Şimdi Ara

Sansa Clip+ ve Kulaklıklarım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Daha yeni aldığım clip+ playerımı cks90 ve ATH-M50 kulaklıklarımla denedim. Dinlediğim müzikler 320 kbps kalitesinde müzikler. ATH-M50 ile çok kısık bir ses elde ettim en yüksek seviyede. Ama o kısık sesle bile gerçekten beğendiğim ve istediğim bir ses elde edebildim. CKS90 kulaklığımla denediğimde ise bu kulaklığı rahatlıkla sürebileceğini düşünmüştüm fakat en yüksek seviyede ortalama bir yükseklik elde ettim. Ses kalitesi yine istediğim düzeydeydi ve kaliteliydi.

    Şimdi düşündüğümse rockbox kurduğumda acaba ses yüksekliği artacak mı? Geçenlerde Fiio E6 sipariş ettim, son çare olarak onunla birlikte kullanacağım fakat Rockbox kursam amfisiz kullanıma uygun hale getirebilir miyim?



  • Ath m50 amfi ile gayet yeterli olur cks90 için sormak istiyorum acaba ses yüksekliği yeterlimdir bende cks90 var sony a845 düşünüyorum eğer clip+ sesi yeterli ise ondan vazgeçeceğim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az önce Rockbox kurdum ve sesin şiddeti ile kalitesini feci şekilde artırdı. CKS90'ı geçtim ATH-M50'yi bile inanılmaz besleyebiliyor. Sanırım amfiyi cowon ile kullanacağım artık çünkü gerek kalmadı :) Ses biraz yapay gibi ama bu cihazdan beklemeyeceğim kadar kaliteli. Rockboxa hayran kaldım, çok profesyonel ayarları var. Ben clip+ varken çok üst düzey olmadıkça diğer playerların alınmasını gerekli görmüyorum bundan sonra :) Artırılabilir hafızası ve boyutu da cabası.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.