Şimdi Ara

Sarı Toyota Supra (Nerede ve kiminle?)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
5.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar. Yıllar öncesinden 2006 veya 2007 yılları arasındaki bir zaman diliminde olabilir tam hatırlamıyorum fakat Sahibinden ilanlarında, 93 olması muhtemel sarı renkli, fabrikasyon haliyle orijinal bir Supra ilanı vardı. İlan fotoğraflarından hatırladığım kadarıyla açık ve kapalı garajı olan bahçeli bir evin önünde sessiz sakin, tertemiz ve pırıl pırıl poz veren sarı renkli bir Toyota Supra duruyordu. İlan fiyatı 30.000TL idi. Her gün mutlaka birkaç defa açıp ilana bakıyordum. Dışarıdan ve içeriden fotoğraflara baktığınızda sanki fabrikadan az önce çıkmış gibiydi. Birkaç gün internete giremediğim bir zaman olmuştu. Ortalama 3 veya 4 gün sonra ilanı aradığımda bulamamıştım. Belli bir süre ilanlarda kalmış fakat benim o 3-4 günlük aralığımda ne olduysa ilanlardan çıkmıştı.

    Sonrasında yaklaşık 3-4 yıl kadar o otomobili araştırdım. O zamana kadar pek yaklaşmamıştım fakat bir dönem yanlış hatırlamıyorsam Honda forumunda üstü biraz tozlanmış ve yol kenarında durur halde çekilmiş bir fotoğrafına denk geldim. O yıllarda konu içeriğinde fiyatı 60-70.000 şeklinde konuşuluyordu ve derin bir iç geçirmemi sağlamıştı. Birkaç yıl önce 30.000TL idi. Fotoğrafı görünce sanki onunla bir duygu bağım varmışçasına(bence öyle birşey oluşmuştu) içimi hüzün kapladığını hatırlıyorum. Fotoğrafını kaydettiğim bilgisayarın hard diski problem yaratınca onuda kaybettim ve daha sonra internette bir şekilde bulamadım. Üzerinden yine bayağı zaman geçti. Kim bilir belki rengi değişti, belki hala birinin garajında veya tamamen yok olmuşta olabilir. Şuan piyasada ciddi rakamlar konuşuluyor Supra'lar adına. Standart araçların o tarihteki piyasa fiyatlarıyla şuan ki fiyatları arasında çok bir fark yok fakat bazı araçlar inanılmaz değerlere sahip oluyorlar bu geçen zaman zarfında hepimizin de bildiği gibi. Tüm bu zaman içinde aklımdaki net görüntü fabrikadan az önce çıkmış gibi olan sarı Toyota Supra ve 30.000TL'lik ilan fiyatı.

    Bu konuyu bu kadar zaman sonra Youtube'da Gürcistan plakalı, Türkiye sınırları içinde dolaşan bir Supra videosuna denk gelip, içimde kalan birşeyler deşilmişçesine bir duygu hissiyatı oluştuğu için açtım. Aynı zamanda video eklerinde 06 plakalı beyaz bir Supra'da var. Yine 34 plakalı üzerinde bir oynama olmadığını düşündüğüm gri bir Supra'ya da fotoğraf olarak denk geldim.

    Bunlar bir yana o zamanlar benim bahsettiğim ilana denk gelen ya da bahsettiğim otomobili hatırlayan, gören veya duyan arkadaşlar var mı? Belki sahibi buradan da çıkabilir.


    Sevgilerimle...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Bende 2005 de sattığımız 93 model Tempra SXA aracımızı arıyorum görenlerin pm atması rica olunur

    Not : Arka bagaj kapağında orjinal telefon anteni vardır telefonun markası da blaunkpurt olması gerek. Araç rengi akrilik beyaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uguRnB kullanıcısına yanıt
    o aracı ben de hatırlıyorum ama sanırım o araç sağdan direksiyonluydu, doğru mu hatırlıyorum acaba?
  • Müge anliya çık

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye de baya bi mk4 supra var.Fabrika çıkış rengi sarı mı bilmem ama bi tane sari supra var.Bende yillar once sattigimiz doğan l nin plakasini , yolda giderken passatta gorunce uzulmustum.Genclesip passat olacagini bileydik satmazdik

    bu da sari supramiz
     Sarı Toyota Supra (Nerede ve kiminle?)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samsunluuu55 -- 5 Temmuz 2015; 21:58:54 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: CDBurnerXP

