Şimdi Ara

Sapphire R9 280 Dual-X OC 3GB Ekran Kartı Video İnceleme (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
7.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DH Misafiri

    bir karta 800 lira civarı para vericem ve watch dogs gibi grafikleri kısılmış bir oyunda hemde kapalı alnda 17 18 fps alıcam şakamısınız ya..doğru düzgün kodlayın şu oyunları artık.

    tamam abi.
  • İnceleme çok güzel olmuş teşekkürler.Herkesin anlayacağı dilden ve ancak arayarak bulunabilinecek bilgilerle hazırlanmış videoya neden böyle yorumlar yapıldığını anlamadım doğrusu.
    Ayrıca "7" mhz hız aşırtma ile 5 fps artmasıda bana normal gelmedi(fazla) ve Sapphire'nin sitesinde (850(Boost:940) MHz Core Clock) ibaresi yer almakta.Bu ibareninde tam olarak ne olduğunu anlamadım.


    edit:imla



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anaksimenes35 -- 22 Nisan 2015; 17:30:02 >
  • Bu kartı, AMD FX Series 8150 (3.6 GHz) işlemcili, 8 GB ram'li bilgisayarımda kullanıyorum. Wolfenstein : The Oldblood oyununda MEDIUM ayarlarda kasmalar yaşıyorum. Muhtemelen henüz oyunun güncellemesi çıkmadı ve optimizasyon sorunları yaşıyor olabilir.

    Fakat GTA V'de ise HIGH ayarlarda oldukça akıcı...

  • İ5 2500k ve 280dualx kullanıyorum gta5 de genel olarak high bazılarıda veryhighte akıcı şekilde oynuyorum almak isteyen arkadaşlara belirtmek isterim şu an için F/P ürünü kesinlikle

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende de bu kart var ve alalı 3 yıl oldu macununu degistirmek istiyorum ancak parcalarina ayiramadim yardimci olabilcek var mi ? Teşekkürler.

  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.