Şimdi Ara

Scottie Pippen'den Şok Sözler (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
3.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bi git işine kareem ya. Maalesef bu jabbar da yüzükçü çıktı, tamamen saçmaladığını düşünüyorum yaşlılıktan olsa gerek.


    M.Ö. NBA oyuncularını sayıp MJ den daha iyi gösterme çabasına girmiş. MJ in sadece yüzükleri, sayı-reb-asist ortalamaları sayesinde NBA in en iyisi olduğu kanısına varıldığını sanıyor. Daha MJ olgusunu çözememiş.

    Yani kareem abdul'un mantığına göre;


    DJ Mbenga > Karl Malone


    Kendi adıma, kaale bile almam bu yazıyı. Scottie tınlamaz bile...
  • Michael Jordan bir istisna. Normalde bir oyuncunun ne kadar basarili olduguna bakarken yuzuklere bakilir tabi ki. Ancak Jordan sadece basketboluyla degil Nba icin yaptiklariyla(gerek saha ici gerek saha disi) Nba'in en iyi oyuncusu haline gelmistir. Nba'i dunyaya sevdiren oyuncudur Jordan. O yuzden Jordan'in Russell kadar yuzugu olmasa da gelmis gecmis en iyi oyuncudur. Ne Lebron ne Kobe'de Jordan seviyesinde degildir.

    O oyunculara gelene kadar Magic, Bird, Hakeem, Wilt, Russell falan var. Ne Kobe ne Lebron ilk 10 bile degiller.
  • Michael Jordan;müziğin Michael Jackson'ıdır.

    Lebron James ise; müziğin Justin Timberlake'idir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: faho

    Michael Jordan;müziğin Michael Jackson'ıdır.

    Lebron James ise; müziğin Justin Timberlake'idir.



    konu kapansın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: faho

    Michael Jordan;müziğin Michael Jackson'ıdır.

    Lebron James ise; müziğin Justin Timberlake'idir.



    MO MO MO MO MO MO MONSTER KIIIIILLLLLL
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ballrry


    quote:

    Orijinalden alıntı: faho

    Michael Jordan;müziğin Michael Jackson'ıdır.

    Lebron James ise; müziğin Justin Timberlake'idir.



    MO MO MO MO MO MO MONSTER KIIIIILLLLLL

    Avatar-mesaj uyumu




  • Bu "Gelmiş geçmiş" konuları her zaman tartışma konusu olmuştur ve belirlemek gerçekten çok zordur. Bana kalırsa dönem dönem değerlendirmek daha yararlı. Mesela bence Wilt'in 100 sayısı Kobe'nin 81 sayısından daha az değerli.

    Büyük ihtimal Lebron Miami'e giderken üst üste en azından bi 3 sene şampiyonluk için gitti. Yani insanlar geçmişe dönüp baktığında, -nasıl bi ara Kobe - Shaq domine etmişti ligi ama bütün ödülleri Shaq kapmıştı- o misali bence bütün ödülleri Lebron alacak. Miami gelme amacı başarıları yakalamak ve ödülleri almak. Ve eğer bence Miami şampiyon olursa dediğim gibi kesinlikle Mvp Lebron olacak.

    Yani herkes tabii ki Lebron - Wade - Bosh üçlüsü diyecek ama ilk önce Lebron James diyecekler. Aynı zamanında Lakers'da herkesin ilk önce Shaq dediği gibi.

