Şimdi Ara

SAYISALLAR İÇİN MORAL KONUŞMASI (50-130K HEDEFLEYENLER)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar biliyorsunuz son düzlüğe girdik forumda, facebook gruplarında, hesaplama sitelerinde sürekli bir moral bozma, sürekli bir kötümserlik hakim bunun neden olduğunu anlamıyorum herhalde daha kötü bir sonuç çıkarsa insanların umutlarıyla oynamamış olmak için yapıyorlar. siz bile etkilenip sürekli hedef düşürüyorsunuz. özellikle sayısallara sözüm ben de bir sayısalım ve rakiplerimizin ne kadar az olduğunu bilen bir sayısalım belki bir çoğunuz biliyorsunuzdur ama ben hatırlatmak isterim.

    SAYISALLAR İÇİN MORAL KONUŞMASI (50-130K HEDEFLEYENLER)SAYISALLAR İÇİN MORAL KONUŞMASI (50-130K HEDEFLEYENLER)SAYISALLAR İÇİN MORAL KONUŞMASI (50-130K HEDEFLEYENLER)

    LYS-2 nin ne olduğunu benden çok daha iyi biliyorsunuz. LYS fen yani geçen 3 senede toplam sayısaldan giren insanların sayısı bu kadar. geçen sene çok kişi mezuna kaldığından bu sene taş çatlasın 500k rakibimiz var ki geçen sene farklı oturum olduğu için bazı eşit ağırlıklar şansını denemek için giriyordu bunu hesaba bile katmıyorum, peki bunlar gerçekten vasıflı rakipler mi ona da gelelim...

    SAYISALLAR İÇİN MORAL KONUŞMASI (50-130K HEDEFLEYENLER)

    gördüğünüz gibi 260 puan alan bir sayısal 130 bine girerken 260 alan bir eşit ağırlık 150-200 bin arasında yer alıyor. aynı şekilde sözele bakınca 260 puana 200 bine giremiyor. sıralamalarda bir kaç istisna puan dışında az puanla daha iyi sıralama alan bir sayısal olayı var o yüzden daha şanslıyız hem diğerlerinden rakip sayımız fazlasıyla az hemde az puana daha iyi sıralama yapabiliyoruz. ve eşit ağırlıklar alınmasın en çok boş kotenjan sayısala ayrılmış durumda hiç bir sene dolmuyor.

    sözgelimi bazı şeyleri çok abarttınız çevrenizde hiç vasıfsız sayısal yok mu şahsen ben bursada kötü bir dershaneye gittim bu sene 2 sınıftık ve yaklaşık 30 kişiydik benim hedefim 130 bin. beni geçen 2 kişi vardı aynı şekilde meslek lisesinden mezun oldum sınıfta en az 10 kişi sayısal düşünüyor ama yine hepsi vasat denilecek sınıfta yer alıyor. sadece çevremde bile sayısaldan girecek ama benim geçeceğim 50 kişi var ki ben 130 bin hedefleyen bir arkadaşınızım.

    500 bin kişi içinden 130 bine giremezsem bu benim ayıbım her ne kadar netlerim hedeflediğim netlerin altındaysa da bunları düşünmek geçen senenin istatistiklerine bakmak sizin yorumlarınızdan çok daha huzur veriyor o yüzden sizle paylaşmak istedim bunları umarım kalan zamanı iyi değerlendirirsiniz. moral bozmayın arkadaşlar bazıları sizden iyi netler yazıp sizin hedeflediğiniz sıralamanın çok daha düşüğünü yazıp moralinizi bozuyor bazıları rakip elemek adına mezuna kalmayı öğütlüyor dinlemeyin şu 15 günü asılın her bilgiye açık olun emin olun bir çok kişiyi eleyeceksiniz. umarım az da olsa çalışma şevkiniz gelmiştir ben de şimdi ayt mat denemesi atmaya gidiyorum. kendinize iyi bakın.







  • bende senin gibi düşünüyorum hocam saygılar
  • hocam puan dağılımı tablosuna baktımda anlamadım o puan sıralama olayını ben gecen sene mf4 de ham 218 puan aldım sıralamam 198k ydı.Yerrleştirme puanim 261 yerleştirme sıralamamda 205k ydı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu 2017 puan dağılımında OBP dahil mi acaba? Bilginiz var mı hocam?
  • yok hocam bunlar ham puan yani okul puanıyla beraber 300 yapan 130 bine girmiş demek oluyor. hamda 260 yani

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yok hocam ham

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • upp
  • yemin ediyorum bi rahatlama geldi. hedefim için ham 390 yapmam gerektiğini düşünüp strese giriyordum 370 civarı yetiyormuş onu da yapamıyorum ama şuan 20 puanlık rahatlayabildim :d
    allah razı olsun



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B7838E9A8 -- 13 Haziran 2018; 23:39:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tyt 60 70
    345 ayt 1inci denemeden bir ay önce 17 mat 6 fen yaptım ama fenim normalde 15 civarında
    obp 58
    200k girer mi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.