Şimdi Ara

Satılık Fiat STILO 3K! En Full! Takas Olur!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-acil-satilik-temiz-full-plus-stilo-188489234/detay/

    Ben de stiloMu satıyorum satmıyorum satıyorum satmıyorum modundayım...Satarsam da zaten onun soyunu devam ettiren BRAVO alacağım. Sahibinden.com a ilana koydum arkadaşlar. Site şuan açılmıyor nedens.

    Aracın bakımları düzenli yapıldı ilanda detaylıca yazıyor. Eğer site açılmazsa diye belirteyim:

    Araç 2004 Model 1.6 Dynamic + modeldir. Tartarini marka LPG vardır yakıt değerleri DİZELDEN AZDIR. Kim çok yakıyor diyorsa LPG montajını belli ki kötü yapmışlar. 38 LT gaz ile 550-600 km yol yapıyorum uzun yolda. Araç EN FULL araçtır. DERİ döşemesi, DİJİTAL kliması veee ANAHTARSIZ çalıştırması ile çoğunluktan farklıdır. Far yağmur vs sensörleri zaten standart. Tek kusurumuz SKYWINDOW arızalı. Arızalı olarak aldım masrafı ne çıkar bilmiyorum malum skywindow 300 e de tamir olabilir 1000 tl ye de. Webasto yetkili serviste tamir ettirebilirsiniz İstanbulda 3-4 firma var GARANTİLİ yapanlar. Ben kullanma gereği duymadığım için tamir ettirmedim.

    Araç 165 binde arkadaşlar 130 binde iken aldım 1.5 yılda 35 bin km yaparak kendi rekorumu egale ettim sanırım. Memleket yaşadığım yere 1300 km uzak olunca 1 yılda ister istemez bu km oldu. Son 6 ay içinde yapılan masrafları: akü değişimi, sağ salıncak seti değişimi, bujiler orijinal değişti, arka fren balataları yazın değişti, yağı filtresi 2 bin km önce değişti, klima gazı ve aktüatör bakımı yaza girerken yapıldı, LPG beyni (ecu değil) su kaçırmaya başladığı için mimgas takıldı ve tüm hortumları yenilendi zerre su kaçırması kalmadı. Kısacası araç YÜRÜR yönünden 0 hatalı durumdadır. Triger ise 120 bin km de değişmiş. Aracın bendeyken bir kazası yoktur benden önceki sahibinde ise sol arka çamurluk ve janta park halinde iken motorsiklet kayıp çarpmış onlar değişmiş sadece.

    NOT: Aracın ilk sahibi Keşan Fiat bayi müdürüdür. Araç zaten 4-5 yıl onların elindeymiş. Anlayacağınız araba paso servisin bakımındaydı sanırım benim şansım da bu oldu. Araç bana durduk yere sorun yaşatmadı çok şükür. Ne yolda giderken stop etme ne de başka bir problem. Kendi İHMALLERİMDEN ve ustaların BECERİKSİZLİĞİ dışında sorun yaşamadım. Az benzinle dolaşmaktan benzin motorunu yaktım :) O da geçen yıl değişti arkadaşlar. Onun dışında ben problem yaşamadım. Şuan bir tane temiz fiat bravo bulduğum için acil olarak satma peşindeyim ama o araç satılırsa, satmaktan vazgeçebilirim. Düşünen varsa irtibata geçsin.

    Neden satıyorsun diye soruyorsanız, işte orasını ben de bilmiyorum. Aslında eşimin gaz vermesi oldu, tutturdu sıfır araç diye, sıfırlara baktım 70 bin liralık araçlar anca stilo dengi olmuş. O yüzden 2. elde de en uygun bravo cam tavan ya da volvo c30 var stilo yu sattıktan sonra GÖZÜM ARKADA kalmayacak iki araç gibi bunlar... Bir diğer önemli etken ise hala bordroda görmeden inanmayacağım miktardaki olan akademik zam :) her ne kadar 840 tl resmi gazetede de yazsa, ben maaş bordromda görene kadar inanamıyorum bu miktara :) Kısacası artan gelirle, alacağım yeni araç bana bedava gibi gelecek sonuçta planlanmış bir gelir artışı değildi bu benim için.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.