Şimdi Ara

Seagate Backup Plus 1 TB Okumama ve Bip Sesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar herkese merhaba öncelikle.

    Seagate Backup Plus 1 TB 2.5'' taşınabilir hdd'm var. Bir kopyalama esnasında bağlantı koptuktan sonra ulaşılamaz hale geldi.

    Hdd'yi pc'ye bağladığımda yaklaşık 4-5 saniye süresince bip sesi geliyor. Dönme sesi yok ve pc kesinlikle görmüyor. Biostan bakmak istedim ama Hdd pc'ye bağlıyken biosa ulaşılamıyor daha doğrusu donuyor. Yani disk tamamen ulaşılamaz halde. Tek aldığım geri dönüş ilk taktığımda gelen ve 4-5 saniye süren hızlı bip sesleri. Disk yöneticisindede görünmüyor.

    İzmir'de bir veri kurtarma firmasına götürdüm ücretsiz analiz için. Bana müspet bir yanıt veremedikleri gibi çok fahiş fiyatlar söylendi. Muhtemel kafa sıkışması sorunu olabileceği tamir yeterli olursa 300$+KDV değişim olacaksa 900$+KDV rakamları verildi.

    Ben kişisel kullanıcıyım firma değilim ve halihazırda yüksek lisans öğrencisiyim ve bir gelirim yok. O yüzden bu rakamlar bana çok uzak rakamlar. Yaklaşık 10 senedir yaptığım tüm tasarımlar, çektiğim tüm fotoğraflar, dökümanlarım vs yani benim için hayati önem taşıyan yaklaşık 800gb verim şuan ulaşılamaz durumda.

    Bunun bir çözümü var mıdır? Daha ucuz ve kolay bir yöntem biliyor musunuz? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

    Teşekkürler.







  • Hocam keşke bu kadar önemli dosyalari tek yedekte tutmasaydiniz. Bende 2 tb expansion vardi. Dusurdum. Dönme sesi yok bipliyo fakat pc aygıt yöneticisinde goruyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.