Şimdi Ara

Sarımtırak ekran Samsung S9 Plus(Samsung rezaleti)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • S9 plus cihazımın ekranının beyazları sarımtırak göstermesi, video izlerken siyah ekranda pikselleşme meydana gelmesi ve konuşma sırasında görüşmenin kesilmesi gibi nedenlerle cihazı servise bıraktım. Servisteki teknisyen arkadaş neredeyse bütün problemleri reddetti.

    Ekranın sarımtırak olmasının nedeninin amoled teknolojisi olduğunu söyledi. Haklı olduğunu göstermek için kendi s7 edge telefonunu çıkardı ve onun ekranının da sarı olduğu gösterdi. Kendisi amoled ekranların sarımtırak gösterdiğini kabullenmiş, bizimde bu şekilde kabul etmemizi istiyor. Yanımda beyazları doğru gösterdiğine inandığım Huawei p10 plus vardı, bu cihazı beyaz gösterimi için örnek olarak gösterdiğimde herhangi bir şey söyleyemedi. Ürün beyazları gösteremiyor açıkça ve bu durum ürünün kutusunun üzerinde yazmıyor. Eğer bu durum yani amoled ekranların beyazları sarımtırak gösterdiği kutuda yazsaydı bu cihazı almazdım açıkçası.

    Öte yandan ürünün ekranın video izlerken siyah sahnelerde pikselleşmeye başladığını belirttim ve display tester programı ile bu durumu kanıtlamama rağmen söz konusu test programının samsunga ait olmadığını, samsungun *#0*# testinde siyah rengi görüntülemede herhangi bir sorun olmadığını belirterek bu sorunda görmezden gelindi.

    Ha birde telefonla yaptığım görüşmeler sırasında konuşmanın kesilmesi durumu ilettim, oda kullanmış olduğunuz operatörden kaynaklanmaktadır diyerek beni çileden çıkarttı.

    Samsungun müşteri memnuniyeti yazıyla sıfır sayıyla 0.

    5200 TL'lik rezalet.

    Ürünü servise bıraktım tespit yapmaları için. Tespit sonucunda çıkacak belge ile ya tüketici hakem heyetine ya da tüketici mahkemesine başvuracağım. Konuyu yukarıya taşımak için yardımlarınızı bekliyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -kanunadamı- -- 3 Mayıs 2018; 15:48:2 >







  • 30 gün içerisinde değişim yapıyorlarmış eğer müşteri haklı bulur iseler. Ben 31 nci gün götürdüm değişim talebini reddettiler, ancak gerekirse ekranı değiştiririz dediler, şaka gibi.
  • samsung hemen hemen her modelınde mevcut bu durum olmayan model yok sanırım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.