Şimdi Ara

SCENİC SEVERLER BURADA TOPLANALIM (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.160
Cevap
142
Favori
1.357.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Devirleri iyi ayarlanırsa 185-190 arası görülüyor..Ben hiç ummuyordum bu ağırlık bu güç yapmaz diyordum ama torku nedni ile yavaş yavaş süratlenerek yapabiliyor.Ancak elmetteki araç sürat için yüksek bir araç olup yapılmaması daha doğru bende meraktan yazın Bodruma giderken denemiştim o zamn 3 aylıktı ,usul usul keyifle kullanılması daha zevk veriyor.Tabiki bu şahsi kanatim birde araba yüksek olduğundan yan rüzgarlardan etkilenebiliyor bu nedenle ben özellikle ESP donanımı ile almıştım.Sürat için değil ama keyif için harika bir araç ister Yedi kişi ister dünyanın yükü istersenizde salon salomanje aile keyfi.Bagaja bir de portatif buzdolabı deymeyin keyfinize .Güle güle kazasız belesız kullanınız.
  • Arkadaşlar selam. Arabamın ön camını çevreleyen fitil iki taraf üst köşelerden yerinden çıktı. Trafikte karşılaştığım sceniclerin yaklaşık %80 inde bu sorunu gördüm. Geçen 10.000 bakıma gittiğimde bu sorunuda belirttim ve slikonla yapıştırarak sorunu çözeceklerini söylediler. Aracı teslim aldığımda fitili yerine oturtarak yapıştırmışlar ve ilk günkü gibi olmuş fakat daha bir gün geçmeden yine fitiller aynı köşelerden kalktı ve eskisinden daha kötü oldu. Sizinde başınıza böyle bir sorun geldimi. Geldiyse çözüm bulabildinizmi . Selamlar.
  • malesef bu sorun hep var
    kışın soğuktan kalkan plastik
    yazın sıcaktan iyice uzuyor
    bu olayın tek güzelliği
    ekstra para vermiyorsun
    bu olumsuzlık standart donanımda var ......
  • sorum lpg li kullanan arkadaşlara.............
    simit tüp takılınca ıstepneyi nereye koydunuz?
    benimki bagajda cok yer tutyor?
    bir de ince tip ıstepen alan oldumu?
    oldu ise fiyatı nedir?
    ben düşünüyorum malum önümüz yaz
    teşekkürlerrrrr..........
  • Merhaba arkadaşlar 1999 / 2001 arası tercihen scenic alacağım forumunuzu inceledim çok iyi bir şekilde bilgilendim.https://forum.donanimhaber.com/images/image.aspx/micons/m9.gif
    https://forum.donanimhaber.com/images/image.aspx/micons/m9.gifTüm katılımcılara çok teşekkür ederim arkadaşlar arsında aracını satacak olan varsa bana ulaşırlarsa sevinirim. iyi
    günler..https://forum.donanimhaber.com/images/image.aspx/micons/m6.gif




  • Arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Katılma sebebim öncelikle sceniclere duyduğum ilgidir. Daha doğrusu 2000 - 2002 model arası scenic almayı düşünüyorum fakat araştırmam sonucu çok fiyat çekiyorlar. Çevrenizde ciddi manada bu modellerde arabasını vermek isteyen varsa haberim olsun. Bahsettiğim modellerde scenicler araştırmama göre genelde 14 - 15 milyar civarında satılıyormuş. nitekim bir arkadaş 10 gün önce 99 modelini almış 13 milyara. Kısacası kuyruğu kaldırdık ama bahsettiğim gibi bir arac denk gelirse ilgileneceğim. ilgileniyorum diyede 3-4 milyar fazla veremem. Herkese saygılar.
  • şövalye kardeşim 1999 diyorsun 99 en eski kasasıdır 13 e normaldir ama 2000 ve üzeri orta kasa diye tabir edilen ve donanimların daha yüksek olduğu araçlardır 16 dan aşağı bulman zor görünüyor. saygılar.
  • geçen sen temmuz ayında aldımmm
    1,6 16v scenic rxt
    1,6 ların en donanımlısı 78,000 de aldım
    nakit 18500 ytl
    söylediğin fiyata çok zor alırsın
    bulursan da o fiyata
    araca iyice baktır........
    quote:

    Orjinalden alıntı: sovalye501

    Arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Katılma sebebim öncelikle sceniclere duyduğum ilgidir. Daha doğrusu 2000 - 2002 model arası scenic almayı düşünüyorum fakat araştırmam sonucu çok fiyat çekiyorlar. Çevrenizde ciddi manada bu modellerde arabasını vermek isteyen varsa haberim olsun. Bahsettiğim modellerde scenicler araştırmama göre genelde 14 - 15 milyar civarında satılıyormuş. nitekim bir arkadaş 10 gün önce 99 modelini almış 13 milyara. Kısacası kuyruğu kaldırdık ama bahsettiğim gibi bir arac denk gelirse ilgileneceğim. ilgileniyorum diyede 3-4 milyar fazla veremem. Herkese saygılar.




