunanistan 20. sırada.


    Türkiye'ye çok büyük kötülük ediyorlar ve daha acınası ettikleri kötülüğün farkında bile değiller. Yazık gerçektende.





  • hamza5806 kullanıcısına yanıt
    100 az kalır hocam,en az 200 hatta 300.Akp-chp dışındaki partilere oy verecem derseniz karşı tarafa çalışmakla ve oy bölmekle suçlanıyorsunuz,bunu kendine demokrat diyenler ve üniversite okumuş(!) tiplerde yapıyor.Bu ülkede gerçekten oyunu bilerek kullanan %20-25,kalan kısım hep aynı oyu atıyor.Şu sokak röportajlarında “oyunuz kime?” sorusunun yanına bir de “hangi vaatleri için bu adaya oy veriyorsunuz?” diye sorsalar 10 kişiden en fazla 1-2’si düzgün cevap verebilir.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Gitmeyeceğim seçim günü çayımı kahvemi yudumlarken foto atmamı istermisiniz?

    Şimdi de yeni akım başlattınız yok efendim zafer partisi gerçekleri görüyormusta bilmem ne. 🧅'ını aday yapıp ihanet etmedi fikir ayrılığa düştük diyen, yardımcısı zengin Araplara arsa satarken sesini çıkarmayan Özdağ'ın diğerlerinden hiç bir farkı yok.

    Şunu ekliyeyim Özdağ diğer sözüm ona milliyetçi blokla 5 sene içinde ittifak yaparak iktidara gelecek ve ilk yapacakları şey etnik savaş çıkarmak olacak.Hepsi BOP'a hizmet ediyor dedikçe anlamazlıktan geliyorsunuz deneyimleyip göreceksiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu resmi internet cafe yada bir kırtasiye de renkli çıktı alacam ve oy pusulasına bunu koyacağım, ben oyumu bu hatuna veriyorum kim ne derse desin. bir çok tanıdığıma da sordum, eğer geçersiz oy kullanacaksanız sizde böyle yapın dedim. iyi fikir. zaten geçersiz kullanacak olanlar değerlendirsin.


    edit: 2018 seçiminde yine tayyip seçildikten sonra herşey zaten bitti... 2018 de arkadaş mesaj attı bana sosyal medya üzerinden; "koyduk mu?" demişti ve olayın ardından benim nevrim döndü, beynime kan sıçradı, eğer ona ulaşabilseydim kurşuna dizecektim fakat her yerden engellemişti beni.


    şimdi o toplara hiç girmiyorum, benim psikolojim dayanmıyor, ben sadece seçimden sonra bu halka nasıl koyuyorlar onu izleyeceğim. yıllarca nefes tükettik boş yere imiş, pisliğinizde boğulun. ben zarfa bu güzel hatunu koyar ve oy pusulasında da en yakışıklı kimi görürsem ona oy verir çıkarım...


    siyaset boş iş, biz halk olarak beraber olup bu yolsuzluk yapanları etkisiz hale getirmedikçe her şey boş, boşuna kasmayın derim.


    Sandığa Gitmeyecem Diyen Tiplerin Azalarak Bitmesi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nikita7404 -- 26 Mart 2024; 12:46:11 >




  • UzmanAga kullanıcısına yanıt

    zafer partisini desteklemiş ve ona oy vermiş biri olarak bende senin gibi düşünüyorum. bu parti işleri boş, insanların kolay yoldan ülkeyi kurtarma düşüncelerini silmesi gerek... ben halen konuşuyorum ama boşa nefes tüketiyorum çünkü kimse örgütlenmiyor ve kimse elini taşın altına koymuyor...


    halk olarak örgütlenip bu siyasetçi tayfa ile bildiğiniz savaşmamız gerekiyor, başka yolu yok, tekrar ediyorum kurtuluşun başka yolu yok. savaşacaksınız kardeşim, yolsuzluk yapanlar ile korkusuz bir şekilde ve kesinlikle tereddüt etmeden ne pahasına olursa olsun savaşacaksınız...


