Şimdi Ara

Sapphire r7 260x

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar sapphire marka r7 260x ekran kartına sahibim.Fan hızı %30 olunca baya ses çıkartıyor.Uğraştım herşeyi yaptım , çok ses çıkıyor.İşin garip yani control panelden ayarlarıyla oynayınca örneğin %30 ile çalışırken fan hızı %25 veya %35 yapınca ses kesiliyor.Mesela %60 çalışınca da gram ses çıkmıyor ama %30 oldu mu evde savaş çıkıyor.Bunun nedeni ne olabilir?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SANZE -- 9 Nisan 2015; 14:00:38 >



  • fanda fiziksel bir hata olabilir %30 yaptiginda surtunuyordur daha hizli daha yavas olunca ses yapmiyordur bence yolla servisine kullanici hatasi degil dersin ki fan hizini manual % su degerlerde deneyin baska makinede de aynisini yapacaktir eger kasa icinde kartin fanina degen bir kablo vs yoksa.buna bak yoksa yolla tamir yok zaten o markada yenisini versinler.sapphire trixx programiyla ayarlarsin aslinda fan hicbir zaman %30 olmayacak sekilde ama niye ugrasacaksin yolla gitsin.
  • Valla senin sorunun cevabını bilmiyorum ama ben kendimden anlatayım o kart bozuk . 2 kere aldım 2 sinin de sorunu aynıydı 2 si de yüke girmiyordu sıcaklığı ise 70 e geliyordu ve hâlâ fan %30 civarında geziyordu .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.