Şimdi Ara

SAYIŞTAŞ BAŞKAN YARDIMCISI GÖREVDEN ALINDI (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
239
Cevap
1
Favori
65.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
312 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Çakaçuka

    Memleketin başına gelmiş en büyük bela.
    Mağrur olanların sonlarını 16 yıl önce gördük, o zaman mazlum olanlar şimdi mağrur olmuş bak aşağıda da musallat;

    https://www.sayistay.gov.tr/tr/?p=2&ContentID=12364
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-41635B9FE

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster
    1- vizesiz seyahat edilebilen ülke sayısı 70 e çıktı
    2- memurlar senelerdir alınamayan key ödemelerini aldı.
    3- emekliler intibak zammı aldı + banaka promosyonunu da bu hükümet getirdi + 65 yaş üstü maaşlar eve kadar geliyor artık.
    4- 'ulaşım medeniyetdir' dimi bölünmüş yol sayısı 4 e katladı + kavşaklar köprü ve viyadükler
    5- deniz ticaretinde filo sayısı + konteyner hacmi 4 e katladı.
    6- ihracat rekorları kırılıyor 10 a 20 ye katladı.
    7- havacılık sektörü dünya ortalama büyümesinin 2 katı büyüdü artık doğusundan karadenizine kadar onlarca havaalanı açıldı.
    8- gençlik merkezleri açıldı. çok güzel hizmetler veriliyor ve veliler kuruş para ödemiyor. benim çocuğumda 2-3 branşa gidiyor. görmesem söylemem.
    9- okullardaki yurt sayıları 4 kat arttırıldı.
    10- engellisinden normaline lisanslı sporcu sayıları 4-10 kat arttırıldı.
    11- spor tesisleri sayısı inanılmaz arttı.
    12- ilaç fiyatları inanılmaz düştü eskiyi unutma.
    13- o eczane bu eczane dönemi bitti. her eczaneye gidebiliyoruz. sen bilmiyorsun galiba o eski zamanları.
    14- kamuda engelli istihdamı arttı.
    15- asker ailelerine maddi yardım başladı.
    16- çocuk desteği başladı maddi olarak + memur larada süt izni + saatlik izin bazında iyileştirmeler başladı.
    17- savunma sanayiinde yerlilik oranı %65 e çıktı. + ilk 100 3 şirketimiz girdi. paramız cebimizde kalıyor ekonomiye ciddi katkı sağlıyor. örneğin iha ve siha yı bize zor satıyorlardı. 5 tl ise şimdi 1 tl ye biz üretiyoruz ve dünaya da siha + iha filosu en çok bzide.
    18- savunma projelerine ayrılan pay 8 kat arttı. (3. dünya savaşının kapıda olduğunu bütün ülkelerin silahlanma payını ciddi oranlarda arttırdığını görmüyormusunuz)
    19- onlarca tarihi kültürel mirasın bakımı sağlandı.
    20- yurtdışından getirilen eser sayısı 2 katına çıkarıldı.
    21- yeraltı envanterine büyük önem veriliyor ve son model teknolojik donanıma sahip sondaj ve arama gemilerimiz uçaklarımız mevcut.
    22- yurdun her tarafına doğalgaz geldi.
    23- elektrik ihracatı ithalatı geçti nükleer santraller yapıyoruz dışa bağımlılık azalacak. kıçı boklu romanyada bile kaç tane var biliyormusun.
    24- afrika ile ticari ilişkilerimiz güçlendi. hatta o ülkelerin bazılarında türk girişimciler yer aldı ve orada üretip buralarda satıyorlar.
    25- unundan mercimeğine yumurtasına haşahaşına kadar ihracatta dünyada ilk sıradayız.
    ...........

    yoruldum yeter gerisin daha yazamayacağım. bunların olduğunu söyleyemiyorsan. senin ve senin zihniyetindeki kişilerin ne peşinden gidilir. ne de iyi şeyler düşünürüm. çok daha ağır şeyler var söylenecek ama terbiyem müsaade etmez. devlet sana 10.000 lira maaş bağlasa ona bile birşey bulur senin gibiler. senin zihniyetindekilerin ülkeye verdiği zararları da sonraya bırakayım. elim yoruldu gerçekten.




