Şimdi Ara

SANSUİ SPV 7500 HAKKINDA..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar..bu cihazdan bende edindim fakat bazı şeyleri tam anlayamadım,çünkü cihaz teknosada tek kalmıştı ve kullanım kitapçığı yoktu 1-cihaz için gerekli usb driveri bulup yükledim fakat usb disk olarak tanımadı, topfieldin bir programı ile diske ulaşabildim. bu normalmi.
    2- içine attığım mp3 leri klasörlerin içine girip çalmaya başladığımda 1 parça bittiğinde diğerine geçmesi lazım fakat tv.ye geçiyor..sırayla çalmıyor.nedendir?
    3- reklamların kesilebildiği söyleniyor bu işlem nasıl yapılıyor?
    4- kullanım kitapçığı nereden bulabilirim



  • reklemları nası kesersin.kayıtı çalarken ilerleme çubuğunu play tuşu ile ekrana getirirsin,sağ sol okla yada ileri geri sarma tuşu ile reklamların başına gelir beyz tuşla bir işaret koyarsın,kürsor yanıp sönmeye başlar sonra sağ yön tuşu ile reklamların sonuna gelirsin,ŞİMDİ eğer bu aşamada tekrar beyaza basarsan seçtiğin iki nokta sürekli çalarki benim 2 yaşındaki oğlumu oyalama yöntemim bu,eğer bu noktada rengni hatırlamıyorum şu an renkli tuşların en sağdakine basarsan sana soracaktır kesiyimmi kopyalayımmı diye .kesersen silip atar kopyalarsan o kısmı ayrı bir parça olarak saklar.
    Benimde merak ettiğim bir konu var.cihaz güncelleme için rs-232 ye ihtiyaç varmı USB den yapabilirmiyiz.RS 232 kablolar çok pahalı kezaa..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.