    Müge anliya çık

    Son zamanlarda gördüğüm en iyi yorumlardan biriydi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aracın akıbetini merak ediyorsanız size bir arkadaşın facebook linkini veyahut facebook ta bir grup adresi verebilirim belki şimdiki halini görebilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi niirvana -- 5 Temmuz 2015; 22:11:26 >
  • o araç şu an gümrükte satışa çıkacak diye biliyorum sağdan direksiyon muayne için sola alınması lazım turbosuz motora sahip sarı bir supra plakası szr666 olması lazım
  • beyaz renk supra ankarada ismail çamdaydı en son 06 pt

    tuning dersigine çıkmış istanbulda
    turuncu 19 jantlı 92 model
    ve siyah otomatik var birde

    gri yi hiç görmedim
  • CDBurnerXP kullanıcısına yanıt
  • Arkadaşlar merakımdan soruyorum tr plakalı mk4 supra ilanına denk gelmedim satmaya kalksalar ütopik fiyat çekerlermi
  • Bir tane de Beylikduzu tarafinda vardi, belki bilen vardir. Siyah, ufaktan modifiyeli. Spoylerli filan. 4-5 senedir gormuyorum. Her gordugumde ic gecirirdim :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • uguRnB kullanıcısına yanıt
    Senin aradığın araç arkadaşın resimde attığı araç zamanında bende gördüm malum sitede satılık iken ucuz bi fiyat söz konusu olduğu için benimde aklımda kalmıştı Egzozlarını ve body kit'ini hatırlıyorum arkadaşın attığı resimdeki araç o istanbuldaydı Msupra'nın sahibi olan İsmail Çam'a satıldığını biliyorum beyaz bi supra aldıktan sonra bunu da aldı plakası falan değiştirildi bu olaylarda 3 sene önce falan oldu şuanki sahibi kim nerde bilmiyorum TeachTurkey'le iletişime geçersen bulabilirsin 60 bin e bulabilceğini düşünüyosan unut yine ikiye katlanmıştır fiyatı
  •  Sarı Toyota Supra (Nerede ve kiminle?) Sarı Toyota Supra (Nerede ve kiminle?) Sarı Toyota Supra (Nerede ve kiminle?)

    En son plakası 06 eh 666 olmuş. plaka ve boyası değişmiş olabilir akıbeti ne olmuştur bilmiyorum.

     Sarı Toyota Supra (Nerede ve kiminle?)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi niirvana -- 11 Temmuz 2015; 21:24:14 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: niirvana

     Sarı Toyota Supra (Nerede ve kiminle?) Sarı Toyota Supra (Nerede ve kiminle?) Sarı Toyota Supra (Nerede ve kiminle?)

    En son plakası 06 eh 666 olmuş. plaka ve boyası değişmiş olabilir akıbeti ne olmuştur bilmiyorum.

     Sarı Toyota Supra (Nerede ve kiminle?)


    bunu ukoymak için gelmiştim




  • Güzel arabanın hali başka 8 sene sonra bile izi buluna biliyo

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ilginiz için teşekkür ederim. Bahsettiğim araç büyük olasılıkla fotoğraflarını eklediğiniz araç. Üzerinde oynamalar yapılmış. O zamanlar fabrikasyon halindeydi. El değmemiş bir tek şu 34 plakalı gri Supra kaldı sanırım. Başka gün yüzüne çıkmamış olanlar var mıdır bilinmez. Tekrardan ilginiz için teşekkür ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O araç çok kez el değiştirdi son olarak Ankara'da ve şuanki değeri 1.000.000₺'den fazladır. Şuan 1450 beygir civarı (yakıt ve basınca göre değişiyor.) 2 kez Ankara Autofest'te gördüm başından ayıralamadım hayranlıkla izledim gerçekten efsanevi bir araç.

    Bu videodaki araç yıllar önce gördüğünüz o araç :D Biliyorum konunun üzerinden uzun yıllar geçmiş ama belki biri benim gibi buraya uğrarsa son halini de görmüş olur.https://www.youtube.com/watch?v=jGjhyLJ4kas
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.