Şimdi Ara

SE Hazel & Nokia E71 BİR TÜRLÜ KARAR VEREMEDİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar başlıktanda anlaşılcağı gibi iki telefon arasında kararsız kaldım Şu an SE Hazel de karar kılmış gibiyim ama yinede telefonu almadan önce bilgisi yüksek olan Dh üyelerine danışıyım dedim.

    İki telefonda da Gps wi-fi gibi bütün standart özellikler var.Ama sanırım Hazelin Gpsi E71 deki gibi direk uyduya baglanmıyo internet üzerinden kullanılıyo buda internet ücreti demek çok da önemli değil gerçi benim için.
    Ama en önemli fark Hazel de işletim sistemi olmaması yani akılsız bi telefon =) 2 senedir telefon teknolojisinden habersizim askerde oldugum için. Bitireli 1 ay felan oluyo 1 haftadır felan internetten cep telefonlarını inceliyorum bana en uygun bu iki telefon denk geldi ama kararsız kaldım ikisi arasında.

    Hazelin kızaklı kapagı sade ve şık duruşu beni en çok etkileyen artıları
    E71in ise symbian işletim sistemine sahip olması klavyeli tuşuyla internet kullanımına daha yatkın olması üniversite hazırlancagım için evdeki neti kapattırcam dolayısıyla interneti telefondan kullancagım. Ve de E71 kullanan bi arkadaşımın memnun olması ve tavsiye etmesi.

    Bu arada E71in 2. elini Hazelin ise Sıfırını alıcam Yani E71 300e Hazel 400e mal olcak ama fiyat farkı önemli değil sonuçta sıfır

    Cep telefonunda Aradıgım bütün özellikler Hazel de mevcut Fakat işletim sisteminin standart olması beni düşündürüyo daha önce hiç işletim sistemine sahip bi telefon kullanmadıgım için standart telefonla Akıllı telefon arasındaki farkı bilmiyorum.Hazel ile e71 kadar konforlu bi kullanıma sahip olabilirmiyim bilmiyorum.
    Bu konuda yardım ederseniz sevinirim.







  • hazelin işletim sistemine standart diyorsun da nokia'nın ki çok mu farklı. modası geçmiş, ölmüş bitmiş symbian'ı kullanıyor e71 de. yani hiç bir farkı yok hazelden.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.