Şimdi Ara

Script Vayne

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
2.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Şimdiye kadar bir sürü script gelmiştir oyununuza benimkide aynı hesap 1ide dün denk geldi ve videosunu çektim. Çok net olmasına rağmen Rito sağolsun sadece oyun için raporları kabul ediyor. Oyun için rapora videoyu nasıl koyacaz bilmiyorum artık.

    Neyse dünkü olay klasik script Vayne eşya bitene kadar split yaptı 1e1 gidersen kesti 2v1 gidince skill dodgelasada ölüyordu sonuçta ama tabiki tüm E'lerini duvara vuruyordu.
    Oyun ilerledi artık son savaşlar ve aşağıdaki videoyu çektim.

    Videonun başında Teemo ve Bard ikilisinden hangisi yakınsa ona vurduğuna ve asıl öldürülmesi gereken kişinin Teeemo olduğuna dikkat edin bizim takımda o sorun çıkartıyordu en çok ama bilgisayar bunu tabiki anlamıyor ve en yakın hangisiyse ona vuruyor hatta Teemo duvar dibinde olmasına rağmen Q E'yle stun atabilecekken Bard'a atıyor.

    Bu yine kanıt olmazdı taki Ahri E Q atana kadar. Tek istediğim Ahri'nin skilleri attığı sırada yavaşlatıp izleyin.




    Bunlar gibiler sayesinde oyun oynama isteği zaten 0a iniyor sağolsunlar. İkinci videoda yine bi script Vayne yine bir lose.


    Bu videoda eğer işlenmediyse direk 0:45ten izlemeye başlayın işlendiyse direk izleyebilirsiniz zaten.







  • Script var oyunda evet ama ilgilenen yok Na-West zorunlu ban dalgası yapacak ki bizimkiler işini yapsın yoksa akşama kadar ellerinde cips kola oyun oynuyorlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ForWinTakeSupport

    Script var oyunda evet ama ilgilenen yok Na-West zorunlu ban dalgası yapacak ki bizimkiler işini yapsın yoksa akşama kadar ellerinde cips kola oyun oynuyorlar.

    Yayıncıları toplayıp yayın yaptırmakla oyunun kalitesi artmıyor. İşte elimde kanıtım var Rito bi fırsat versin desin kanıt atın inceleyeilim uğraşıyım videoya çekiyim yükleyim atıyım. Adam banlanacaksa ben 1 saatimi veririm.
  • Şahsen hiç uğraşmam böyle şeylerle sadece kendilerini kandırırlar sonuçta
  • script değil
  • 2.video gayet normal geldi bana
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ao Sol

    2.video gayet normal geldi bana

    Aslında videoyu izleyince bende aynısını diyorum ama oyun 40dk sürdüyse 40dk boyunca vayne her e'siyle stun atınca emin oluyorsunuz. 2. Videoda da Shy'a yine e'yle stun atıyor normal desen J4 EQ'sunu sidesteple dodgeluyor. Ayrıca flashtan sonra sağ sol hızlıca yürümesine bakın birde.
  • Hahah yaprağım naber la bi ara oyunda sana böyle hitap etmiştim cevaplamamıştın neden?



    1. Videoda 2. Ahri q sunu neden dodgelamıyo anlamadım. Scripti yazılımsal olarak tespit etmek lazım, vayne scriptleri anlaşılmıyo pek.



    http://tr.op.gg/summoner/userName=babarap ama bu adam fiorayla script kullanıyor ne zamandır. Hala banlanmadı, bu işe daha çok eğilmeleri lazım olmaz bu böyle.
  • 2 video da da script değil diyebilirim sana. shy zaten çok rahat kitelanabilecek bir çar, bana normal geldi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Affection and Hatred

    Hahah yaprağım naber la bi ara oyunda sana böyle hitap etmiştim cevaplamamıştın neden?



    1. Videoda 2. Ahri q sunu neden dodgelamıyo anlamadım. Scripti yazılımsal olarak tespit etmek lazım, vayne scriptleri anlaşılmıyo pek.



    http://tr.op.gg/summoner/userName=babarap ama bu adam fiorayla script kullanıyor ne zamandır. Hala banlanmadı, bu işe daha çok eğilmeleri lazım olmaz bu böyle.

    Gördüysem cevaplamışımdır öyle bi takıntım yok zaten Yapraaağam demek olduğu için nicki öyle koydum




  • Bencede değil
  • Riot tr ekibinin bu iş ile uğraşacağını hiç sanmıyorum. Tek yaptıkları bazı yayıncıların kanalına gidip şov yapmak, ya da goygoy. Kendi adamlarını denetlemeyle uğraşmazlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ao Sol

    2.video gayet normal geldi bana

    videodaki vayne bulundu.
  • Bunu gizli tutmamız gerekiyodu
  • Emin olun koskoca Riot bunlarla ilgileniyor fakat şöyle ki vayne hile ise 1 report ile olcak iş değil belli bir sayıları var örnek takımca reportlanan mutlak her oyuncu izlenir bunları izleyen kişilerde oyundan anlamıyan adamlar değil emin olun koskoca şirket önüne geleni banlayamaz 1 kez izler 2 kez izler 3 kez izler emin olur emin olamıyorsa başkasına yönlendirir bu böyledir

    Mesela bir oyunu üreten kişisin ve bu oyunu oynayan oyuncu sayısı çok fazla ve oyunda hileler ürüyor bunları engellemek için bir yazılım yaparsın olmadı report sistemi izleme sistemine geçersin izlettiğin adamlar oyunu bilen kişiler olur ve emin olmalarını istersin gibi gibi bu arada Vayne ya çok iyi oynuyor yada hile adamın kümesi ve oynamış olduğu vayne oyunlarına bakarak emin olabilirsin.




  • Silinsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RW-RedWhite -- 8 Şubat 2020; 2:18:24 >
  • İlk videoda ahrinin 2.q suna kafa atmış anlamadim , 2.videoda da bana da normal geldi bu wayen , j4 ün ultisinden vayne taklasıyla çikildigini yeni öğrendim

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yorozuya Gin-chan kullanıcısına yanıt
    Anivia kardeşimizinde duvarından geçiyor ek olarak
  • Ao Sol kullanıcısına yanıt
    Yok artık

    Edit : Bir aralar bugu vardi , bazi kucuk duvarlardan gecebiliyodu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yorozuya Gin-chan -- 9 Ocak 2017; 1:37:46 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Milyonlarca oyuncu var. Yuzbinlerce script. Oyuncu izleme ile olacak is degil. Hile tarayicilari var riotun. Tabi yazilim iyi kodlanmissa tespit edilemiyor.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.