  • hdp nin chp nin askerleri utanmıyorsa bizde sıkıntı yok aga.heeeer daim reisin yanındayız,bu da size dert olsun

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ispirliyik

    arkadaşlar (ak partiye verilen oylarla hdpye verilen oylar eşittir diyenleri muaf tutuyorum bu hitapdan) abizler de farkındayız ak partililerin yaptıkları yolsuzlukların. nedir? yerli savunmaya ağırlık vermesi, ortadoğudaki oyunlara karşı olan tutumu-mücadelesi, sosyal devlet anlayışını fazlasıyla hayata geçirmesi, türkiyeyi dünya arenasında saygın duruma getirmesi, pekçok alanda ilklere imza atması gibi durumlarından dolayı oyumuzu ak partiye veriyoruz. ekonomide ço kağır gidiyorlar doğrudur. ama ak partinin yanından bile geçecek rakibi yok şu an.
    "yerli savunmaya ağırlık vermesi"
    Hadi ona eyvallah.

    "ortadoğudaki oyunlara karşı olan tutumu-mücadelesi"
    önce oyuna gelip sonra geldiği oyunun sonuçlarından kurtulmaya çalışmasıdır olay, ortada mücadele felan yok bak sınırın bu tarafında askerimiz abd ile eğitim alıyor tam karşısında pkk abd askeri ile devriye atıyor. yani mavi hapı acilen kus.

    "türkiyeyi dünya arenasında saygın duruma getirmesi"
    Nasıl bir saygınlıktır ki ülkemin bakanı Hollandada esir alınabiliyor kendi elçiliğine sokulmuyor.
    Nasıl bir saygınlıktır ki bakanlarımız adına yurtdışında yaptırımlar çıkartılıyor.
    Nasıl bir saygınlıktır ki azrail gelmeden verilmeyecek papazı davul zurna ile teslim ediyoruz.
    Nasıl bir saygınlıktır ki elçilikte adam kesenler ellerini kollarını sallayarak çıkıp gidiyor.
    Nasıl bir saygınlıktır ki sayısız terörist başı avrupada rahat rahat geziyor.

    "sosyal devlet anlayışını fazlasıyla hayata geçirmesi"
    Evet eskiye göre çok gelişme var ama artık iş bağımlılığa dönüştürülmüş durumda, insanların sosyal hizmetlere göbekten bağlı olmadığı bir ülkede ancak ortalama refah ve mutluluk seviyesi artmış demektir. Kaldı ki vatandaşından can yakacak derecede kesip mülteciye yediriyorsan ve bunuda rutine bağlamışsan ortada sosyallik kalmamış sen artık başka hesaplar ile politika yürütüyorsun demektir.

    Bak kardeşim 16 yıldır mozambik hükümeti yok bizati Recep Tayyip Erdoğan var ve yaptığı yanlışların kandığı fetoşların bedeli ile yeni bir ülke kurulurdu.

    Çözüm süreci sonunda şehit gazi mağdur vatandaşları saymıyorum bilinen ülke zararı +10.000.000.000 (milyar) dan fazla. Bunun yanına patlayan bombaları hendekleri yıkılan şehirleri bunun turizme sanayiye eğitime şuna buna zararları da hariç.

    En önemli varlığımız çocuklarımız ve çocuklarımızın eğitiminde YERLERDEYİZ bak abartmıyorum YERİNDE DİBİNDEYİZ. Okumayan, okusada okuduğunu anlamayan bir nesle sahip olduk, işin kötüsü bu neslin bir bilgi bir felsefe, bir dağarcık eşiği, dolayısıyla o eşiğe tutunacak bir değerler çıpası yok. Fanatizm ile nihilizim arasında savruluyorlar farkında değilsiniz.

    Ülkede HARAM YİYEN NAMUSSUZLAR ı tespit eden, yakalayan, suçüstü yapan NAMUSLULAR alenen açıkça cezalandırılıyor.

    Bak aşağıda vereceğim adresi aç aşağıdan belediyeler kısmından raporları oku şu kadarcık şerefi haysiyeti helal süt emmişliği olan insanın yüzü kızarır midesi ağrır tansiyonu çıkar uykusu kaçar.
    https://www.sayistay.gov.tr/tr/?p=2&ContentID=12364

    Öylesine fütursuzca ve rahatlıkla yağma yapmışlar ki okurken ben bunlar ile aynı nüfus kağıdını taşıdığıma utandım.

