Şimdi Ara

Sarhoş (Ayyaş Adam Heykeli) Nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bazı konularda muhalif arkadaşlara cevaben "Biz gemi yaparız, uçak yaparız. Sizde ayyaş(sarhoş) adam heykeli yaparsınız" diye yazıyorum. Hemen Atatürk'e hakaret diye 15 gün ceza alıyorum. Bir kaç kez oldu bu. Cezayı geri açıyorlar ama ben destek talebinde bulunup olayın aslını açıklayınca...


    Peki bu konuyu neden açıyorum. Sonuçta yine "Ayyaş (sarhoş) adam heykeli" yazdım. Ceza sebebi olarak görünüyor yönetim tarafından. Yönetim şikayetin başlığına göre mi haraket ediyor anlamış değilim. İnsan bir araştırır değil mi? Nedir bu "Ayyaş adam heyli" olayı. Kime demiş, neden demiş vs...


    Bak benim "Ayyaş (sarhoş) adam heykeli" cümlesi içeren mesajımı şikayet eden cahil iyi oku haberi aşağıya bırakıyorum. Sizin tıpış tıpış oy verdiğiniz partinin Eskişehir BB yaptırdı bu heykeli. Bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıptır. Cahillinizi forumdan uzak tutun.



    Haber linki...


    www.hurriyet.com.tr
    'Sarhoş adam heykeli' sokakta!
    https://www.hurriyet.com.tr/gundem/sarhos-adam-heykeli-sokakta-40778392







  • Bırak laf salatası yapmayı.

    Farklı konularda "ülke ve dünya gündemi" haricinde bile nasıl bir ahlaki yapıda olduğun herkesin malûmu

    15 mesajını şikayet ettim. 15 mesajına da işlem yapılıp silindi . Forumun kuralları bellidir. Normalde her birinden 4 gün ceza alıp toplamda iki ay uzaklaştırılman gerekirken 19+1 yedin.

    3 gün sonra tüm cezan silindi. Tek bir mesajına işlem yapılıp 20 gün yemedin.


    Senden çok çok daha az tahrik ve hakaret içerikli mesaj atanlar 90 gün yedi .

    Torpilliyim demiyor da haksızlığa uğradığım ayağı yapıyor.

    Sırf " tüm laiklerin keyfini bozacağım" mesajınla Adana 'ya hakaret içerikli mesajlarının temizinden 14 günü var.

    Merhabalar,


    @Kayrabey ilgili yönetici arkadaşımız yurttaşlık ve anayasa bilincine sahip her vatandaşımızda olması gereken Atatürk-perver ve Cumhuriyet Bekçisi bir iyi niyetle mevzu bahis işlem yaptığı mesajınızdan kendi beyanınızda ifade ettiğinizin aksine farklı bir anlam çıkarmış ve ilgili başlıkta bulunan size ait mesajınızda yer alan bu ifadenizden dolayı size bir işlem icra etmiş:


    Alıntı

    metni:
    Ayyaş adam heykeli kadar ses getirmez malesef.


    Donanım Haber Forum (donanimhaber.com)


    Burada da söylediğiniz üzere destek hattındaki sarhoş (ayyaş adam) heykeli beyanınıza göre de gene iyi niyetle ilgili cezanız kaldırılmış. Ancak,


    Alıntı

    metni:
    Sizin ne anlam çıkardığınızdan banane :)


    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/158194769


    Tamamen yanlış anlaşılabilecek bir konuda böyle bir başlıkla kapanmış bir mesele hakkında konu açarak ve konuda böylesi mesajlar atarak gösterilen iyi niyeti suistimal ettiğiniz görülüyor. O sebeple bu hassas mevzunun daha fazla uzamaması ve bölümün tertibi adına artık başlığı kilitliyorum.



    Ayrıca kendi beyanatınız uyarınca belirttiğiniz yanlış anlaşılmaların önüne geçmeyi ve iyi niyeti suistimal etmemeyi arzu ediyorsanız forumdaki söylemlerinize dikkat etmelisiniz. @Kayrabey üzüntüyle ancak talihsizlik olarak niteleyebileceğim aşağıdaki ifadeler de ne yazık ki size aittir. Ve burası da Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisinde ve yasaları kapsamında işleyen bir sitedir:


    Alıntı

    metni:
    Hiç kendimden utanacak bir durumum yok. Cumhuriyet çocuğu falan da değilim.


