Şimdi Ara

Şarj Aleti Ve Kulaklık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • General Mobile'n kendi şarj aleti telefonu yavaş şarj ediyor.Bunun dışında önerebilceğiniz bir şarj aleti varmı? Birde kutudan çıkan kulaklık dışında kulaklık kullandığımda müzik dinlerken hem kulaklıktan ses geliyor hemde dışarıya ses gidiyor bunu nasıl düzeltebiliriz ? Kendi kulaklığı dışında kulaklık kullanamiyacakmıyız bu telefonda ? Biraz fazla soru oldu ama titreşim modundayken telefonun kendi 3 tuşuna bastığımızda sürekli titriyor telefon bunu kapatabilme şansımız varmı ? Teşekkür ederim şimdiden ..



  • ryozzo kullanıcısına yanıt
    Hocam şarj cihazı olarak ben samsung orijinal şarj cihazını kullandım ve GM şarj cihazından daha yavaş şarj etti. O yüzden ben GM yani kendi şarj cihazını beğeniyorum.
    Kulaklık sorununa gelince bahsettiğin sorun benimde başıma geldi ama olay jack girişiyle ilgili, biraz çevirince durum çubuğunda kulaklık simgesi çıkıyor ve böyle bir sorunla karşılaşmıyorsun -başka kulaklık kullanmak daha akıllıcı çünkü her ne kadar bu kulaklık güzel olsa da bazı konularda yetersiz oluyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vandrak kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirmeniz için teşekkür ederim.Şarj aleti ve kulaklıkla ilgili öğrendiğim iyi oldu.Ama telefon yavaş şarj ediyor umarım önümüzdeki güncellemelerde buna bir çözüm bulunur.Birde bu titreşim sorununa bi çözüm bulabilsek keşke
  • ryozzo kullanıcısına yanıt
    Kapasitif tuşların titreşim olayı yeni güncelleme sonrası olmuş sanırım, ben bundan rahatsız değilim ama rahatsız olan kullanıcı çok umarım özelleştirme sunarlar. Yeni güncelleme de beni düşündüren özelleştirmeden çok varolan sorunların düzeltilmesi ve 4.2.1 sürümünün yükselmesi. Ama ne yazık ki sürüm yükselmesinden umudum yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence Xperia serisinin 1500lük cevirisi olan sarj aletlerinden al hem daha hızlı sarj ediyor normal cihazlara göre 2300mah bataryayı 1.5 saat gibi bi sürede dolduruyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vandrak kullanıcısına yanıt
    Yeni kullanıcı olduğumdan güncelleme ile ilgili pek bir bilgim yok fakat aldığım gibi bir güncelleme yaptı telefon.Ve telefonun güncellenmesi sistemiyle ilgili bi ekip kurulduğunu duydum umarım doğrudur.Güncellemeler gelirse hatalar giderilirse general mobile satışlarını dahada arttıracağını düşünüyorum.Titreşim evet aslında kişiden kişiye değişiyor fakat dediğiniz gibi beni rahatsız etti açıkcası ve anlamadığım ayarlar kısmında kendimize göre bir ses profili veya varolan profilleri düzenleyememe seçeneğinin olmaması çok kötü.
  • ryozzo kullanıcısına yanıt
    Senin kutudan çıkan şarj cihazı aşağıdaki cihazsa bundan iyi şarj cihazı zor bulursun. Benim bildiğim GMD'nin kutu içeriğinden aşağıdaki şarj aleti çıkıyor.