    örgüt kurma ile uğraşmanıza da gerek yok, zaten 41 ilde teşkilatlanmış Atabey19 ocaklarına kayıt olabilirsiniz. nasıl yardım etmek istiyorsanız öyle yardım edin. amaçlarını dinleyin, ne yapıyorlar onu dinleyin zira benim anlatmam boş çünkü ne anlatsam zaten dinlemiyor millet... çıkış arayan ve bir şeyler yapmak isteyenler gitsin baksın işte.





  • İstanbul seçmeniyim, hatta tepki olarak Kurum'a bile atmayı düşünmüştüm son seçim fiyaskosundan sonra lakin CHP başarısızlığın faturasını kesmişken neden geri dönmeyeyim ki partiye.Son seçimde bize kaybettiren adamlar ve politikalara daha Cumhurbaşkanına mazbata bile verilmeden savaş açıldı ve hepsi şutlandı.Üstüne üstlük bir tane belediye başkanını devirmek için 7 düvel birleşmiş, küskün dahi olsa İmamoğluna oy bu şartlarda verilir.

  • Ben gitmeyecegim Sandığa Gitmeyecem Diyen Tiplerin Azalarak Bitmesi 

    Inegol'den tasinmasam ZP'ye atacaktim burada atmayacagim.

  • Gitmeyecem diyenlerin cogu sozde akp nin kuskun tayfasi, sozde algi yaparlar ama her secimde kostura kostura giderler, pardon tipis tipis , yada her ikisi birden

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6 seçim oldu oy kullanmıyorum. Yine sandığa gitmiyorum.

  • gidenle gitmeyen birbirine bakıyor(birbirini gösteren örümcek adamlar)

  • Periah kullanıcısına yanıt

    Deniz Baykal dan beri böyle! ... Deniz Baykal da RTE dahil İslamcı düzenin kritik temellerinde oluru vermiştir! CHP li balık hafızalılar bilmez!

  • Ekrem İmamoğlu'na oy vereceklere yeterince laf attınız artık sıktı. geçen seçimden beri köprünün altından çok su aktı. CHP çok değişti. evet farkındayım ÖÖ denilen adam KK'nin kopyası ama bu durum CHP'nin aynı yolda devam ettiğini göstermez. şuanda CHP'nin gizli başkanı İmamoğlu'dur. ve KK'ci tayfa bu seçimde açıkça İmamoğlu kaybetsin diye çaba sarfediyor. bu ortamda siz: "CHP aynı CHP, ona oy veren de bağnaz" diyosanız cidden gelişmeleri hiç takip etmiyosunuz demektir.

    bu yazdıklarımı kimseyi ikna etmek için yazmıyorum. şimdi biri gelir: "ne yani sen bizi zorbalıyon mu" der. yahu kime oy verirsen ver. İmamoğlu benim babamın oğlu mu. benim söylediğim şey şu: sizin bu CHP aşağılama tantananız artık o seviyeye ulaştı ki, nasıl olsa karşılık gelmiyo diye forumun altını üstüne getirdiniz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bide geçen seçimden sonra Meral Akşener'e sarılıp ona sempati duyan tayfa var. bu tayfa bide benim gibilere koyun-bağnaz falan diyo. şaka gibi.

    ulan Meral Akşener dediğin kişi:

    1- ilkesiz biridir.
    2- AKP'ye muhalefet etmeyen biridir.
    3- hayattaki tek amacı parti başkanlık koltuğunu korumak olan, bu yolda AKP'yle ittifaka hazır biridir.

    "CHP sizi uyuttu" diyen kişi gelmiş: "Meral'i dinlemediler" diyo. komedi. yahu biz bu forumda: "altılı masa aday belirleme yöntemini tartışsın" diye feryad ederken sizin o Meral masada kek yedi 9 ay boyunca. bunu göremeyen adam bana bağnaz diyo.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.