    Alıntı

    metni:
    Acımamış laikliğin kalesine dalmış yıkmış geçmiş (sonunda Şeytani Şekilde Gülen Surat Emojisi*)



    Türkiye Cumhuriyeti Anayasası:


    Alıntı

    metni:
    I. Devletin şekli MADDE 1- Türkiye Devleti bir Cumhuriyettir. II. Cumhuriyetin nitelikleri MADDE 2- Türkiye Cumhuriyeti, toplumun huzuru, millî dayanışma ve adalet anlayışı içinde, insan haklarına saygılı, Atatürk milliyetçiliğine bağlı, başlangıçta belirtilen temel ilkelere dayanan, demokratik, lâik ve sosyal bir hukuk Devletidir. III. Devletin bütünlüğü, resmî dili, bayrağı, millî marşı ve başkenti MADDE 3- Türkiye Devleti, ülkesi ve milletiyle bölünmez bir bütündür. Dili Türkçedir. Bayrağı, şekli kanununda belirtilen, beyaz ay yıldızlı al bayraktır. Millî marşı “İstiklal Marşı”dır. Başkenti Ankara’dır. IV. Değiştirilemeyecek hükümler MADDE 4- Anayasanın 1 inci maddesindeki Devletin şeklinin Cumhuriyet olduğu hakkındaki hüküm ile, 2 nci maddesindeki Cumhuriyetin nitelikleri ve 3 üncü maddesi hükümleri değiştirilemez ve değiştirilmesi teklif edilemez. 


    Microsoft Word - Anayasa_2018_EKlerÄ°Å (tbmm.gov.tr)



    Demokratik, laik, sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti'ne bağlı bir sitenin sınırları içerisinde benimsediğiniz söylemlere özen gösterin lütfen.

  • sarhoş araba kullanıp eve gitmesindense orda uyuması daha iyi



    şişedeki gibi durmaz yazısı fotoşok gibi




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _bluescream_ -- 4 Mart 2024; 17:22:7 >
  • Şark kurnazlığı yapıyorsunuz bence.

    Üniversitedeyken "Siktir et lan" yerine "strait line" derdik. Birisi niye küfür ediyorsun dese, ingilizce konuşuyoruz deriz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Navi -- 4 Mart 2024; 17:29:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alttaki yazı sonradan eklenmiş olabilir. Önemli olan böyle bir heykel var ve bunu chp yönetimi altında olan Eskişehir bb'nin yapmış olması. Ama cahillerin bunu Atatürke hakaret olarak algılayıp sürekli şiket etmesi ve yönetiminde anında ceza vermesi can sıkıyor

  • Bu sizin ahlakınız beni bağlamaz. İnsanları salak yerine koymak hoşunuza gidiyor olabilir.

    Ben bir şey diyeceksem çıkar derim. Öyle kısaltmalarla kelime oyunlarıyla üzeri kapalı işlerle uğraşmam.

    Ayrıca Atatürke hakaret etmek kadar aptalca hiçbir hareket yoktur. Atatürke hakaret eden insanlardan uzak durun. Zira düşünce yetileri yeterince gelişmemiştir.

  • Kayrabey kullanıcısına yanıt

    Bırakın bu işleri Allahaşkına. Ahlakla, delikanlılık ile ne alakası var. Kim kimi salak yerine koyuyor? Racon mu kesiyoruz?. Bizim ki küfrü biraz esprili yapmak. Zaten bu kendi kendine söylenen söz. Ahlakla ne alakası var? Bunlar hep sanattan, mizahtan uzak kalmaktan oluyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Navi -- 4 Mart 2024; 17:45:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Navi kullanıcısına yanıt
    Argüman olarak da “Atatürk’e ihanet eden insanlardan uzak durun” diye sunmuş. Herhalde davasındaki kişiciklerin Atatürk hakkında düşüncelerini bilmiyor, yazık. Orada burada insanlara aptal sıfatı yerleştirmiş cümlesinin başında da. Özeleştiri yapabilmesini beklemek mucize olurdu zaten.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Navi kullanıcısına yanıt

    Asıl sen bırak. Küfürsüz espri yapamıyorsan o senin sorunun. Sanattan, mizahtan uzak kalmakmış Peh. Küfür olan herşeyden uzağım ben sen rahat ol.

