Şimdi Ara

SCOOTER TAVSİYESİ ACİL YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar küçüklüğümden beri elektrikli bisiklet yarı otomatik cup en son otomatik vites yuki attact kullandım trafik tecrübem yeteri kadar var(yaş 23) ilk defa gerçek bir scooter alacağım 15 bin tl bütçem var ama çok kararsız kaldım.
    1.Honda pcx abs yok o kadar para vermek istemiyorum.
    2.Yamaha nmax sele ve süspansiyon beni korkutuyor.
    3.Piaggio medley asıl istediğim motor bu pcx ve nmax kadar yakışıklı olmasada start stop abs gerçek italyan bir scooter parça ve bakım ücretleri benim gözümü korkutuyor sadece ne yapmamı önerirsiniz?



  • pcx125 almanı öneririm. Kalan miktarlada motosiklet aksesuarlarını tamamlarsın. https://www.motorsikletgaraji.com/125-cc-motor-tavsiyeleri/ Bu linkide incele burada başka bütene uygun scooterlarda var. Ayrıca önerdiğim motosikletin yakıt tüketimi bilgisinide bırakıyorum aşağıya. Sana önerim yakıt tüketimlerini incelemeden alma sonra pişmanlık yaşayabilirsin. https://www.motorsikletgaraji.com/honda-pcx-125-scooter-yakit-tuketimi-ve-teknik-ozellikleri/

    Marka olarakta honda dan şaşma derim.




  • Nmax 155 sahibiyim. öneririm. çok iyi hızlanır trafikte vs kıvraktır. dengeli de bir motor. süspansiyon eksiği gibi görünse de güvenlik açısından iyi oluyor. yol tutuşu mükemmel oluyor. virajlara yatarak bile giriyorum teker boyutunun el verdiği kadarıyla.
    ben memnunum. yakıt olarak ta 2.5 ile 3 arası yakar çok deli kullanmayıp gerektiğinde gazlarsan.
  • Kesinlikle pcx 125 ama orijinal lastiklerini değiştirmelisin..
    Göztepe - Maslak arası 2. köprüden son gaz gidersen 3.1 litreyi görürsün onun haricinde şehir içi dolaşımda ortalamam 2.4. Kıvrak bir motor öneririm.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.