Şimdi Ara

Scooter çalışmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Umarım doğru yere almışımdır, şu an elimden gelen tek şey bu olduğu için yazıyorum. Çukura hızlıca girdikten 15 dakika sonra motor çalışır haldeyken gazi kesti. Hala çalışmıyor benzini yeni doldurdum biraz taştı. Ayak ile Manuel olarakta denedim çalışmıyor. En son bakım iki gün önce yapıldı 4100 kimde. Bujiyi değiştirecekti usta bu 2000 km daha gider demişti. Sorun ne olabilir arkadaşlar?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Çukur denilince aklıma direk altını vurup vurmadığınız geldi. Ustaya henüz göstermediyseniz bi sigortalarını kontrol etmenizi tavsiye edicem skuterler ufak lastiklerinden ötürü çukurlarda vs darbeyi yeterince ememiyorlar. İlk olarak sigorta, ve hortumları kontrol edin ardından buji başlıgını çekin içine bi tornavida sokup ve marja basın elektrik atlıyor mu onu kontrolünü yapın, eğer buji anahtarınız varsa bujiyide söküp kontrol edebilirsiniz buji başı sütlü kahve rengi olması gerekiyor. Ayriyetten başka bi aklıma gelende şayet jiğle açık gittiyseniz motor boğulup stop etmiş olabilir onuda kontrol edin. Aklıma başka birşey gelirse yazarım şuan için bunları denemenizde fayda var.
  • Hortumlardan biri kopmuş ayrıca buji ve hava filtresini değiştirdim. Sorun halloldu fakat mondialden pek bişey beklemiyorum açıkçası. Biraz para biriktirip pcx alıcam iyice oturdu kafama 😊sigorta fiyatı ne acaba pcxte

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • klasik çin malı motorların ufak sorunları bunlar bazen olur fazla kafaya takmamak lazım. Sigortasını bilmiyorum fakat japon motora geçeyim diyorsanız suzuki Adres pcx ve yamaha n max var hepsi birbirinden güzel.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.