Şimdi Ara

Şarj edilebilir hibrit Jeep Renegade 4xe Türkiye'de: İşte fiyatı ve özellikleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Şarj edilebilir hibrit Jeep Renegade 4xe Türkiye'de: İşte fiyatı ve özellikleri



    Jeep Renegade’in şarj edilebilir hibrit versiyonu Renegade 4xe Türkiye’de sipariş üzerine satışa sunuluyor. Renegade 4xe, ülkemize 705.000 TL’lik anahtar teslim fiyatı ve S-Limited donanım seviyesiyle; sipariş üzerine getirilecek.



    Renegade 4xe özellikleriyle neler sunuyor?



    Jeep Renegade 4xe’de 180 beygirlik 1,3 litre turbo benzinli motor, arka aksta konumlandırılan 60 HP'lik elektrik motoruyla kombine edilmiş. Bu sayede şarj edilebilir hibrit sistem toplamda 240 beygir güç üretiyor. Benzinli motor 270 Nm tork üretirken elektrikli motor 250 Nm’lik torku kullanıma sunuyor.



    Ayrıca Bkz.Renault Kangoo'nun ikiz kardeşi tanıtıldı: Yeni Nissan Townstar



    Elektrikli güç aktarma sistemi tarafından üretilen yüksek tork değeri, her türlü arazi koşulunda üstün dört tekerlekten çekiş kabiliyeti sağlıyor. 0-100 km/s hızlanmasını 7.1 saniyede tamamlayan Renegade 4xe, hibrit modda 200 km/s'ye; tam elektrikli sürüşte ise 130 km/s’ye varan maksimum hıza ulaşıyor. Söz konusu sistemin 6 ileri otomatik şanzımanla eşlendiğini de belirtelim.



    Şarj edilebilir hibrit Jeep Renegade 4xe Türkiye'de: İşte fiyatı ve özellikleri



    Kompakt modelde 11,4 kWsa batarya paketi mevcut. Bu batarya, Renegade 4xe'ye 50 kilometreye kadar saf elektrikli sürüş menzili sağlıyor. Ayrıca 2 saatten kısa sürede şarj imkânı sunan easyWallbox ile halka açık ve ev tipi şarj çözümü de Renegade 4xe ile kullanıcılara sunuluyor. Bunun yanı sıra araçta, bataryanın sürüş sırasında sadece içten yanma motor tarafından iletilen tahrik ile şarj edilmesini sağlayan e-save modu ile hareket halindeyken bataryayı şarj etmeye devam eden e-costing fonksiyonu da mevcut.



    Konfor, bağlanabilirlik ve güvenlik teknolojileri



    Renegade 4xe’de yer alan; şarj, sürüş verimliliği, sürüş geçmişi, planlanmış şarjlar ve daha birçok durumla ilgili tüm bilgileri içeren 8,4 inç UconnectTM Navigasyon sistemi, Apple CarPlay ve Android Auto ile akıllı telefon entegrasyonuna da izin veriyor. Şarj seviyesi ve menzili (elektrikli ve hibrit modda) gibi batarya bilgilerini aktaran Renegade 4xe’ye özel renkli 7 inç TFT ekran gösterge panelindeki teknolojik işlevler hayatı kolaylaştırıyor.



    İç mekânda üst seviyede konfor sunan Renegade 4xe’de otomatik klima ve Çift Bölgeli Otomatik Sunroof, Kör Nokta Uyarı Sistemi, Önden Çarpma Uyarı Sistemi, Şerit Değiştirme İkaz Sistemi, Yorgunluk Tespit Sistemi, Trafik İşareti Tanıma Sistemi, Elektronik Park Sistemi, Geri Görüş Kamerası, Ön- Arka Park Sensörleri ve Anahtarsız Giriş ve Çalıştırma gibi donanımlar da standart olarak sunuluyor.









  • oha

  • Tesla model 3, sahibindende 852,000 liraya sıfır olarak var. VW id.3 sıfırı bundan ucuz. Niye bunu tercih etmeli? Hibrit diye mi? Geç.

  • pahalı yoksa güzel araç

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alternatif markaların elektrikli araçları ile bu fiyattan rekabeti zor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Huan8 H kullanıcısına yanıt
    bu da demek oluyor ki bazı araçları ülkede çok ucuza satmak isteyenler var. hemen id3 ve model3 için ek vergi gelmeli.

  • "705.000 TL’lik anahtar teslim fiyatı" azmış. TR ekonomik şartlarında bu araçlar bizim için en azondan benim ve çevremdeki birçok kişi için hayal.

  • Bu fiyata satamaz

  • O paraya passat alır bizim millet.

  • elektrikli doblo jip

  • Gelmese de olurmuş…

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: faniseyler

    Bu fiyata satamaz

    Zengin kızları çatır çatır alır niye satamasın ki? Asgari ücretin bir üstü maaş ile karı-koca çalışanları markanın hedeflediği yok ki.

  • Hibrit araçları çok takip etmiyorum fakat tam elektrikte 130 yapması iyiymiş. Sanki hibritler ilk hızlanmada maksimum 50-60'a kadar çalışıyor diye biliyordum. Fiyatına maşallah be kardşm



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manesnuc -- 28 Eylül 2021; 20:58:24 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bmw x3 varken kim bunu niye alır

  • 100 km de 2.1 yakıyor diye okumuştum. Arada şarj etmek gerekiyor mu yoksa araç giderken kendi olduğu şarj yetiyor mu bilmiyorum. Normal fiyatı 430 bin , elektrikli motor gelince 275 bin koymuşlar . Normal hali düz yolda fren yapınca belli hızdan sonra arka tekerler havalanıyordu ama bunda arkaya motor gelince o sorun azalmış olabilir. Aracı sık sık görüyorum çok büyük değil tipi filan güzel bence, 550-600 civarı olaydı baya satardı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tenekekutu kullanıcısına yanıt

    Rakiplerine bakalım prem. sınıf Volvo XC40 var fiyat yakın, Hyundai Kona var full paket tamamen elektirkli yine fiyat yakın. Yani Zengin kızları bu araçları daha çok beğenir bence.

  • Buradaki olay iki ayrı motor ile hybrid sunması. Diğer hybrid modellerde elektrikli ve benzinli motor iç içe. Ayrıca iki motoru ayrı ayrı kullanılabilir yapmış. Elektrik biterse benzinle devam edebilirsin. Ya da tam tersi. Zengin olacağım, şarjım bitti diye yolda kalacağım! Saçma olurdu. Bu araç daha mantıklı. Şarj istasyonu sorunu yok. Ayrıca benzini kullanırken aküsü şarj oluyorsa, bir yandan da ek kilometre kazanmak var. Diğer hybrid modellerde arıza durumunda usta bulmak da sorun. Bunda ayrı ayrı ustalarla iş çözülür. Hemde bir motor arıza yapsa diğeriyle yola devam edersin. İkisi bir arada kullanınca 4x4 oluyor.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.