Şimdi Ara

Sayara (Can Evrenol filmi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sayara (Can Evrenol filmi)
    Türk sinema dünyasının en yaratıcı isimlerinden biri olan Can Evrenol, izleyicileri yine büyüleyici bir dünyaya davet ediyor. Yapımını Inter Yapım'ın üstlendiği, senaristliğini ve yönetmenliğini Can Evrenol’un yaptığı Sayara projesi, 21 Nisan 2023 günü sete çıktı.

    Inter Yapım’ın yüksek yapım standartlarını Baskın ve Çıplak gibi başarılı işlerin yönetmeni olan Can Evrenol’un yaratıcılığıyla buluşturan Sayara, etkileyici bir hikayeyi ustalıkla anlatacak.

    Senaryosu hem 4 bölümlük mini dizi hem de 90 dakikalık film olabilecek şekilde yazılan Sayara, iki farklı kurgudan geçecek oluşuyla bir ilk özelliği taşıyor. Kod adı “İntikam Meleği” olan Sayara projesi, ileri dövüş teknikleri bilen Türkmen kızı Sayara’nın intikamını çarpıcı biçimde anlatıyor.

    Gerçek hikayelerden uyarlanan filmin başrollerini Duygu Kocabıyık ve Emre Kızılırmak paylaşıyor. Bir intikam hikayesini anlatan Sayara’da dövüş sanatları ustalıkla sergilenecek ve izleyiciler alışılmışın dışında bir yolculuğa çıkacak. Heyecanla beklenen bu sıra dışı yapım, Evrenol'un özgün ve karanlık tarzının bir yansıması olacak.

    Bu iddialı proje, 2023 yılının en heyecan verici yapımları arasında yerini alacak. Filmin uluslararası dağıtımını Inter Medya üstlenecek.



    İmdb :https://m.imdb.com/title/tt28056072/?ref_=tt_mv_close



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaxPayne87 -- 26 Ekim 2023; 22:13:5 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.