Şimdi Ara

Satılık Uygulama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
1.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ekip olarak yeni başlayacağımız bir proje için acil kaynak gerekiyor.Bu yüzden ekibimizle yazdığımız ocean advanture uygulaması uygun fiyata satılıktır.Grafikler ayrıntılı ve orjinaldir.Konusu bir balığın sayfaları okyanusa dağılmış bir kitabın sayfalarını toplamasıdır.Uygulama çok kapsamlıdır ve
    40 farklı büyük harita
    10 çeşit hareketli düşman
    Gelişmiş ve orjinal grafikler
    Kolay oynanabilme
    Sayısız taktiksel tuzak
    gibi gelişmiş özelliklere sahiptir.Uygulama tamamen hazırdır.İsterseniz direk yayınlayabilirsiniz(Daha önce hiçbir yerde yayınlanmamıştır)
    Uygulama game maker studio ile yazılmıştır.Kaynak kodu ile satılacaktır.Androide export edilmiştir.İsterseniz game maker ile kaynak kodunu diğer işletim sistemlerine de export edebilirsiniz.Uygulama kaynak kodu, ayrıca grafik dosyası(başka projelerde de kullanabilirsiniz) , tanıtım videosu , logosu , tanıtım yazısı ile beraber satılıktır.İlgilenenler pm ile iletişime geçerlerse sevinirim,
    iyi forumlar...










    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *ata* -- 29 Mart 2014; 22:34:22 >







  • İlk kez böyle bir şeyle karşılaşıyorum. Neden kendiniz uygulamayı markete koymuyorsunuz? Sanırım uygulamayı baştan satarak daha çok para kazancağınızı düşünüyorsunuz. Kendinizin güvenip çıkarmadığı uygulamaya bir başkası nasıl güvenip de alsın? Belki ben bilgisizim bu konularda, aydınlatırsanız sevinirim.
  • Uygulamamız güveniyoruz zaten markete koyacaktık ama eğer bu uygulamayı markete ücretli veya ücretsiz olarak koyarsak para kazanmamız uzun sürer.Dediğim gibi yeni bir projemiz var ve acilen tamamlamamız gerek bu yüzden direk satıp yeni projeye kaynak oluşturmamız gerek.Şunu da belirteyim satacağımız fiyat markete konulduğunda kazandıracağı miktardan az olacaktır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: *ata*

    Uygulamamız güveniyoruz zaten markete koyacaktık ama eğer bu uygulamayı markete ücretli veya ücretsiz olarak koyarsak para kazanmamız uzun sürer.Dediğim gibi yeni bir projemiz var ve acilen tamamlamamız gerek bu yüzden direk satıp yeni projeye kaynak oluşturmamız gerek.Şunu da belirteyim satacağımız fiyat markete konulduğunda kazandıracağı miktardan az olacaktır.

    freelancer.com 'da bazı projeler var orada çalışarak kazanabilirsiniz hocam.

    Bu arada reklam değil bazı oyun v e yazılım ve android projelerinden ciddi para kazanılınıyor ama tabii işealan sizi seçerse.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Professional Geek -- 31 Mart 2014; 10:10:02 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.