Şimdi Ara

<< SATILIK >> D3 + ROS Collector Edition Full Hesap

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

     << SATILIK >> D3 + ROS Collector Edition Full Hesap

    Reaper of Soul Collector Edition hesabımı içindeki herşeyi ile birlikte satıyorum. Hesap içindeki Karakterler alttaki resimlerle gösterilmiştir.

     << SATILIK >> D3 + ROS Collector Edition Full Hesap


    SEZON 4 KARAKTERİ

     << SATILIK >> D3 + ROS Collector Edition Full Hesap


     << SATILIK >> D3 + ROS Collector Edition Full Hesap




    DİĞER KARAKTERLER

     << SATILIK >> D3 + ROS Collector Edition Full Hesap


     << SATILIK >> D3 + ROS Collector Edition Full Hesap



    KARAKTERLER GENELLİKLE BARBARIAN OLSADA FULL CRUSADER VE DEMON HUNTER DA BULUNMAKTADIR.

    AL BAŞLA...

    ÖZEL MESAJ İLE ULAŞABİLİRSİNİZ.

    FİYATI: 300 TL



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cyberbob -- 1 Kasım 2015; 23:26:42 >







  • 2 Milyon Toughness OP
  • son sezonda oynayamadım. set itemleri düşürdük sonra bıraktım. Ama arzu eden alıp oynayabilir. 20m toughness ta yapabilir...
  • Yani mantık olarak arzu eden alıp oynayacak zaten. Arkadaşın demek istediği, siz bu arzu edip alan kişiye ne vaat ediyorsunuz. 300 liranın değeri 2m toughness midir.

    Ben de şimdi ce alırım, sezon4 açar 4m toughness yapar bırakırım. Bir kaç saatimi almaz. 295 liraya satarım. İçindeki usb flash, kutusu cart curt da veririm. Hatta çok alıcı çıkarsa ticarete bile dökerim bu işi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: WaapS

    Yani mantık olarak arzu eden alıp oynayacak zaten. Arkadaşın demek istediği, siz bu arzu edip alan kişiye ne vaat ediyorsunuz. 300 liranın değeri 2m toughness midir.

    Ben de şimdi ce alırım, sezon4 açar 4m toughness yapar bırakırım. Bir kaç saatimi almaz. 295 liraya satarım. İçindeki usb flash, kutusu cart curt da veririm. Hatta çok alıcı çıkarsa ticarete bile dökerim bu işi.

    Aynen katılıyorum söylediklerinize. Yani 300 TL verip sadece Collector Edition olduğu için şahsen ben almam. Eğer oyuna güzel bir süre ayırıp karekterinizin en az 1 tanesini End Game build yapmış olsaydınız ozaman istediğiniz fiyata değerdi. Oyuna bir süre ayırmadığınız aşikar. Şuan herkes sezonda 1000 paragonu geçmiş durumda benim gibi çok fazla zaman ayıramayanlar bile en az 800 paragondalar. 2 Milyon Toughness gerçekten çok düşük.Bu rakamla Torment 1 de bile durmadan ölür bu karakter. Kasanızda tutmakta olduğunuz çoğu itemde %90'ı çöp doğrusunu söylemek gerekirse.




  • Yani torment 1 de ölebilir dediğin karakterle ben 40 rift döndüm. ilginç tespit. CE paketinden flash çıkmıyor onuda bilgilendireyim de. Kutusu ve diğer içerikleri mevcut arzu edene veririz. Ama Flash zaten kutu içeriğinde yok. Ticarete döküp kazanabilirsen senin adına sevinirim arkadaşım. Ben ticaretinde değil sadece benim hesabımın bu kadar olacağını düşünüyorum.

    Herneyse yönlendirme için teşekkürler. Fiyatım budur.

    Herkese iyi forumlar
  • Ben d3'ün de ce var sandım, sen + yazınca. Onda flash var. Meğer sadece ros ce imiş. O zaman fiyat az gelir sen biraz daha kas ipod/ipad falan takas düşünenler olur.

    http://www.dr.com.tr/Oyun-Konsol/Diablo-3-Reaper-Of-Souls-Collectors-Edition-PC/Oyunlar/RPG-Role-Playing-Games-/urunno=0000000585087
    Burda sadece ros ce var. Üstüne d3 alsan 63 liraya. 100 liralık baya bir şey kasmışsın arkadaşım. Ben de o hesabın o kadar olmayacağını düşünüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WaapS -- 3 Kasım 2015; 5:25:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bu ilânın bir albenisi yok.

