Şimdi Ara

Sarsılmaz'dan 'Milli Piyade Tüfeği' ve yeni silah teknolojileri DH Özel

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
2
Favori
5.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  • IDEF13 bütün hızıyla sürerken Donanım Haber olarak Milli Savunma Sanayii'ndeki tüm gelişmeleri ekranlarınıza taşımaya devam ediyoruz. Bu videomuzda Sarsılmaz standında yeni nesil Milli Piyade Tüfekleri ve silah teknolojileri hakkında bilgi alıyoruz.

     

     





  • DH de gelişme var :)

  • Şu silah haberleri midemi bulandırıyor aslında. Çünkü bu üretilen silahların hepsi insanları öldürmek amaçlı yapılıyor. Biliyorum bütün dünya böyle ama bunu iyi birşeymiş gibi sunmak yanlış diye düşünüyorum.

  • Devamını bekliyoruz :))

  • Teslim olun !Ben Mesut Çevik !
  • G3 Piyade tüfeği'nin tarihi geçmişti zaten 3 mermi atıp tutukluluk yapıyor G3 yüzünden çok dayak yedim askerde :) böyle modern silahlar kullanılmalı artık

  • HK tasarımından çıkarsak ve yapısından milli bir silah olabilir.

  • Bugün ki ikinci silah haberi.
  • Silah ihraç edebileceğimiz aklımın ucundan bile geçmezdi.

    Bilgiler için teşekkür ederiz DH ekibine.
  • Bunu Bizim Polisler Bizim Icin Kullansin Kutluyorum Hepinisi.
    Hadi Bizde Amerika Gibi Bireysel Silahlanalim Terrörist Avlayalim.
    Hani Nerde bu silahlarin Modern Teknolojik Modifiyeleri diye börürüs.
    Bu arada Logodaki Fon Örümcek Adamdan Araklamislar.
    ____________________________________________________

  • tüm askeriyedeki beylik silahlarında sarsılmaz kullanılıyor yanılmıyorsam.

  • Son dönemde sık sık gösterdiğiniz silah haberleri çok rahatsız edici. Ne yani bu haberleri okuyup "yaşasın bizimkiler yeri geldiğinde başkalarını fena telef edecek" diye sevinmemiz mi gerekiyor ?
    Şimdi çıkıp birileri "savunma" diyecek tamam doğrudur savunma ama bir parça siyaset takip eden kişi şu dönemde Türkiye'nin dünyanın en büyük emperyalistleri ile işbirliği içinde olduğunu ve bir savunmadan çok, Orta Doğuya yapılacak bir askeri müdahalenin daha ihtimal dahilinde hatta yüksek ihtimal dahilinde olduğunu bilir. Bu tarz haberler yaparak insanlarda ülkenin silahlı kuvvetlerine karşı aşırı bir güven algısı oluşturuyor ve insanların olası bir savaşı daha normal karşılamalarını sağlıyorsunuz,kısacası savaş ihtimaline karşı insanları alıştırıyorsunuz.Böyle haberler yapılması sizin kararınız mı yoksa birileri mi istedi açıklığa kavuşturursanız iyi olur.

  • Namlu ömrü bitmemiş,şarjor ağzı yamulmamış ve mekanizması çatlak olmayan bir G3 tutukluluk yapmaz tutukluluk yapma oranını düşürmek için plastik şarjör üretiliyor birde şuna dikkat etmek gerekir envanterde iki farklı G3 var bir orjinal alman üretimi olan HK G3 birde mke üretimi olan G3 şarjör kısmında nerede üretildiği yazıyor binlerce kişinin elinden geçen bu silahların kullanıma bağlı olarak yıpranma payı var askerdeyken usta birliğimde bana zimmetlenen G3 bebek gibiydi vatani görevimi diyarbakır lice'de yaptığımdan tüfeğimle defalarca atış yapmama rağmen beni yolda bırakmadı Allah'a şükür arada aklıma geliyor özlüyorum kendisini :) ancak gelişen teknoloji ile birlikte her ne kadar etkisi yüksek olsada bu silahların kullanımdan çekilme zamanı geldi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Razor Crest -- 9 Mayıs 2013; 18:42:22 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Stanislas Xavier

    Son dönemde sık sık gösterdiğiniz silah haberleri çok rahatsız edici. Ne yani bu haberleri okuyup yaşasın bizimkiler yeri geldiğinde başkalarını fena telef edecek diye sevinmemiz mi gerekiyor ? Şimdi çıkıp birileri savunma diyecek tamam doğrudur savunma ama bir parça siyaset takip eden kişi şu dönemde Türkiyenin dünyanın en büyük emperyalistleri ile işbirliği içinde olduğunu ve bir savunmadan çok, Orta Doğuya yapılacak bir askeri müdahalenin daha ihtimal dahilinde hatta yüksek ihtimal dahilinde olduğunu bilir. Bu tarz haberler yaparak insanlarda ülkenin silahlı kuvvetlerine karşı aşırı bir güven algısı oluşturuyor ve insanların olası bir savaşı daha normal karşılamalarını sağlıyorsunuz,kısacası savaş ihtimaline karşı insanları alıştırıyorsunuz.Böyle haberler yapılması sizin kararınız mı yoksa birileri mi istedi açıklığa kavuşturursanız iyi olur.

    ne yani dünya yanıp kavrulsun bize dokunmayan yılan bin yaşasın mantıgı yazık.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: digimon52

    Bunu Bizim Polisler Bizim Icin Kullansin Kutluyorum Hepinisi.
    Hadi Bizde Amerika Gibi Bireysel Silahlanalim Terrörist Avlayalim.
    Hani Nerde bu silahlarin Modern Teknolojik Modifiyeleri diye börürüs.
    Bu arada Logodaki Fon Örümcek Adamdan Araklamislar.
    ____________________________________________________

    Hele yazıya bak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • colt firmasının m4 ve sigsauer firmasının 516 modellerinin karması tabi ki onlardan farklılıklarıda var kabze ve dipcikler özgün dikkat edilmesi gereken en önemli şey görüntüsü değil öncelikle çalışma sisteminin sağlıklı olması uzun ömürlü ve her koşulda çalışabilmesi yoksa almanların kendi ürettikleri g3 ile bizim mke üretimi g3ün neden farklı olduğunun da açıklamasıdir bu biz sadece şekil olarak alıyoruz çalışma sisteminin stabilitesi hiç önem verilmeden yapılınca verimde alınmaz buna bağlı olarak bekleyip görecez elbet özel kuvvetler inceleyip siparişi verirlerse eğer o zaman tam manasıyla kayda değer birşey olduğuna inanırım ben

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesut bey black ops 3 incelemesini bizzat kendisi yapacak yakında.

  • silah sadece oyunlarda güzel..gerçek hayatta silah demek ölüm demektir.

  • Köşedeki bakkalda satınlar şeylermiş gibi özendirici silah incelemeleri süper oluyor. Bende birazdan lav silahımla günlük kuş vurmaya çıkıcaktım, öncesinde çok iyi oldu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi z0rr0nur -- 9 Mayıs 2013; 18:50:47 >
  • Süper beklediğim videolardan biri gelmiş keskin nişancı tüfeklerinide bekliyorum

  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.