    Jordan olayı ise, Jordan'dan daha iyi bir oyuncu olabilir çünkü zaten adam fiziksel olarak basketbola 15-0 falan önde başlıyor fakat dendiği gibi asla bir Jordan kadar efsane olamayacak. Olma fırsatı vardı, kullanamadı bence Miami'ye giderek kolaya kaçtı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkan_seko -- 5 Haziran 2011; 14:06:57 >




  • HERKES BİR GÜN MİCHAEL JORDAN OLMAK İSTİYOR,BENSE HER GÜN OLMAK ZORUNDAYIM.MİCHAEL JORDAN.!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: jacquel.dw

    Kareem’den Pippen’a Açık Mektup

    Los Angeles Lakers’ın efsanevi pivotu Kareem-Abdul Jabbar, Chicago Bulls’un eski yıldızı Scottie Pippen’ı resmi internet sitesinden yanıtladı. Kareem, Michael Jordan’ı ‘tüm zamanların en iyi ve en skorer oyuncusu’ olarak niteleyen Pippen’a yazdığı açık mektupta şu ifadelere yer verdi:

    “Sevgili Scottie,

    Sana sporculuğundan ve basketbol zekândan dolayı çok büyük saygı duyuyorum fakat şu an ‘tüm zamanların en iyi ve en skorer oyuncusu’ konusunda yaptığın yorumlarla bu konuya çok dar bir vizyondan baktığını gösteriyorsun. Belli ki Wilt Chamberlain’i hiç izlememiş ve onu hiç tanımamışsın. Ne zaman Michael Jordan 50.4 sayı ve 25.7 ribaund ortalamaları tutturdu? Blok sayıları tutulmadığından blok ortalamasının ne olduğunu da bilmiyoruz. Ayrıca Chamberlain’in 1967-1968 sezonunda ligin asist kralı olduğu da biliniyor. Hiç MJ bir maçta 100 sayı atabilmiş mi? Jordan, kaç maçta 60 sayı atmış? Jordan oynadığı 10 senede art arda ligin sayı kralı olmuş olabilir fakat o dönemde NBA’de 30 takım yer alıyordu. Chamberlain’in oynadığı dönemde ise ligde sadece 8 takım vardı. Her takımın çok sağlam bir çekirdek oluşturma fırsatına sahipti ve oyuncuların sadece kaymak tabakası forma giyebiliyordu. Dolayısıyla Jordan’a bu perspektiften bakılmalı. Şüphesiz ki onun atletik yapısı, karizması ve sahadaki liderlik vasıfları basketbolun tüm dünyada popülerleşmesini sağladı. Fakat burada ‘en iyi’ den bahsediyorsak Jordan, The Stilt’in bir adım arkasında kalır.

    Michael Jordan, hem duygusal hem de skor liderliği konusunda üstünlük kurmuş olabilir ama NBA Şampiyonluğu konusunda Boston Celtics’le art arda 8 kez şampiyon olan Bil Russell’ı da unutmamak gerek. Bill oynadığı dönemde 22.5 ribaund ortalaması ile oynadı fakat yine blok istatistiği tutulmadığı için kaç blok ortalamasıyla oynadığını bilemiyoruz. Buna rağmen onu izleme şansına sahip herkes Bill Russell’ın tüm önemli şutları blokladığını ve maçın sonucuna etki ettiğini söylüyor.

    Scottie, sen de iyi biliyorsun ki önemli olan NBA Şampiyonluk Yüzüğü’dür ve geri kalan her şey sadece istatistiktir. Sana önerim Jordan veya LeBron’u gelmiş geçmiş en büyük oyuncu ilan etmeden önce biraz ev ödevine çalış. LeBron henüz şampiyonluk kazanamamış bir oyuncu ayrıca takımın bütünleştirici oyuncusu olduğunu söylemek de zor.

    Basketboldaki değişiklikler ve günümüz şartları, bu ligde gerçekten kaç tane yetenekli oyuncunun var olduğunu sorgulamamızı da güçleştiriyor. Tüm dünyadan gelen iyi oyuncularla birlikte ligde yer alan yıldızlar asla Wilt Chamberlain’in ne kadar önemli bir oyuncu olduğu gerçeğini değiştirmiyor.

    Sevgilerle, Kareem Abdul-Jabbar, NBA tarihinin en skorer oyuncusu.

    Not: Eğer gerçek efsanelerin, oyunun en büyük isimleri hakkındaki tartışmalarını izlemek istiyorsan, yeni belgeselim On the Shoulders of Giants’a bir gözat.”