    Fiyatım budur deyip fahiş fiyat vermek işime karışmayın, birini kazıklamaya çalışıyorum demektir. Süper bir hesabın olur, piyasaya göre +-100 lira oynar da, 500 lira yerine 600 yazarsın, fiyatım budur dersin, maneviyat ve farm süresini eklersin, senin zamanın değerlidir, paragon ve item kasmak zor olduğundan yüksek fiyat belirlersin tamam. Ama işin ilginci kasa boş, karakterler boş, 40 rift döndüm dediğiniz zorluk seviyesi T9, ben yalan olmasın, 3 saatte sadece başka bir karakterime düşen ancient UE bota sahip olarak başladığım DH toon ile seti tamamladım, T10 yapabilecek seviyeye geldim.

    Sizin bu hesapla her ne kadar benim RoS Collector's Edition olmayıp Digital Deluxe Edition olsa da sezon olmayan 4 karakterin tamamı üst seviye ve Crusader%Barb item'ları hariç stash ile birlikte ağzına kadar yüksek seviye item'lar ile doluyken, sezon olan 11 karakterin de 9'u ve yine stash ağzına kadar item ve materyal doluyken, 400 tane şu bounty'lerden düşen legendary materials varken, 100 tane şu über'lerden düşen organ varken (Geçen hafta 300 taneydi :|), oyundaki 4 sınıf için görüp görebileceğiniz en iyi 13 amulet varken (HT - Carnevil WD, UE Fire-Nat Lightning- Marauder Cold&Physical%Fire DH, SWK-U6-Healer Monk ve SupBarb-IK-WW Barb için), geçen sezonların aksine çoğu oyunda rahat rahat solo yapmama ve genelde ilk, nadiren bir iki denemeden sonra Barb ile 61, WD ile 66, Monk ile 64, DH ile 55 solo rekorlarım bulunması göz önünde tutulduğunda, sürekli aktif 200'e yakın arkadaş ve kabul etmediğim 25-30 arkadaşlık teklifi de değerlendirildiğinde 1008 olan paragonuma ait hesap tahminimce 3000 lira ediyor.

    E sen de o zaman 3000 liraya ilân aç, bana karışma diyebilirsin. Benim hesabım senin hesabına göre 3000 lira ediyor. Yoksa 3000 liraya benim hesabı kimse almaz. Bir kere 2000 lira verdi bir arkadaş, satmadım. Sonra çok daha ucuz fiyata belki daha iyi HF amulet'li bir hesap olmasa da daha fazla paragon'lu bir hesap bulabileceğimden kabul etmek istedim ama arkadaş bir başka arkadaşın hesabını 1000 liraya falan almış :)

    Ben tahminimce 300 paragon yaparım bir günde, çok da kasmadan, doğru bir kasma tarzı ile. Hardcore'da 2 saatte yine çok zorlamadan 140 paragon yapmış adamım, oyunu biliyorsan sorun olmamalı. Hesabı değerlendiren item'lar, çok zaman isteyen materyaller ve paragon'dur.

    Edit: Bir de tüm gem'lerim en az 74 ve 80 tane de gift mevcut. 60+ yapacak 6 karakter var. Non season'da 875 paragon, edinilebilecek en iyi 3 tane Yang's Recurve, 63-65 yapabilecek Nat ve UE DH var. Ben 4000 lira istiyorum arkadaş. Fiyatım budur. Yüz verdiklerim kendini bir şey sanmasın, 98'ini alırım 2'lersiniz .s.s



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicholai Hel -- 3 Kasım 2015; 9:26:59 >




  • satıs yapan arkadasa tavsıyem bır tanıdıgına fılan sat yada hedıye et

    yanı mal senın ıstersen 10000 tl ıste ama bu fıyata burada satılmaz uzgunum

    yanı cok bos bır hesap

    bende de+ros var 12 karakter
    suanda ınventory ve kasada bırak sılah koymayı bır tane yuzuk koyacak yer yok :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.