Şimdi Ara

Schumi'ye 'emekli ol' baskısı! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Hirotaro
    "enzo ferrari'nin sözüde çok güzel ama o söz "michael" için geçerli değil

    Bu lafı Gilles Villeneuve' e söylemişti.
  • Konuyu açan arkadaş emekli olmuş bile
    Schumacher bu sene şampiyon olursa bırakmasını isterim
  • Şampiyon olursa bırakmalı ve bu işi bir efsane olarak zirvede bırakmalı. Ayrıca bence gelecekte takım kurmak gibi işlere bulaşmamalı.
  • arkadaşlar bana sorarsanız bunlarınhepsi ayarlanmış şeyler...üst üste 7 yıl şampiyon olan adama noldu da birden düştü sizce??bunların yaşanacagı belliydi .çünkü bazı çevreler tarafından çok tepki geldi bu kadar başarıya.bi ara f1 monotonlaştı dendi çünkü son 3-4 yarışa gerek kalmadan şampiyon belli oluyodu....bazıları buna dur dedi ve ilk önce maliyetleri çok yüksek die arabaların silindir sayılarına sınırlama getirdiler ferrari yi de bu ayak la uyum sağlayamadı dierek aşağıya çektiler.ortaya Renault takımını daha doğrusu alonso yu çıkardılar............bilmiyorum benim düşüncelerim bu yönde ..ben f1 in de bazı güçlerce yönetildigini düşünüyorum..
  • üstüste 7 yıl değil 5 yıl şampiyon oldu

    bu arada testlerde FERRARİLER uçmaya devam ediyo,özellikle de MASSA.
    Massa havaya girmiş
  • quote:

    Orjinalden alıntı: MMXex

    Msc bana göre çok çok iyi bir pilot bundan şüphen olmasın ama benim düşüncem ister bu tuttuğum takımın pilotu olsun yada olmasın belirli bir yaş sınırında f1 artık bırakılmalıdır.Ben ferraride 37 yaşında bir adam göreceğime genç bir yetek görmeyi daha çok isterim.Herşey tadında bırakılmalı diye düşünüyorum pistlerde 38 yaşına gelmiş bir pilot görmek istemiyorum.Bir önceki mesajımda belirttiğim gibi bu benim şahsi fikrimdir , eğerki mesajlarımda birilerini yerici sözler söylemiyorsam fikrime saygı gösterin


    Bende tam tersini düşünüyorum.Bence F1 gibi artık motorsporunun zirvesinde olan bir seride 20-21 yaş veletler değil tecrübelerinin son noktasına varmış Veteran lar çoğunlukta olmalı...Niki Lauda, Michael Schumacher,Alain Prost, Juan Manuel Fangio ve onlar gibi daha birçok efsane 30 unu devirdikten sonra dahi şampiyonluklar çıkarmışlardır.




  • vala shuminin rakipleri bıraklmasını istiyo sizce neden çünkü hala korkuyolar bence
    shumi dünyaya adını altın harflerele yazdırdı onu geççek adamada bence daha YOK...
    shuminin varlığını herkes bu sene de gördü ve hala da görecek...

    SCHUMI SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN
    KING SCHUMI
  • Schumacher neden bıraksın ki .görünürde söylenen bir sağlık problemi yok ve yarışlarda ortaya koyduğu performans belli. Ferrari aracını düzeltince Schumacher yine kendini göstermeye başladı. Kazanma hırsı başka bu adamın. bir yarış sonrasında ağlamıştı ikinci olunca . bir gün elbet bırakacak ama umarım bu önümüzdeki sezon olmaz
  • bence tamgaz devam etmeli.geriye kalan son4 yarış ve 12puanlık fark
    heyecan verici bi sezon.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.