    Adam kendiyle çelişiyor. Önemli olan yüzüktür geri kalan istatistiktir deyip Wilt Chamberlain'in sayı ortalamasından bahsediyor [M]a[J]esteleri'nin izlediğim maçlarında hep kendi oynamıyordu. Adam resmen off-guardda oluyordu. Oda Wilt gibi her bulduğunu atabilirdi. Ama basketbol tek kişilik bir oyun değildir.




  • ham yetenek olarak mıchael jordan'dan daha buyuk bır ısım yok gelmıs gecmıs en yeteneklı basketbolcu mıchael jordan'dır. sadece atletık yeteneklerı en ıyı olmasına yeter de artar.mıchael jordan'ın en ıyı oldugu gercegı tum kısısel fıkırlere dusuncelere kapalı tartısılamaz ve elestırılemez bır konudur. tıpkı anayasanın ılk uc maddesı gıbı.
  • kızdırmayın küçük enişteyi 50 yaşından sonra oynacak
  • Pippen'ın bu acıklamasının altında yılların verdigi eziklik, Jordan'ın altında kalmıslık var. Yoksa boyle acıklama yapılır mı lan? Beyin denen birsey var (bkz: beyin bedava). Zaten final serisinden sonra iyice 'FAİL' oldu, yazık
  • Doğan ile Ferrariyi karşılaştırmak gibi olmuş majesteleri MJ ile lebron jamesi karşılaştırmak.Bknz : Hagi ile Alex karşılaştırması kadar komik.Herkes kralın kim oldugunu biliyor.Biri oyunu bırakıyor biri devam ediyor.Kısacası stop düğmesine bastığınızda kronometre saymaya devam edermi etmez buda şu demektir.MJ tepede bıraktı Lebron hâlâ tırmanıyor ama MJ nin yaptıklarını yapması ise imkansız gibi gözüküyor.Tıpkı Hagi gibi MJ de tepede bıraktı.
  • endustriyel basketbola hayır !!!

    yaşasın cristiano lucarelli, livorno, st pauli ve niceleri !!!



    ne zaman böyle takım yada oyuncular nba' e gelir, yada kluplerin gerçekten köklü tarihleri bir yaşanmışlıkları olur, belli bir idealleri olur ne bileyim bilbao gibi sadece katalan oynatır, galatasaray gibi kökleri 1481' e dayanır yada ajax gibi altyapının önemini herkesin gözüne sokar, yada livorno gibi bir sol ultras'ı ortaya çıkartır vs. başarının, şampiyonluğun en büyük etken olmadığını söyleyebilirim fakat o zaman kadar gerçekten de en önemli şey yüzük, ve alının ödüller yada oyun içindeki aşırı dominantlık gibi duruyor.

    ama dj gibi .1 ribaund .000001 sayı ortalamalarıyla oynayan oyuncuların efsanelerle karşılaştırılmasın da değil, takımları taşıyan elit oyuncular arasında karşılaştırılma yapılırken kullanılacak bir kıstas tabi ki




  • Wade Lebron'dan çok daha iyi bir oyuncu.
  • asıl sıkate pipın

    Bkz. Nihat Doğan
  • quote:

    Orijinalden alıntı: guitarist999

    Wade Lebron'dan çok daha iyi bir oyuncu.


    tamam.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: King#6James


    quote:

    Orijinalden alıntı: guitarist999

    Wade Lebron'dan çok daha iyi bir oyuncu.


    tamam.


  • quote:

    Orijinalden alıntı: King#6James


    quote:

    Orijinalden alıntı: guitarist999

    Wade Lebron'dan çok daha iyi bir oyuncu.


    tamam.

    nick mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: guitarist999


    quote:

    Orijinalden alıntı: King#6James


    quote:

    Orijinalden alıntı: guitarist999

    Wade Lebron'dan çok daha iyi bir oyuncu.


    tamam.





    Boyle bir mesaj yazarak basketten ne kadar caktigini gostermissin zaten ondan sana cevap verirdimde gerek yok.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.