Şimdi Ara

SAP Yazılım Danışmanlığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
90
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Koras Teknoloji, SAP çözümleri sayesinde işletmelerin dijital dönüşümünü destekleme konusunda inovatif yaklaşımlar benimsemektedir.

    Sektör ihtiyaçlarını tecrübeli yönetici kadrosu ile genç – dinamik personeli sayesinde karşılayan firmamız şirketlerin dijital dönüşümünde kalite ve verimlilikten taviz vermeyen bir bakış açısı benimsemektedir. Üretim süreçleri başta olmak üzere şirketlerin maliyetlerini ve sürdürülebilirliğini etkileyen her noktada yazılım hizmetlerimizle çözüm odaklı bir anlayış benimsemeyi hedefliyoruz. SAP konusunda sistem desteğimizin yanı sıra eğitim ve danışmanlık gibi stratejik hizmetlerimizle de şirketlerin başarısına katkı sağlıyoruz.

    Koras Teknoloji olarak müşterilerimizin memnuniyetini en önemli unsur olarak kabul ediyor ve her koşulda dürüstlüğü önemsiyoruz. Amacı müşterileriyle iletişim kurma sürecini daha efektif bir şekilde tamamlamak olan firmamız zaman, kalite ve başarı noktasında harika bir dönüşüm sürecine kapı aralar. Kendini sürekli yenileyen ekibimiz, araştırmacı, meraklı ve daha iyisini amaçlayan şirket yapımız ile büyük projelere imza atma arzumuzu bir araya getirerek en iyiyi hedefliyoruz.

    SAP MII, SAP ABAP, Fiori danışmanlığı ve modül danışmanlığı hizmetleri dışında ayrıca eğitim hizmetleri de vermekteyiz.



    koras teknoloji
    Koras Teknoloji ve Yazilim Danismanligi
    https://www.korasteknoloji.com



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webkocu -- 9 Nisan 2023; 0:24:24 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.