Şimdi Ara

Saw | Testere (Ana Konu) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
22.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • İlk film 2004 yapımı. Bunun "ana konu" olduğuna emin miyiz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu filmin doğru düzgün bir ana konusu olmadığından buraya attım bunu.

  • sonuncusu vasat diğerleri izlenir.
  • arkadaşlar iyi geceler adam akıllı testere filmlerini izlemedim izlediysem bile hiç hatırlayamıyorum kan ve vahşet içerdiği için bakamamıştım cube serisini izledikten sonra biraz hayran kaldım ve bu filmin konusunun benzer olduğunu okudum bu konuda ne düşünüyorsunuz önerirseniz bütün seriye sıfırdan başlarım yada sizin öneriniz doğrultusunda izlerim çok fazla kesme biçme varmı ? birde zeka oyunları nasıl iyimi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: *GameOver*

    arkadaşlar iyi geceler adam akıllı testere filmlerini izlemedim izlediysem bile hiç hatırlayamıyorum kan ve vahşet içerdiği için bakamamıştım cube serisini izledikten sonra biraz hayran kaldım ve bu filmin konusunun benzer olduğunu okudum bu konuda ne düşünüyorsunuz önerirseniz bütün seriye sıfırdan başlarım yada sizin öneriniz doğrultusunda izlerim çok fazla kesme biçme varmı ? birde zeka oyunları nasıl iyimi
    Gayet güzel,kurgusu süper kan vahşet var ama dikkatli izlemeli her film birbiriyle bağlantılı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saw X çıkmış güzel de diyorlar.


    Serinin ilk filmlerini izlesem son 3-4 filmi izlesem sonra 10.filme baksam bişey anlar mıyım? yardımcı olabilecek var mı?

  • Nymphetaminê kullanıcısına yanıt

    1'den başla sırasıyla 6'ya kadar git. Şahsen Testere 7'yi pek beğenmemiştim ama istersen izle. Çok zorlamışlar uzatmak için zaten daha önceden de zorlaya zorlaya seriyi uzatmışlardı. 6. filmde filan yine güzel bağladılar ama bir sonuca erdiremediler bir türlü. 7'den sonra reboot mu ne attılar bir şey oldu. Yeniden çekiyoruz deyip bir film çektiler, oyuncu filan başkaydı. Vasat bir yapımdı. Spiral idi filmin adı 2021 yapımıymış. Onu işin içine katarlarsa 8. film oluyor. O zaman bunun Testere 9 olması lazım ama Testere 10 demişler. Arada bir tane Testere çektilerse gerçekten hiç haberim olmamış. Ya da bunlar da ne bok yaptıklarını bilmiyorlar. Güzelim seriyi uzatacağız diye bok ettiler. Neyse ilk 6 film güzeldir, peşpeşe yapıştırın. Sırasıyla izleyin derim zaten Testere filmleri öyle uzun filmler değiller 1,5 saat civarı belki biraz daha uzun. Ve akıp gidiyor filmler.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 24 Ekim 2023; 20:59:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt

    Kafa karışıklığı 8. filmden dolayı. İnsan bi yanına romen rakamıyla VIII 8 yazar ya da senaryoya uygun bir isimlendirme yapar.


    Testere 3D yani 7. film 2010

    Testere 8 2017 (8 bile yazmıyor sadece Jigsaw, çok konuşulmadı sevilmedi)

    Testere Spiral yani 9. film 2021 (daha izlemedim)

  • Savunmadım Çıkar Göster kullanıcısına yanıt

    Yok hocam, ben 8. filmi komple unutmuşum. Hiç aklımda yer edinmemiş. Seriyi sakız gibi uzattılar sonradan uzun aralar verince seriden iyice koptum. Sonradan yapılan işler çok salla pati olunca hafızada hiç yer edinmiyor. Tabii isminin de etkisi var, şöyle. Saw 8 yazıyorsun imdb bir şey çıkarmıyor. Saw VIII yazıyorsun çıkmıyor. Çıkmıyordu en azından. Jigsaw yazınca çıkıyordu. Ondan kafam karıştı. Bir de Spiral ile seriye güya reboot atacaklardı. Yeni bir seri olacaktı, oyuncular filan o yüzden değişmişti de demek ki o saçmalığı 9. film saymışlar. Bence izlenmese de olur ama Testere serisi hatrına tuzak vs görmek için bakalım neler yapmışlar demek için bakılabilir belki. Vasat bir yapımdı onu söyleyeyim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Savunmadım Çıkar Göster kullanıcısına yanıt
    Spiral'i hiç izleme en kötü saw filmi. Berbat ötesi. Atla direkt

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.