    Şimdi bu şeref haysiyet namus yoksunlarının yaptıklarına tek kelime etmeyip bunları ortaya çıkaranları görevden almak baştaki ile sade vatandaşın artık aynı düzlemde olmadığı aynı değer yargılarını aynı inançları taşımadığını gösteriyor demektir.

    Demokraside saf iyi yoktur herkesin bir falsosu vardır elbet ve seçerken kişiye göre en az falsolu yani kötünün iyisi seçilir derim hep. Bugüne kadar da gerek dünyada gerekse ülkemde gördüklerimde bu yönde oldu ancak 70 sonlarından beridir ülkeki hayatı bilen bir kişi olarak sana rahatlıkla söyleyebilirim ki şu güne kadar böyle talan böyle fütursuzluk verilen avansı böylesine har vurup harman savuran iktidar görmedim.

    Bak %7500 faizleri görmüş biri olarak yazıyorum o zamandan daha kötü bir zamana doğru gidişat var.

    İşin daha da kötüsü bunca iktidar oyunları sonucu ülkedeki namuslular ya erozyona uğruyorlar ya köşelerine çekiliyorlar ya da memleketi terk ediyorlar. Bak bu ülkeye öylesine zarar veriyor ki tüm ülke ve sistem üzerinde namussuzluk bir değer olarak yükseliyor devletin ve toplumun her kılcal damarına nüksediyor.

    Bu seni - beni etkiliyor dan geçtim senin benim çocuğum artık bu namussuz düzende gözlerini açıyor bu namussuz düzende dal budak salıyor demektir yani ülkenin gelecek nesli yanıyor.

    Şimdi sen diyorsun ya "ama ak partinin yanından bile geçecek rakibi yok şu an" evet bunca verilmiş desteğe rağmen işleri böylesine tezek yığınına çeviren böylesine rezil duruma getiren ülkeyi uçurum eşiğine getirmiş bir parti ben daha görmedim ülke tarihinde de rastlamadım ki tarih konusunda da kendime güvenirim.

    Bunları sana 15 temmuzda floryadan hava limanına, top kapıdan taksime o gece devlet bekasına çullanan fetoşcu vatan hainlerine karşı kendi çapında mücadeleye katılmış, mazlum için zamanında pınar hisara da yanında olmuş ve "mazlumlar için" var olduğu zamanlarda yanında olmuş biri olarak yazıyorum. Hiçbir parti ya da fraksiyon ile bağım bağlantım da bulunmuyor.

    Bir zamanlar mazlum olan artık MUAVIYE olmuş ki varsın olsun ben şahsıma Ebuzer tarafındayım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DOMIX -- 6 Kasım 2018; 13:11:28 >




  • Unundan mercimeğine ihracatta ilk sıradayız demiş biriside ithalatta o da olacak merak etme ama ihracatta öyle bir sıra yok. Şunu yaptık bunu yaptık diyende babasının hayrına cebinden para verip yapmadı. Adam milletin parasıyla yaptı çevresini de ihya etti. Bu kadar basit hepsi zengin oldu halkın durumu ortada.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: The Thanos

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster
    Aile boyu verecekler tabi. AKP'ye seçmen olunmaz ancak suç ortağı olunur. Bir kere bulastin mı devamı gelir. Bakın tüm azılı Ak Partililer, sözde meşruiyetlerini oy oranından alırlar. İktidardan düşmesin diye tercihini değiştirmeme sebepleri ise ortaya saçılacak gerçekler. Tüm yaşanalara ortak olduklarını kabul etmek zorunda kalacaklar çünkü. Bu noktalara gelene kadar neler yaşandı, hiçbiri kararını değiştirmeye yetmedi ise bu rapordakiler hiç yetmez.



