Şimdi Ara

sandisk sansa m240 yardım? playsforsure? dosyalar gözükmüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • bu sansa m240 ile dosya taşıyamıyorum. başka bilgisayara taktığımda dosyalar gözükmüyor. sadece üç tane klasör var kendi klasörleri audibles recordings config. benim oluşturduğm klasörler ve dosyalar sadece benim bilgisayarımda gözüküyor. bu nasıl bir özellik ya? benden dosyaları saklıyor resmen!
    bunu nasıl çözerim? iptal etmenin bir yolu yokmu? bununla belgelerimi taşıyamayacakmıyım? ilk defa başıma geliyor böyle bişi ya rezil olduk. iki tane dosyayı bi bilgisayardan başka bilgisayara taşıyamaz mı bi mp3 player ya! sizin de başınıza böyle bir şey geldi mi? ya da aynı aletten olanlar yardım ederse sevinirim. bir de bu playsforsure yüzünden mi oluyor? nedir bu özellik?
    saygılar...



  • arkadaşım bende bundan alıcaktım 2 gb olanından.problemin çözümünü bilemiyorum.peki genel olarak memnunmusun ses kalitesi radyo çekişi nasıl iyimi.birde acaba gizli dosya olarakmı ayarlandı bir oraları kontrol et dene aklıma başka birşey gelmiyor.garantilimi aldın,bende 2 gb olanı 240 ytl ye buldum garantisiz ama henüz almadım.
  • forumdan birinden 2. el aldım. o da amerikadan getirtmiş. yalnız bu olay acayip canımı sıktı. sandisk güya depolama ürünlerinde önde. depoladığın şeyi başka yerde göremiyorsun. yani söyleycek bir şey bulamıyorum. inşallah ayarlardan kaynaklanan bir şeydir. çok saçma bir şey. dosyalar gizli değil.
    ilk geldiğinde içinde şarkılar vardı (2. el olduğu için). neyse ben açtım hiç biri görünmüyor. sadece üç tane klasör var. epey uğraştım. media player 10 felan yükledi. napster yükledi ordan bakıyorum yok. sonra uğraşmadım biçimlendirdim. kendi şarkılarımı felan attım. bu kez benim bilgisyararda sorun yok düzgün her şey. ama başka bir bilgisayara götürüp taktığımda gene aynı şey oldu dosyalar ortada yok. alet resmen saklıyo ya. hayret bişi. neyse.

    ses kalitesi iyi. kayıt kötü. playlistleri tanıması ve id3 tag leri tanıyıp onlara göre çalabilmesi(sanatçı, kaset ismi, tür gibi) çok hoş bi özellik. ek kablo ile bağlanıyo bu kötü. fm radyo güzel. 20 hafıza vardı yanlış hatırlamıyorsam. bu dosya işini bi çözsem sorun yok aslında...
    --------
    settings de usb ayarını auto detect den msc ye getirince sorun çözüldü... bilginize...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waa -- 12 Mart 2006; 13:43:47 >




  • arkadaşım bende de aynı sorun var,bende teknosa dan aldım,dediğini yaptım ama olmadı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.