Şimdi Ara

Şarj ve Pil konusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dostlar fujifilm xt30ii kullanıcısıyım an itibari ile. İlk kameram :) alırım bir hayırlı olsununuzu :) memleket bir youtubırt daha kazanmış bulunmakta. İlk kameram olduğu için tam hakim değilim kutu içinden adaptör çıkmadı sadece usb kablosu çıktı taktım laptoba kamerayı şarj oluyor şimdi lakin 5 saat diyor şarj süresine. Kullanım klavuzunda şarj aleti için fuji bir öneride bulunmuş ama fiyatı çok yüksek. Batarya fiyatına baktım 1700 lira diyor. Ortalama 300 defa şarj edilebilir diyor kullanma klavuzunda batarya için. Gerçekten bu kadar düşükmü bu bataryaların ömrü ? Full şarjda kaç dk çekim yapabileceğim onuda göremedim ama uğraşıcaz bakalım öğrenmekte kararlıyım :D


    Şimdi gelelim soruya ben bu makinede ille fujifilmin şarj aletini ve bataryasını kullanmak zorundamıyım ? Baktım bu makine için duracell markasıda pil üretmiş ve çeşitli markaların şarj cihazları var nerdeyse yarı yarıya ve hatta bazzen 4 kat daha ucuza. Bunları tercih edemezmiyim bir problemle karşılaşırmıyım ?



    Problem yok kullanabilirsin derseniz eğer bir şarj aleti ve batarya önerisi alabilirmiyim acaba.








  • Başlığı Kemal Kılıçdaroğlu'na bandik attılar ataturke kufrettiler amanın siyasette şöyle böyle oldu felan diyemi değiştirsem napsam. Nerde boş konu var altında 2000 tane yorum nerde bilgi arayan konu var 10 gün bekle 0 yorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.