    Şu an 1984 romanının yaşanmış halini temsil ediyor yeni Türkiye. 2002 seçimlerine giderken tüm ekonomistler ve siyasiler çıkar, karşılıklı ekonomik krizin sebeplerini konuşurdu. Şimdi ne Sayıştay raporunu haber yapacak kanal var ne de oto sansüre uğramadan muhalefetin eleştiri ve çözüm önerilerini gündeme getirecek kanal. 2013 yılından bu yana iki farklı siyasi parti MV karşılıklı TV'ye çıkmıyor. Erdoğan, o kadar rest çekilmesine rağmen ne KK ile ne İnce ile TV programına çıkmadı. CCnn,Doğan grubu haram medyasına çevrilene kadar

    bir canlı yayına bile çıkmadı. Aynı grup Ohal'in neden uzatılmış olabileceğini İnce'ye sorarken ohali uzatan Erdoğan'a torununun sağlığı ve okul hayatını sordu. Artık hiçbir mecra, platform yöntem gerçeklerin dile getirilmesini vesile olamaz. Medya seçmene nasıl düşünmesi gerektiğini aktarıyor. Gündemi değil. Sonraki seçimde de o şekilde düşünüp gidecekler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Orada görevden alınması gereken 2 kişi daha var. İnşallah onlar da temizlenir.
  • Hırsızlığı yolsuzluğu bile savunabilecek kadar onur yoksunu olanlara yuh olsun.
  • Anlaşılan birileri İbrahim abilerini aramış.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-41635B9FE

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster
    ben de savunmuyorum yolsuzuluğu dikkat etseydin keşke. inan elim yoruldu artık bu kadarını yazabildim de bıraktım yazmayı. daha ne bomba icaraatler vardı.. ha bir de senin oy verdiklerin neler yapmış bi anlat bakıyım hele.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bozkan23

    hdp nin chp nin askerleri utanmıyorsa bizde sıkıntı yok aga.heeeer daim reisin yanındayız,bu da size dert olsun
    adamsın
  • Halka zammı daya daya daya

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DOMIX

    "yerli savunmaya ağırlık vermesi"
    Hadi ona eyvallah.

    "ortadoğudaki oyunlara karşı olan tutumu-mücadelesi"
    önce oyuna gelip sonra geldiği oyunun sonuçlarından kurtulmaya çalışmasıdır olay, ortada mücadele felan yok bak sınırın bu tarafında askerimiz abd ile eğitim alıyor tam karşısında pkk abd askeri ile devriye atıyor. yani mavi hapı acilen kus.

    "türkiyeyi dünya arenasında saygın duruma getirmesi"
    Nasıl bir saygınlıktır ki ülkemin bakanı Hollandada esir alınabiliyor kendi elçiliğine sokulmuyor.
    Nasıl bir saygınlıktır ki bakanlarımız adına yurtdışında yaptırımlar çıkartılıyor.
    Nasıl bir saygınlıktır ki azrail gelmeden verilmeyecek papazı davul zurna ile teslim ediyoruz.
    Nasıl bir saygınlıktır ki elçilikte adam kesenler ellerini kollarını sallayarak çıkıp gidiyor.
    Nasıl bir saygınlıktır ki sayısız terörist başı avrupada rahat rahat geziyor.

    "sosyal devlet anlayışını fazlasıyla hayata geçirmesi"
    Evet eskiye göre çok gelişme var ama artık iş bağımlılığa dönüştürülmüş durumda, insanların sosyal hizmetlere göbekten bağlı olmadığı bir ülkede ancak ortalama refah ve mutluluk seviyesi artmış demektir. Kaldı ki vatandaşından can yakacak derecede kesip mülteciye yediriyorsan ve bunuda rutine bağlamışsan ortada sosyallik kalmamış sen artık başka hesaplar ile politika yürütüyorsun demektir.

    Bak kardeşim 16 yıldır mozambik hükümeti yok bizati Recep Tayyip Erdoğan var ve yaptığı yanlışların kandığı fetoşların bedeli ile yeni bir ülke kurulurdu.

    Çözüm süreci sonunda şehit gazi mağdur vatandaşları saymıyorum bilinen ülke zararı +10.000.000.000 (milyar) dan fazla. Bunun yanına patlayan bombaları hendekleri yıkılan şehirleri bunun turizme sanayiye eğitime şuna buna zararları da hariç.

