Şimdi Ara

Sayın Kılıçtaroğlunun ülkemiz için yaptığı yurt dışı gezileri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • CHP önemli bir Fırsata sahip,

    100. Yıl önce, abd-İngiliz ittifakı ve onların maşa ülkeleri (Yunanistan vb.) işgaline maruz kaldık.

    Almanya ile ittifakımız da vardı. 2.dünya savaşı ve savaş sonrası Almanya ya Türk işçilerinin gitmesi, Almanya ile ticaretimiz köklü bir tarihi var.

    Yine Sscb kurulmasının, Çanakkale savaşındaki rolü malum. Bu sebeple Lenin'in Türkiye ye kurduğu fabrikalar ve dostluk tavırda hatırlayabiliriz. Örneğin Putin de en nihayetinde Siyasal İslam ve Atatürkçülük arasında Atatürkçülüğü seçecek biri. AKP ile uçak krizinden sonra siyasal İslamla ilgili Atatürk mezarında ters döndü şeklinde söylemleri oldu ve putin her zaman Atatürke karşı övgülü sözler söyledi.

    Bu sebeple CHP, aslında modern Türkiye ve 100. Yüz yılda ziyaret edebileceği en önemli ülkeler Almanya ve Rusya olmalıydı. Hatta Türki cumhuriyetleri bile... Hatta ve hatta kılıçdaroğlu Çine gitmeliydi, şi cinping ile görüşmeye çalışmalıydı...

    İşte CHP büyük bir fırsata sahip ama onu kullanamadı. Hatta hafızamızda derin izler bırakmış savaştığımız ülkelere ilk ziyaretlerini yaptı. Elbette ziyaret edebilirdi. Ancak bu ilk ziyaretler olamaz. İlk ziyaret Benim müttefiki dostum sensin demektir.

    Chp işte böyle maalesef ona oy verecekler her zaman ki gibi hayal kırıklığı içindeler para bulmaya gitme... CHP Nutuk vizyonunu bırakmış... Herkez üç maymunu oynuyor...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Londra tefecilerinden bir kaç yıl önce para almakla suçladığı hükümetin izinden gidiyor, bu sefer kendisi gitmiş ama zamanlama yanlış. İngiltere'nin kremi olsa kendi kel kafasına sürer. Tamam hala güçlü bir devlet ama 3 'e bölünme eşiğindeler, sağlık sistemleri bitmiş, üretim gücü yerlerde, sömürge tecrübesi , donanması ve en güçlü silahı dili olmasa çoktan devri kapanmıştı ama gün sayıyorlar. Ukranya - Rusya Savaşı'nın mimarıdır bu ülke ABD ile beraber ve düşünün artık savaş çıkarıp körüklemekten başka çareleri kalmadı.


    KK'ya 500 milyar vereceklermiş, pehhh. Hadi paraları var diyelim ne karşılığı verecekler, Kemal kendi ülkesinde saygı görmeyen, karikatür bir siyasetçi, adanlar ne diye 500 milyar versinler, salaklar mı bunlar ?

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.