Şimdi Ara

Satılık 161lvl Şampiyon köy

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • satılmıştır



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi porsuk773 -- 14 Nisan 2015; 18:21:15 >



  • Fiyat düşürme ya da alıcı değilim. Anlamadığım nokta, gelişimini neredeyse tamamlamış köylerin bu kadar fiyatla ilan açılması. Alacak adamın yapacak bir şeyi kalmamış, her şey neredeyse tam o kadar para edeceğini gerçekten düşünüyor musunuz? Anlıyorum emek büyük, günler aylar belki yıllar. Ancak yapacak hiç bir şey kalmamış :)
  • tugaykavuk kullanıcısına yanıt
    Kardeşim oyunu biliyormusun fikrim yok. Oyunda kaç kişi köyünü sıfırdan fullemek için milyarlar harcadı bi bilsen :) oyunun amelelik kısmı köyü bitirmektir. Köyün 10 a geçtimi bıkarsın artık aşırı derecede zaman ve para harcatıyor oyun. Ama köyle işin bittikten sonra Klan savaşı ve kupa savaşları bence oyunun amacı bu ;)
  • Öncelikle ilginiz için teşekkür ederim araxie1907 nin belirttiği gibi bu köyde artık işcilik amelelik bitti cok uzun zamandan beri emek verdim köy artık zevk için oynanacak kıvama geldi oyunun amacı zaten şampiyon olup derecelere girmek fiyat konusuna gelince yüksek olduğunu düşünmüyorum her malın muhakkak alıcısı vardır diye düşünüyorum. saygılarımla
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.