Şimdi Ara

Satilik Aion hesabi.ya da basit bi wow hesabi ile takas

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Hesap 04 Kasim da aktif oldu ve 04 Ocaktan beri oynamiyorum..CD key and 2 aylik ödedigim paranin oldukca altina satiyorum..hesabta 36 Gladi ..22 sorc ve bikac 10-12 lvl var..char lar Elyos ve perento server inda.kutu mevcut deil ama aion client tan downlad edersiniz..Serial ve account bilgilerimi vericem.. isterseniz oyunu active ettigimden NCsoft tan gelen mail de size yollarim.orda zaten serial im yaziyor..istedigim fiyat 70 TL...ilgilenen olursa mail atsin konusuruz.. jsforwow@live.de (eski wow account icin actigim maildi..sormadan söyliyim )

    Eger WOW dan bunalmis ve elinden cikarmak isteyen bi arkadas olursa bana ulassin.takas yapariz account lari.WOW in icinde yüksek char yada özellikli biseyler olmasinada gerek yok.hatta WOLTK bile olmasina gerek yok..daha önce ban görmemis temiz bi account olsun yeter.



  • Selam Kardeşim arkadaşımın wow accauntu mevcut Classic+TBC wotlk almamıştı.. konuşucam eğer uygun görürse takası gerçekleştirirz ouz.yldz@msn.com eklersen detaylı konuşuruz..
  • Hala takaslık mı ?

    Bende 2 tane account var biri WOTLK'suz.

    Diğerinde ise 5 tane 80 level var.
  • account hala duruyor. ama 4 ocaktan beri aktif degil.sadece game card gerekli aktif etmek icin..bu arada WoW vanilla ve TBC aldim ..recruit friend yaptim..eger hala siteyen varsa..Woltk CD key karsiligi accountu veriyorum..selamlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.