Şimdi Ara

Sapanca'da h.içi 2 gün kaçamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam arkadaşlar,

    Bayramdan sonraki ilk hafta içi 2 gün eşimle birlikte kafa dinlemeye Sapanca'ya gidelim diyoruz. Sapanca'nın neresi güzeldir, nereye gidilir, konaklama için uygun ama güzel ve romantik bir yer neresini tavsiye edersiniz ? Ayrıca Sapanca dediğime takılmayın, İstanbul yakın civarı her yer kabulümüzdür. Kendi aracım var ve aracımla gideceğim. Daha önce gittiğimiz için Riva, Polonezköy, Ağva ve Adalar tercihimizin dışındadır

    Tavsiyelerinizi bekliyorum.



  • ben sakaryalıyım, gezilcek kafa dinlenilcek bi yerdir özellikle kırkpınar tarafı. ama kartepe de olabilir kar yağdıysa güzel bi mekan oluyor.
  • Hocam selam,

    Peki bu göl kenarına yakın olan mevki neresidir ?
  • gölkenarında pansiyonlar vs var ama şöyle tepeden kocaeli sakaryayı kuş bakışı izleyeyim dersen kartepe greenpark resortu öneririm. dağın tepesinde sakin bir yerdir.
  • Sakarya merkezde sanırsam 10 civarı otel var, kıyaslamayı aşağıdaki linkten yapabilirsiniz sanırsam. İyi tatiller...

    http://www.otelyorum.com/Arama/sakarya/sakarya_merkez_otelleri_yorumlari.html
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kasolet

    Hocam selam,

    Peki bu göl kenarına yakın olan mevki neresidir ?

    hocam kırkpınar tarafı sessiz sakindir yada kartepeyi de önerebilirim
  • Arkadaşlar merhaba,

    Hepinize teşekkür ederim. Açıkçası biraz geç oldu. Vakit dar olduğu için rezervasyon yapmam gerekti. Villa Sapanca adında bir apart otel var. Wallahi arkadaşlar eğer romantik bir kaçamak yapmak isterseniz size şiddetle tavsiye ederim. Özellikle Suitleri müthiş. Hele hele 2 tane odası varki (Romantik Bej ve Romantik Lale), bunlar çatı katı ve yatağınızın, kafanızın hemen üstünde pencere var ve yatarken gökyüzünü, yıldızları seyredebilirsiniz. Ne yazıkki ben yer olmadığı için o odalarda kalamadım. Ben Kalyon'da kaldım ve o da güzeldi. Odaların dizaynı çok güzel ve hepsinde jakuzi mevcut. Isıtma sistemleri harika. Dışarısı buz gibiyken biz odada terledik. Haftaiçi oda fiyatı 150 TL verdik. Ne yazıkki kredi kartı geçmiyor ve sahibi 1 kuruş indirim yapmıyor. Şansınızı hiç zorlamayın derim. O yüzden cebinize nakitinizi koyuyorsunuz, basıp gidiyorsunuz. Hee unutmadan bu sadece oda fiyatı. Kahvaltı isterseniz ayrıca ücret ödemeniz gerekiyor. Güncel oda fiyat listesi ve oda resimleri sitelerinde mevcut. Açıkçası ben pişman olmadım ve gitmek isteyenlere de tavsiye ederim.

    Bir diğer notum: Diğer mevsimleri bilmiyorum ama Sonbahar ve Kış mevsimlerinde Sapanca'ya sadece 1 gün gitmek en güzeli. 2 gün adamı bayar. Zaten gidecek yer yok doğru dürüst. Her yer boş. Biz resmen kafa dinledik...

    www.villasapanca.com




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.