Şimdi Ara

sanırım zamanı geldi. 1.1.2 den 2.0 a..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar. bende azınlıkta bulunan teknolojik cihazın sorunsuz çalışıyorsa update etme diyenlerdendim. ancak şimdi 2.0 a geçmenin gerektiğini düşünüyorum. ancak sorunum şu. tüm 2.0 a geçme konularında 1.1.4 kullanılmış. acaba 1.1.2 li ve çipli sim bulunan (yani 1.1.2 yi yazılımsal olarak kırmadım, çipli aparatlardan aldım, kendi sim imin üzerin koyarak kullanıyorum) iphoneumda aynı yolla update yapabilir miyim? eminim benim gibi arkadaşlarda var şu an.
    teşekkürler...



  • quote:

    Orjinalden alıntı: dosamps

    merhaba arkadaşlar. bende azınlıkta bulunan teknolojik cihazın sorunsuz çalışıyorsa update etme diyenlerdendim. ancak şimdi 2.0 a geçmenin gerektiğini düşünüyorum. ancak sorunum şu. tüm 2.0 a geçme konularında 1.1.4 kullanılmış. acaba 1.1.2 li ve çipli sim bulunan (yani 1.1.2 yi yazılımsal olarak kırmadım, çipli aparatlardan aldım, kendi sim imin üzerin koyarak kullanıyorum) iphoneumda aynı yolla update yapabilir miyim? eminim benim gibi arkadaşlarda var şu an.
    teşekkürler...


    Evet geçebilirsiniz. Barbee nin Pawn yönergelerini uyguladığınızda geçebilirsiniz. Yanlız çipli simi çıkarmanız gerekmekte, normal sim kartı takın yada takmayın size kalmış
  • 2.0'a gecerek çipten kurtulabılırsın arkadasım yada 1.1.4 yap daha sonra gec 2.0'a ne dersın
  • 2.0.1 geldi.Daha stabil. 2.0 şuan biaz sorunlu ve yavaş...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.