Şimdi Ara

Satılık HTC Flyer P510e 32gb+3g (tel. özelliği aktif edildi.)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
2.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Cihazın ilk kullanıcısıyım internet üzerinden sipariş ile 7 ay önce temin etmiştim ve garantisi halen devam etmekte.
    Uzun ve sürekli iş temposundan dolayı pek kullanmıyorum cihazı. Kesinlikle düşürme, çarpma, çizme, kırılma olayı yoktur cihazımda. Kılıfından çıkarmadım başına bişey birşey gelmesin diye.

    sim kilidini yazılımla kendim kırdım. yani telefon görüşmeside kulaklıkla yapabiliyorsunuz demek oluyor bu. 64 gb a kadar microSd kart desteği mevcut, flash desteği full olduğu için internette ne oyun oynarken ne film seyrederken sıkıntı yaşarsınız İpad lere benzemez. ipad lerde flash player desteği yok ve apple app ın çoğu uygulaması ücretli. HTC flyer android işletim sistemine sahip olduğu için market uygulama yelpazesi çok geniş ve ücretsiz. Uygulama güncelleştirmelerini otomatik yükler. Pc bağlantısından şarj edilebilir ve doğrudan disk olarak görüntülenir istediğiniz veriyi cihaza yada içine takacağınız karta aktarabılırsınız.ayrıca bir arayüz programına ihtiyaç duymaz. fakat isteyen olursa programıda mevcut.
    Office dosyalarınıda açabilir. word, exel, pdf gibi.
    Oynatamadığı film formatı yok gibi nerdeyse. özellikle HD filmleri sorunsuz izlersiniz görüntü çok berrak ve akıcı. ses düzeyide mükemmel. Menü geçişleri gerçekten akıcı ve hızlı.

    cihazın yanında faturası, kulaklığı, şarj cihazı, pc bağlantı kablosu, shock koruyucu kılıf (ayrıca almıştım.) , deri kılıfı (orjinal), elektronik kalemi kendi kutusunda teslim edilecektir. hepsi fiyata dahildir.

    Pazarlık payı yoktur ve ankaradan talip olan ciddi alıcı arkadaşa elden teslim edilecektir. kendisi gözüyle görsün incelesin ondan sonra alsın iki tarafında aklında soru işareti kalmasın. sakıncam çekincem yok.

    şimdiden alan arkadaşa hayırlı olsun...

    FİYAT : 800 TL

     Satılık HTC Flyer P510e 32gb+3g (tel. özelliği aktif edildi.)







  • hocam hayırlı satışlar. Kalemi ayrıca satmayı düşünürsen sadece kalemini alabilirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.