Şimdi Ara

Scorn [XBOX SERIES X ANA KONU] (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
1.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • gamespot 4

    ign 7

    gamerant 1


    diğer sitelerde aşağı yukarı aynı


    bir xbox oyunu daha patlar




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi console-master -- 14 Ekim 2022; 13:37:0 >
  • Bir şans vermek lazım



    Metası 63 ama ben bayılmıştım mesela.

  • Meta 72 oynanır. Eğlenip bırakırsın. Yine bir efsane çıkmadı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amaç ne bu oyunda. Dolanıp durup kapı mı açacağız? Hikayesi falan var mı? Yaratık mı öldürüyoruz?

  • Birbirinin aynı yerlerde dolan dur, kapı aç, bulmaca çöz. Combat leş deniyor, hikaye diyalog hak getire. Xbox tarafından yine patlamış dandirik bir oyun kısaca. Gamepass'i olan için dahi yüklemeye oynamaya değer mi emin değilim. 

  • Geldiğim yere kadar biraz bahsedeyim. Oyunun her act tasarımını farklı bir metafora dayandırmışlar, sana anlatılan bir hikaye ya da gösterilen bir görev yok. Bir nedenden dolayı ortada ölü bir gezegen ve bu gezegende yaşam yokolmadan önce varolan medeniyetin yaptığı bir teknoloji var. Teknoloji insan ve insana benzeyen canlıların organlarından, et ve kemikten oluşuyor. Ancak bunları sırf teknolojide değil H.R. Giger'ın çizimleri ve Xenomorph ırkı gibi sanat, mimari ve biraz da eğlence için bulmaca tarzı olaylarda da kullanmışlar.


    İlk bölüm doğum/dünya'ya gelmeyi simgeliyor, dolayısıyla varlığının amacını bilmeyen karakterimizin önce ölü bir gezegende ortaya çıkmış insan tasvirinde amacını aradığı gösteriliyor ve bir kaza sonucu ölü gezegenin alt katmanına düşüyor. Düşüşünden itibaren karakterin arayışına ortak oluyoruz. Etraftaki sexual objeler, cenine benzeyen canlılar, rahim kanallarına benzeyen koridor tasarımların tümü doğumu simgeliyor, yani karakterin amacına ulaşması için ilk aşması gereken katman.


    İlk Act'ın bitmesiyle ben çok beğendim oyunu. Dört, beş saatte kendini ne kadar anlatıp bağlayabilir tahmin etmek zor ancak beklediğimden daha iyisini veriyor şimdilik. Üstte örnek verdiğim H.R. Giger sanatının ve Alien filmlerinin görselliğini beğenenler bayılarak oynayacaktır. Oyun daha çok bu kültüre ilgisi olanlar için görsel bir tur gibi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dictattor -- 14 Ekim 2022; 20:38:10 >




  • 40 verende var 90 verende var, kişisel zevkin ön planda olduğu bir oyun olmuş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunda neredeyiz, amacımız ne hiç bir bilgi olmadan başlıyoruz.
    Puzzle ağırlıklı fakat combat bulunan bir oyun. Puzzle çözdüğünüz zaman sisteme alışıyorsunuz ama combat sistemi dar koridorlarda geçtiği için kötü. Bitirince tam yorumlarımı yazarım.

    Edit: Oyunu %100'ledim, ortasından itibaren içine girmeye başlıyorsunuz tam merakınızın zirve yaptığı noktada oyun bitiyor. Combat sisteminin kahrını çekerim diyorsanız oynamanızı tavsiye ederim, puzzle olayı çok zor değil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caped 117 Crusader -- 16 Ekim 2022; 0:28:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Disket Kutusuyoutube
    #scorn #scorngame Grotesk tasarımı ve Giger tarzı dünyasıyla korku-gerilim severlerin heyecanla beklediği Scorn'u inceliyoruz. ► BİZE ABONE OLUN: https://bit.ly/3vHBJ5P ► OYUN SOHBETLERİ: https://bit.ly/3s5bggx ► YENİ OYUN İNCELEMELERİ: https://bit.ly/31n883Q ► TÜRK OYUN SEKTÖRÜNDEN VİDEOLAR: https://bit.ly/3svEXYh ► YERLİ OYUN FİRMALARINDAN VİDEOLAR: https://bit.ly/31p33I2 ► AH O ESKİ OYUNLAR: https://bit.ly/3lXt9eR Disket Kutusu'na hoş geldin! Bu kanalda oyun sohbetleri çekiyoruz ve seviyeli, eğlenceli ve eğitici bir şekilde sohbet etmeye çalışıyoruz. Türkiye oyun sektörü ve oyun geliştirme üzerine videoların yanında oyun incelemeleri, Türk oyun şirketleriyle röportajlar ve oyun sektöründen haberler üzerine eğlenceli ve bilgilendirici videolar hazırlıyoruz. Sinan Akkol, Furkan Faruk Akıncı ve Berkan Topal'ın yer aldığı videolarımızı kaçırmamak için abone olmayı ve takip etmeyi lütfen ihmal etmeyin. ► Bizi Desteklemek İçin: https://bit.ly/2PcjmVO ► Instagram'da Takip Edin: https://bit.ly/3lyL8be ► Discord'a Katılın: https://discord.gg/j2ngecx77N
    https://www.youtube.com/watch?v=BaGbQmK6Y8E&feature=youtu.be
  • Ben oyuna başladım ama hiçbir şey anlamadım arkadaşlar puzzle sistemini Ben mi çözemedim oradan oraya dolaşıyoruz puzzle'lar var ama İpucu yok mantığı ne bu işin?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Weycell 61 kullanıcısına yanıt

    Açıkçası oyuncunun elinden tutan bir yapısı yok hocam oyunun. Keşfederek çözmeniz gerekiyor o da bayağı zor olabiliyor bazen. Ben şahsen takıldığım yerlerin hepsinde kendi kendime uğraşıp çözemeyince youtube oynanış videolarından bakarak , kendim çözemediğim bulmacaları o şekilde halletmiştim. Bazen yön bulmakta da sorun yaşayabilirsiniz. Bazı yerlerde harita bayağı karışık.

  • ozanaksu O kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam da neden bu kadar gizemli yapmışlar ki Yani biraz ipucu vermekte bence mahsur yok değişik bir oyun ben ısınamadım ilk yarım saat itibarıyla devam eder miyim bilmiyorum...

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.