    Ben bunu Galaxy S3'te kullanıyorum. Samsung'un kendi şarj cihazından çok daha hızlı şarj ettiğini söyleyebilirim. Yalnız şarj aleti kaliteli olmasına rağmen kablosu çok dandik, bunun için de önceden elimde bulunan Nokia marka şarj kablosu kullanıyorum.
     Şarj Aleti Ve Kulaklık
  • kemalboran kullanıcısına yanıt
    Benimki bunun aynısı değil iphone'n şarj aletine benziyor ama marka aynı.Evet kablosu baya bi dandik bende başka alternatifler arıyorum o yüzden :)
  • ryozzo kullanıcısına yanıt
    İlk satılan versiyonlarda yukarıdaki şarj aleti çıkıyordu. Maliyeti biraz daha düşürmek için sonraki dağıtımlarda daha ucuz bir şarj aleti koymuş olabilirler. Şarj kablosu olarak Nokia şarj kablosu kullanmanı tavsiye ederim.
  • kemalboran kullanıcısına yanıt
    Anladım Kemal Bey evet maliyetten dolayı olmuş olabilir.Nokia şarj kablosu çok farkettiriyormu şarj hızında ?
  • ryozzo kullanıcısına yanıt
    Şarj hızında çok fark edeceğini sanmıyorum. Ancak GMD'nin şarj girişinin hassas olduğunu düşünürsek en azından kaliteli bir kablo kullanarak şarj girişinin bozulmasını engelleyebilirsin. Şarj cihazı olarak yukarıda resmini gönderdiğim şarj aletini tavsiye ederim. Nokia şarj kablosu ve yukarıdaki şarj cihazıyla gayet iyi sonuç alırsın. Şarj aletinin modelini sorarsan Greenmate PT150WH.
  • kemalboran kullanıcısına yanıt
    Evet konularıda inceledim biraz çoğu kişi şarj giriş yerinden şikayetçi dikkatli kullanmak lazım.Bilgilendirme için teşekkür ederim.Birde size birkaç soru daha sormak istiyorum.Rom ve root işlemi tam olarak nedir ben bunu anlayamadım .. Yeni bir sistem,yazılım kurmakmı oluyor telefona ? siz bunu yaptınızmı öneriyormusunuz? Ve rom root yapılınca telefondan daha yüksek bir verim alınabiliyormu çok farkediyormu ? birde garanti kapsamı dışında kalma gibi bi durum yaşanıyormu room root yapılınca?
  • ryozzo kullanıcısına yanıt
    ROM Nedir:
    Rom, telefonunuzun iç dünyasında, işletim sistemi yüklenmesi için ayrılmış alandır. Bu kısma gerek telefon üreticisinin hazırladığı işletim sistemini, gerekse diğer 3. kişilerin hazırladığı özel Rom’ları ekleyerek işletim sisteminizi yükseltebilir, alçaltabilirsiniz. Örneğin siz cihazı satın aldığınızda üreticinin hazırladığı rom ile gelir ve 3. kişiler tarafından hazırlanan başka romları yüklemediğiniz sürece bu romu kullanmış olursunuz.

    ROOT NEDİR:

    Root nedir?
    Root Android işletim sistemli akıllı telefonlarda, tam yetkili kullanıcı yani yönetici demektir. Windows işletim sistemlerindeki administrator kavramıyla eş anlamlı bir kelimedir.
    Bilinçi kullanıcıysanız root olarak işlemler yapabilirsiniz fakat acemi kullanıcıysanız bunu önermiyoruz. Geri dönüşü olmayan değişikliklere yol açabilirsiniz. Hem Linux işletim sistemlerinde hemde android işletim sistemli akıllı cep telefonlarında varsayılan olarak root değilsinizdir. Çeşitli işlemlerden sonra root yetkisine kavuşabilmektesiniz.
    Telefonunuza root erişimi sağlamak da (“getting root”, “rooting”) işletim sistemini modifiye edilerek size bu “root” kullanıcısının haklarını vermek, böylece sistem üzerinde tam kontrol hakkı tanımaktır. Bunu da sisteme su (superuser) programını yükleyerek isteyen programlara bu yetkiyi tanıyarak gerçekleştirir. Bu sayede telefonunuz üzerinde gelen gereksiz programlardan kurtulmaya tutun da, hosts dosyasını değiştirmek, hatta telefonunuza başka bir ROM yüklemeye kadar root olmadan yapamayacağınız bir çok işlemi yapmanızı sağlamakta.
    Akıllı telefonlarda root işlemi yararları nedir?
    1- Sistem üzerinde tam kontrol.
    2- Yeni bir recovery imajı yükleme ve sistem yedeği alma.
    3- Değişik rom’lar yükleme.
    4- Değişik kernel (Çekirdekler)’ler yükleme.
    5- Root Erişimi gerektiren uygulamaları çalıştırma.

    Kaynak:http://root.nedir.com/


    SONUÇ OLARAK:
    Çok meraklı ve değişiklikten hoşlanan bir kullanıcı değilseniz ve yeterli tecrübeniz yoksa telefonu root etmenizi ve custom rom yüklemenizi önermem.




  • kemalboran kullanıcısına yanıt
    Açıkcası meraklı bir kullanıcıyım ve değişiklikten hoşlanırım Ve bu general mobile'n kendi rom'ndan iyi romlarda vardır denemek istiyorum ama bi o kadarda tedirginim yanlış birşey yapmaktan korkuyorum.Ve garanti gidiyormu yapınca? Bu arada bilgilendirme için teşekkürler uğraşmışsınız o kadar..
  • ryozzo kullanıcısına yanıt
    Telefonu root etmek ve custom rom yüklemek garantiyi bozar. Ancak resmi romu telefona yüklersen telefonu tekrar garanti dahiline sokabilirsin.

    GMD'nin ana konusunda custom romlar ve root yapma yöntemlerinin paylaşılmış olması lazım. İyice araştırıp okuyup bilgi sahibi olduktan sonra denemende fayda var. Yanlış bir işlem geri dönülemez arızalara ve cihazının pert olmasına neden olabilir.
  • kemalboran kullanıcısına yanıt
    Anladım tekrardan teşekkür ederim sağolun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.