Şimdi Ara

Sayfa Ortası Tuzak Reklamlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Eskiden sayfalar arası gezinirken çıkan tam sayfa 8 saniye reklamlarını artık tuzak gibi sayfa aralarına yerleştirmişsiniz. Bir bölümde aşağı doğru inerken 3. sayfa başında reklam çıkıyor kapatıyoruz bu sefer 3. sayfadan devam ettiriyor. Başa dönmek istesek 1. sayfayı seçiyoruz sonra tekrar aşağı inerken yine aynısı. Konu okurken durum daha vahim. Konunun sayfaları arasından bir yerde çıkıyor ve kapattığımda konunun en başına dönüyorum. Sonra nerde kaldığımı ara ki bulasın. Infinite scrolling yapmışsınız ama ara reklamlar ile tamamen amacının tersine bir şekilde mundar etmişsiniz. Eskiden 15 20 dakikada bir çıktığını savunuyordunuz şimdi dakika yerine saniye olarak ayarlamışsınız galiba. Ne zaman bir kesite girsem reklam çıkıyor. Tek kelimeyle rezalet. Forumda gezinmek mayın tarlasında dolaşmaya benzemiş.



  • Yav sorma bir de scroll olayına alışınca bu 3 sayfada bir olan reklam durumu çok fena rahataız edici hale geldi. Dikkat edersen artık bir sayfadaki konu başlığı sayısı ve mesaj sayısı düşürülmüş. Eskiden bir konu içindeki mesaj sayısı 60 olurdu şimdi 20 mesaj sanırım veya o civarda. Bölümlerde bir sayfa içinde gösterilen konu başlığı sayıları da böyle düşük. Haliyle konu başlıkşarını gezerken aynı sayıda başlık görmek için daha fazla rekşam görür hale geliyorsunuz. Tabi bu mesaj ve konu başlığı sayısının düşürme amacı bu değildir muhtemelen ama bu reklamları çekilmez yapan şeylerden biri de bu. Mobil sürüm daha da beterdi sonradan düzeltildi mi bilmiyorum. Adamlar butonlara, mesaj yazma alanına link yönlemdirmeli reklam koymuşlardı.

    Bir Donanım Haber'de bir de porno sitelerinden böyle reklamlar çıkıyor. He bir de illegal içeriklerin olduğu ya da 3. sınıf kıytırık sitelerde de böyle reklamlar oluyor. Biz sitenin kullanıcıları bunları siteye ve site sahibine yakıştıramazken Gün Oksay nasıl bunlara müsade ediyor anlamıyorum. Tamam reklam olacak da sen reklam geliri elde edeceksin diye kullanıcı neden işkence çeksin? Reklam iyidir, gereklidir ama abartmamak koşuluyla.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Konu ile ilgili bir gelişme var mı acaba?
  • reklam bitmiş ama yenisini eklemekle meşguller gibi geldi ,çünkü forum anormal yavaş imleç dönüp duruyor
    böyle bir şeyle karşılaştığınızda korkun ,beterin beteri geliyor demektir :)
    biz ne kadar çok yakınırsak bunlar daha beterini getiriyor ,o nedenle memnunmuş gibi yapalım ,böylece belki vazgeçerler :)
  • reklam bitmiş ama yenisini eklemekle meşguller gibi geldi ,çünkü forum anormal yavaş imleç dönüp duruyor
    böyle bir şeyle karşılaştığınızda korkun ,beterin beteri geliyor demektir :)
    biz ne kadar çok yakınırsak bunlar daha beterini getiriyor ,o nedenle memnunmuş gibi yapalım ,böylece belki vazgeçerler :)

    bunu yazıp gönder dedim ,bekle bekle en sonunda olan bu

    502 Bad Gateway
  • Foruma girmeyi bıraktığımdan reklam ne olmus takip edemedim açıkçası. Kendimi mayin tarlasinda hissettigimden forumu tamamen birakma noktasina geldim. Savunulur yani olmadığından sevgili yoneticilerin konuya cevap verme zahmetine girmedigini de görmüş olduk.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.