Şimdi Ara

SD Digiturk kutusu, DT dışında nasıl kullanılabilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,

    Forumun tamamını inceleme fırsatım olamadığından, eğer tekrarlanan bir konuysa ilgili alana yönlendirip bu başlığı kapatabilirseniz sevinirim.

    Sorum şu; bir süre önce kullanmakta olduğum normal Digiturk aboneliğini Digiturk HD+ ile değiştirdim ve tabii ki DT kutusu da HD kutu olarak değişti. Eski SD kutu ise hala elimde ve bunu ne şekilde kullanabilirim onu öğrenmeye çalışıyorum.

    Evimde önceki ev sahibinin bıraktığı ve LNB'den gelen iki kablonun da boşta olduğu bir çanak var. Bu çanak, LNB, kablolar ve elimde eski DT kutusuyla ne yapabilirim???

    Bilgi verip yönlendirecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler...

    Murat



  • murat bey cihazınızı anten kablosuna baglayın elektrigini takın tv ye scart baglantısını yapın ve tv nizi + cihazınızı acın..bu işlemleri yaptıkdan sonra dt müşteri hizmetlerini arayın ve durumu onlara belirtin, sonra cihazınızın türksatlarını açmalarını rica edin..onlar cihazınıza sinyal atacaklar ve 5 dakika içinde cihazınızın türksatları açılacaktır..daha sonra menüden manuel aramadan güncelleme frekanslarını girerek türksat taraması yaptırmanız yeterli olacaktır..
  • Bilgiler için çok teşekkürler, pazartesi hemen yapıyorum bunları :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: murathaser

    Bilgiler için çok teşekkürler, pazartesi hemen yapıyorum bunları :)



    Yapılan sözleşmenin süresi dolmadan açmıyorlar diye duymuştum. İnşallah açılıyordur bende de aynı durum var. HD kutu aldım diyeri boşta. Sonucu bekliyorum.
  • Merhabalar,

    Söylediklerinizi uyguladım, şu an için fazla bir kanal çıkmıyor ama bir şeyler çıkıyor sonuçta :)
    DT müşteri hizmetlerini aradığımda, kutuyu teknik servise götürüp kilidi açtırmam gerektiğini söylediler. (önceki ev sahibinin kurmuş olduğu çanağın yönünü ayarlayamadığımdan serviste yaptırmak durumundayım, ama anlayan arkadaşlar kendileri de anten montajını değiştirerek doğru yere yönlendirebilirler. bu durumda uydudan sinyal göndererek de yazılımı kırabiliyorlar)
    Sonrasında anten yönü de ayarlandıktan sonra sanırım sorun çözülecek...

    Teşekkürler...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.