  • shizo skit kullanıcısına yanıt

    Benim davam hakkında bilgin var mı? Yok. Kanun ile korunan bir insana küfür edenin aklından şüphe edilir. Ayrıca sabah akşam sövsen de bu ülkeye bir katkısı var mı? Ölene bir zararı var mı? Atatürke hakaret etmek saçmalığın daniskasıdır. Önüne bakacaksın kardeşim. İşine bakacaksın. Ülke için ne yapılmalı bana bu konuda ne düşüyor ona bakacaksın. Geriye dönüp sevmediği insanlara küfür edenlerin bırak ülkeyi insanlığa faydası olmaz.


    Aptal sıfatına gelince. Ben kimseye aptal demedim. Mesajımı şikayet eden CAHİL dedim. Yine diyorum çünkü cahil kelimesi bu forumda ceza sebebi değil. Cahillik öğrendikçe geçen bir özelliktir. Bunu şikayet arkadaş umarım okurda azıcık cahilliği eksilir.


    Özeleştiri yapılacak bir durumda söz konusu değil.

  • Kayrabey kullanıcısına yanıt

    Peki arkadaşım, kadına nisa denen bir dergahta büyümüşsün diyelim. Ömrünce de hiç hastir çekmemişsin o zaman, saygı duyarım.

    Sosyal medyada Atatürk karşıtı neredeyse tüm siyasal İslamcıların heykel takıntısı vardır. Sıkıştıkça, "siz anca heykel yaparsınız" derler. Ayyaş adam heykeli lafından da çoğunluğun farklı anlam çıkarması pek olası değil.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kayrabey kullanıcısına yanıt
    Davandaki adamlara sövenlere ne olduğunu ve Atatürk’e sövenlere ne olduğunu biliyor ve karşılaştırıyor musun? Zaten davandaki adamlar bu adamın izinden gitmek istemiyor, ne kadar kollarlar? Türkiye’de sosyal medya üzerinden dönen bi adalet kavramı var. Bi ara Türk lirasından fotoğrafını kaldırmaya da cesaret ettilerdi. Hatta bi dönem kaldırıldı bir de. Sen burada savunduğun şeylerin boş fanatikliğini yaparken, Atatürk’ü sevmeyen yol arkadaşların kokain partileri yapıyor, ayakkabı kutularında para saklıyorlar. Sen de akşam evine iki ekmek almayı düşünmek yerine sağ, sol muhabbeti yap. Atam’a kim sövmüş, kim sövmemiş onu falan araştır. Kahvede “masada mıyız, beyler?” diye münakaşalarda bulun işte. Boşver oğlum akıl mantık sizin işiniz değil, hele ki yaşamak hiç değil. Cahil bir şekilde ölmeye mahkumsun.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kayrabey, seni tanımasam burada yazdığın "ben çok iyiyim" masallarına gene inanmam. Senin zihniyetinin ne olduğunu herkes biliyor zaten.

  • Asıl saçmalık muhalefetten uçak, tank yapmasını beklemek.

  • Sarhoş ülkeleri ve ayık ülkeleri bir karşılaştır. Hangisinde yaşamak istersin. Hangisinde vergi kaçırma, rüşvet , adam kayırma, hemşehricilik , torpil daha az. Ahlak hangisinde daha çok. Ona bak. Hangisinde yaşamak istersin karar ver. Ayık mı sarhoşmu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miraclescape -- 4 Mart 2024; 22:9:9 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sarhoş ülke ayık ülke ne ya

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 19 gün ceza almış bu provakatör şahsın ne oldu da birden cezası kaldırıldı adminler?
    Lağım çukuruna çevirdi burayı 60'lık warezci.

    Muhalifin cezasına ceza kat. Malûm tayfa ceza alınca hokus pokus yap.
    Ne ala forum

    Birde gelmiş mağduru oynuyor. Bir yönetici çıksın hangi sebeple furondor ve bu şahsın cezalarının affedildiğini söylesin. Yazdığı her 3 mesajın ikisinden oluk oluk irin akıyor en sonunda 20 gün ceza alıyor iki gün sonra birden cezası kalkıyor.

    Sonra kaldığı yerden nefret kusmaya devam ediyor. Böyle rezalet olmaz.
    Ekşi sözlük mü burası?

    Forumda bile torpil yapıyorlar ayıp.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Violet Evergarden -- 5 Mart 2024; 8:22:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Navi kullanıcısına yanıt

    Sizin ne anlam çıkardığınızdan banane :)

  • Hopdediks-Dediğimdediks kullanıcısına yanıt

    Ben muhalefetten bir şey beklemiyorum. Zira seçmeni de beklemiyor ki.

  • Bu yollardan ben de geçtim yıllar önce. Safa yatmaya devam edebilirsiniz ama anlaşılıyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.