    En önemli varlığımız çocuklarımız ve çocuklarımızın eğitiminde YERLERDEYİZ bak abartmıyorum YERİNDE DİBİNDEYİZ. Okumayan, okusada okuduğunu anlamayan bir nesle sahip olduk, işin kötüsü bu neslin bir bilgi bir felsefe, bir dağarcık eşiği, dolayısıyla o eşiğe tutunacak bir değerler çıpası yok. Fanatizm ile nihilizim arasında savruluyorlar farkında değilsiniz.

    Ülkede HARAM YİYEN NAMUSSUZLAR ı tespit eden, yakalayan, suçüstü yapan NAMUSLULAR alenen açıkça cezalandırılıyor.

    Bak aşağıda vereceğim adresi aç aşağıdan belediyeler kısmından raporları oku şu kadarcık şerefi haysiyeti helal süt emmişliği olan insanın yüzü kızarır midesi ağrır tansiyonu çıkar uykusu kaçar.
    https://www.sayistay.gov.tr/tr/?p=2&ContentID=12364

    Öylesine fütursuzca ve rahatlıkla yağma yapmışlar ki okurken ben bunlar ile aynı nüfus kağıdını taşıdığıma utandım.

    Şimdi bu şeref haysiyet namus yoksunlarının yaptıklarına tek kelime etmeyip bunları ortaya çıkaranları görevden almak baştaki ile sade vatandaşın artık aynı düzlemde olmadığı aynı değer yargılarını aynı inançları taşımadığını gösteriyor demektir.

    Demokraside saf iyi yoktur herkesin bir falsosu vardır elbet ve seçerken kişiye göre en az falsolu yani kötünün iyisi seçilir derim hep. Bugüne kadar da gerek dünyada gerekse ülkemde gördüklerimde bu yönde oldu ancak 70 sonlarından beridir ülkeki hayatı bilen bir kişi olarak sana rahatlıkla söyleyebilirim ki şu güne kadar böyle talan böyle fütursuzluk verilen avansı böylesine har vurup harman savuran iktidar görmedim.

    Bak %7500 faizleri görmüş biri olarak yazıyorum o zamandan daha kötü bir zamana doğru gidişat var.

    İşin daha da kötüsü bunca iktidar oyunları sonucu ülkedeki namuslular ya erozyona uğruyorlar ya köşelerine çekiliyorlar ya da memleketi terk ediyorlar. Bak bu ülkeye öylesine zarar veriyor ki tüm ülke ve sistem üzerinde namussuzluk bir değer olarak yükseliyor devletin ve toplumun her kılcal damarına nüksediyor.

    Bu seni - beni etkiliyor dan geçtim senin benim çocuğum artık bu namussuz düzende gözlerini açıyor bu namussuz düzende dal budak salıyor demektir yani ülkenin gelecek nesli yanıyor.

    Şimdi sen diyorsun ya "ama ak partinin yanından bile geçecek rakibi yok şu an" evet bunca verilmiş desteğe rağmen işleri böylesine tezek yığınına çeviren böylesine rezil duruma getiren ülkeyi uçurum eşiğine getirmiş bir parti ben daha görmedim ülke tarihinde de rastlamadım ki tarih konusunda da kendime güvenirim.

    Bunları sana 15 temmuzda floryadan hava limanına, top kapıdan taksime o gece devlet bekasına çullanan fetoşcu vatan hainlerine karşı kendi çapında mücadeleye katılmış, mazlum için zamanında pınar hisara da yanında olmuş ve "mazlumlar için" var olduğu zamanlarda yanında olmuş biri olarak yazıyorum. Hiçbir parti ya da fraksiyon ile bağım bağlantım da bulunmuyor.

    Bir zamanlar mazlum olan artık MUAVIYE olmuş ki varsın olsun ben şahsıma Ebuzer tarafındayım.



    Alıntıları Göster
    dostum keşke herkes senin gibi tarafsızca yazabilse tebrik ediyorum. tespitlerin genellikler yerinde tespitler. aka parti oyların karşılığı kadarını bu ülkeye maalesef veremedi. ama al sana ders olsun diyerek oy vereceğim bir rakibi var mı söylermisin. mhp ye vereyim de ak partiye mi gitsin oyum.




  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.