Şimdi Ara

Sat/Tak CS:GO Global Hesap.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 562 saat oynanma süresi 73 win'i vardır.

    steamcommunity.com/id/fraghetti

    Fiyat olarak 130 lira veya ona eşdeğer skinle takas edebilirim iyi forumlar.



  • quote:

    Orijinalden alıntı: Miroğlu.

    562 saat oynanma süresi 73 win'i vardır.

    steamcommunity.com/id/fraghetti

    Fiyat olarak 130 lira veya ona eşdeğer skinle takas edebilirim iyi forumlar.

    Hayırlı işler;
    http://play.esea.net/users/857786
  • Sıkıntı yok ets2de para hilesi yapayım derken eseadan ban yedik dikkat edersen -100 karma var eseada hile yapanlar -200 karma yer.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Miroğlu.

    Sıkıntı yok ets2de para hilesi yapayım derken eseadan ban yedik dikkat edersen -100 karma var eseada hile yapanlar -200 karma yer.

    Bu dediğinde yalan;
    http://play.esea.net/index.php?s=support&d=ban_list&type=1

    Bütün hileciler güncel karar ile -100 karma yiyor, eski sistemde -50 yiyordu.
  • Doğrudur ama -200 karma diye biliyordum. Cheat engine yüzünden geldi ban yani para verip hile yapıcak değilim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Miroğlu.

    Doğrudur ama -200 karma diye biliyordum. Cheat engine yüzünden geldi ban yani para verip hile yapıcak değilim

    Ne dersen de esea seni hile yüzünden banlamış, bu adamlar hile ile kişisel ilgileniyor. Ben cheat engine açık diye hile yiyen adam görmedim, hatta ilk açılan konusu flash oyunda hile yapıcam esea client açıkken ban yer miyim olmuştu. Admin bizzat gelip yazdı, cs:go clienti ile bağlantısı yoksa sorun olmaz diye. Bu arada biliyorsun esea clienti, oyun önceden açık ise açamıyorsun. Yani sen her ne kullandıysan, oyunun exesine müdahele etmeye çalıştı, EAC tetiklendi admin loglarını inceleyip banladı seni bu kadar açık.




  • CS:Go açıktı zaten altta. Kulaklık bozulduğu için ets2 oynuyordum ordada para hilesi yapayım dedim cheatengine açınca olan oldu. Zaten supporttada hile kullandın ban yedin gibi birşey söylendi bunun hangi oyunda yapıldığıyla ilgilenmiyoruz demişlerdi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Miroğlu.

    CS:Go açıktı zaten altta. Kulaklık bozulduğu için ets2 oynuyordum ordada para hilesi yapayım dedim cheatengine açınca olan oldu. Zaten supporttada hile kullandın ban yedin gibi birşey söylendi bunun hangi oyunda yapıldığıyla ilgilenmiyoruz demişlerdi.

    Neyse dostum her yazılana bir bahanen var. Orada binlerce adam ets2 oynarken, altta cs:go açıkken cheat engine açıp banlanmış.
  • Bahane üretmiyorum olan ortada ne diye yalan atıcak halim yok inanıp inanmamak sizlere kalmış. Bir ara supporttan gelen cevapları atarım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İbrahim Kaypakkaya -- 5 Mart 2015; 10:33:46 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Miroğlu.

    Bahane üretmiyorum olan ortada ne diye yalan atıcak halim yok inanıp inanmamak sizlere kalmış. Bir ara supporttan gelen cevapları atarım.

    Tamamda banlanınca içeride para kaldı sonuçta, supporta hadi tutarsa diye ets2 açıktı cheat engine açtım para yapmaya çalıştım yazmak çok mu zor?. Ortadaki kanıt senin hileden ban yediğin yönünde, supporta yazsan ne olur yazmasan ne olur.
  • Kendim söylüyorum zaten PARAHİLESİ yapmaya çalıştığımı bak büyük yazdım. Sonuçta hile hiledir diye ban attılar diyorum. Supportun verdiği cevap nerde hile yaptığın bizi ilgilendirmiyor hile yaptın banı yedin geri dönüşü yok. Ben adamlara ets2de hile yaptım diye yazmadım zaten onlar yazdı bana. Para gidicek diye korksaydım hiç almazdım sonuçta premium alıp hile açıcak halim yok. Uzatmayalım hileci damgası vurmak istiyorsan vurabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.