Şimdi Ara

schengen davet vizesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar merhaba vize hakkında danışmak isteyecektim. benim şuan fransadan akraba ziyaret davet belgem var 90 günlük onaylı geldi. bundan sonraki işlemler fransa konsolosluğunda yaptıracağım. bunda vize ücreti ödeyecek miyim veya sizce vize şirketlerine başvurmalı mıyım. diğer evrakların hepsini tek başıma halledebilirim aslında davet aracılığıyla gidenler bilgi verebilir mi ?





  • Akraba ziyareti davetiyesiyle başvuranların reddedilme oranı turistik başvuranlara göre çok daha yüksek.


    İnsanlar akrabalardan gelen davetiyenin işlemleri kolaylaştıracağını zannediyor. Ama tam tersi, konsolosluklar görmediğiniz amcanızı, teyzenizi ziyarete gideceğinizi inandırıcı bulmuyor. Ayrıca orada akrabanız olduğu için geri dönmeyip, kaçak kalma ihtimalinizi yüksek görüyorlar.

    Vize ücreti ödeyeceksiniz.


    Fransa Konsolosluğu direkt başvuru kabul etmiyor. VFS Global firmasıyla anlaşmışlar. Başvurular oraya yapılıyor. Randevu bulabilirseniz, onun dışında başka bir aracı kuruma para vermenize gerek yok. Ama bu ülkede vize başvuru şirketleri en ahlaksız şirketlerden. Ekstra para kazanmak için randevuları sınırlı açıp VİP hizmet ücreti alarak randevu veriyorlar. Ya da 2. aracı vize şirketlerine randevu hakkı tanıyorlar. Sizin ödediğiniz paraları kırışıyorlar.


    Randevu bulamazsanız bu şekilde aracı şirketlere para yedirmek zorundasınız.





  • Sebastianbjk kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ederim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.