  • Merhaba arkadaşlar,

    0 scenic almak istiyorum bir iki sorum olacak.
    Almayı düşündüğüm araç scenic privlage 100 bg

    1- Sceniğin direksiyonu hıza duyarlımıdır? Yani hızladıkça sertleşirmi?
    2- Araçta soğutucu varmıdır? var ise nerede bulunu ve kullanışlımıdır?
  • Arkadaslar gerek ön tahliye hortumunun tıkanmasından gereksede yıkama yapan profosyenellerin yüzünden olabilir arabanın beyin diye hitap edilen elektronik devrelerden oluşan kısmına bir damlacaık su girmiş..o bir damla su nelere neden oldu bir bilseniz..arabanın bütün fonksiyonları birden çalışmaya başladı farlar silecekler klima,kapı kiliti vs.ne yapacağımı şaşırmıs bir durumda hiç bir kumandaya müdehale edemedim..arabayı stop dahi ettiremedim..ilk aklıma gelen akü kutup basını sökmek oldu ama nafile araba çalışmaya devam etti..servisi arayıncada yapacak hiç bir şey olmadığını direk olarak kendilerine gitmem gerektiğini söylediler ve sonuçta 730 ytl ye beni bu dertten kurtardılar gibi..kartı değiştirerek..Servise bu durum bir daha basıma gelirse arabayı nasıl durdurabilirim diye sorduğumda tatmin edici bir açıklama yapamadılar..Otomatik vitesli bir arabanın bu gibi durumlarda nasıl stop ettirilebileceğini bilen bir arkadas varsa engin bilgilerinden faydalanmak isterim..




  • 1 evet
    2 var
    quote:

    Orjinalden alıntı: Xalil

    Merhaba arkadaşlar,

    0 scenic almak istiyorum bir iki sorum olacak.
    Almayı düşündüğüm araç scenic privlage 100 bg

    1- Sceniğin direksiyonu hıza duyarlımıdır? Yani hızladıkça sertleşirmi?
    2- Araçta soğutucu varmıdır? var ise nerede bulunu ve kullanışlımıdır?
  • ilker3838 vermiş olduğun bilgi için teşekkür ederim
  • quote:

    Orjinalden alıntı: tolis

    Arkadaslar gerek ön tahliye hortumunun tıkanmasından gereksede yıkama yapan profosyenellerin yüzünden olabilir arabanın beyin diye hitap edilen elektronik devrelerden oluşan kısmına bir damlacaık su girmiş..o bir damla su nelere neden oldu bir bilseniz..arabanın bütün fonksiyonları birden çalışmaya başladı farlar silecekler klima,kapı kiliti vs.ne yapacağımı şaşırmıs bir durumda hiç bir kumandaya müdehale edemedim..arabayı stop dahi ettiremedim..ilk aklıma gelen akü kutup basını sökmek oldu ama nafile araba çalışmaya devam etti..servisi arayıncada yapacak hiç bir şey olmadığını direk olarak kendilerine gitmem gerektiğini söylediler ve sonuçta 730 ytl ye beni bu dertten kurtardılar gibi..kartı değiştirerek..Servise bu durum bir daha basıma gelirse arabayı nasıl durdurabilirim diye sorduğumda tatmin edici bir açıklama yapamadılar..Otomatik vitesli bir arabanın bu gibi durumlarda nasıl stop ettirilebileceğini bilen bir arkadas varsa engin bilgilerinden faydalanmak isterim..


    Öncelikle geçmiş olsun 730 ytl ye kurtarmışsınız, daha büyük masraflarda çıkabilirdi. motor yıkatmak tavsiye edilmiyor bu tip araçlarda, dış yıkama ilede böyle bir durum olması çok zor gibi, çok aşırı başınçlı su falan mı kullandılar acaba?




  • quote:

    Orjinalden alıntı: ilker3838

    sorum lpg li kullanan arkadaşlara.............
    simit tüp takılınca ıstepneyi nereye koydunuz?
    benimki bagajda cok yer tutyor?
    bir de ince tip ıstepen alan oldumu?
    oldu ise fiyatı nedir?
    ben düşünüyorum malum önümüz yaz
    teşekkürlerrrrr..........
  • garanti suresi içinde götürün yapıyolar.dün oldu benimki.
  • Öncelikle geçmiş olsun 730 ytl ye kurtarmışsınız, daha büyük masraflarda çıkabilirdi. motor yıkatmak tavsiye edilmiyor bu tip araçlarda, dış yıkama ilede böyle bir durum olması çok zor gibi, çok aşırı başınçlı su falan mı kullandılar acaba?

    Tesekkür ediyorum geçmiş olsun dilekleriniz için..motoru yıkatmadım ama galiba su basıncı yüksek bir şekilde kapıları açıp kapı kenarlarına doğru tutarken suyu içini bilerek yada bilmeyerek ıslatmış olabilirler..
  • arkadaşlar 2002 rxt scenicimi satıyorum ilgilenen olursa pm atsın lütfen
    http://resim.donanimhaber.com/m_21800072/tm.htm
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ilker3838


    quote:

    Orjinalden alıntı: ilker3838

    sorum lpg li kullanan arkadaşlara.............
    simit tüp takılınca ıstepneyi nereye koydunuz?
    benimki bagajda cok yer tutyor?
    bir de ince tip ıstepen alan oldumu?
    oldu ise fiyatı nedir?
    ben düşünüyorum malum önümüz yaz
    teşekkürlerrrrr..........


  • Selamlar...

    1999 scenic 1.6 rte araç aldık. Bunun teybi yerine orjinal cd bulma ihtimalimiz varmı. 99 megane lar ile ön panel aynımı... Teşekkürler...
  • evet aynı.servisten değiştirebilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.