Şimdi Ara

Seagate Central 3 tb Gigabit (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
1
Favori
7.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Peki gigabit ethernetli modem aldım diyelim. Bir yerde anakartın da uyumlu olması gerekiyor gibi birşey okumuştum, var mı böyle birşey? Bir de kablo ile bağlarsanız demişsiniz. Seagate ile bilgisayar arasına bağlanacak çift taraflı usb kablodan mı bahsediyorsunuz? Yoksa bilgisayardan modeme bağlanacak ethernet kablosundan mı?
  • Bugün TP-Link W8970 aldım ve wireless bağlantı sorunu halloldu. Videolar şimdilik takılmadan oynuyor, umarım böyle devam eder.
  • arkadaşlar aynı cihazdan bende aldım ama bağlantısını kuramadım. ağ grup adı fark edermi ağ da arama yaptırıyorum görmüyor DiscoveryTool_PC_v2.2.24.0 yazımını indirdim tarama yapıyorum cihazı yine görmüyor bir yerde yanlışmı yapıyorum.. yardım edermisiniz..
  • Bu üründe torrent desteği var mı arkadaşlar, kaç gündür araştırıyorum ama bir sonuç bulamadım. Kullananlar memnun mu, eksi yönleri nelerdir acaba?
  • arkadaşlar bu ürünü kullanan biri bana yardım edebilirmi acaba.Benim modemim airties rt-210 eski model.bununla hardiske ağ üzerinden 12gb bir film atim dedim .2 satte kopyaladı.
    1)Usb ile bilgisayarada bağlayamadım.Nasıl bir kablo lazım bunun için acaba?
    2)Birde modemi değiştirsem hızlı kopyalmak için ,nasıl bir modem almalıyım?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alicandemir73 -- 17 Eylül 2013; 21:04:10 >
  • Bende NetMaster CBW-383Z4 DOCSIS 3.0 802.11N Kablosuz Modemi var cihazı ethernetten modeme bağladığımda win7 yüklü pcmden kablosuz olarak nekadar hızlı veri transferi yapabilirim?

    NOT:Modemin ethernet portu (10/100/1000 Mbps BaseT MDIX)
  • Bu ürüne PC den erişildiğinde gigabit üzerinden okuma yazma hızı 100mb sn oluyor mu?????

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bugün Seagate Central 4tb kapasiteli ürününü satın aldım fakat henüz kutusunu açmadım. Cihazı açmadan önce bildiğiniz daha iyi alternatif öneriniz varmı?.

    Kullanım alanlarım
    1: TV'lerim için DNLA ile rahatça film arşivime ulaşmak ve takılmadan izlemek.
    2: Verilerimi Wifi bağlantım ile (450mbps) rahatça depolamak.
    3: İşyerimde verileri bulut sistemi ile evdeki NAS cihazıma sorunsuz aktarmak.
    4: Veri yedekleme ve yüksek güvenliğe ihtiyacım yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pocemonmutlu -- 19 Ekim 2013; 22:07:03 >
  • Arkadaşlar cihaz gayet güzel AMA mutlaka gigabit modem ile kullanın 10/100mbps ile max. 2.54/sn ile yükleme yapabiliyorsunuz ki 100gblık bir dosya için 10-12saat sürüyor. Sabır testi için gayet güzel :))

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar.

    Bende de var bu cihazdan. Deneyimler :

    Okuma ve yazma hızı : Gb switch , Gigabit destekli laptop ile kullanılırsa dosya yazma ve okuma hızında 30/40 MB lara çıkabiliyorum.
    DLNA : Bu özellik için kullanacaksanız başka modele bakın. Şu anda LG LA660s TV de srt altyazılı dosyayı göstermiyor , çift dil olan filmlerde direk olarak birinci sesi açıyor ; değiştiremiyorsunuz. Başka bir DLNA sw kurulabilirmi araştırıyorum.
    Torrent : Normalde cihazda bu özellik yok , kurulabilir ama uğraştırır.

    Firmanın önceki ürünü GoFlexHome , bundan daha başarılı bir üründü. Arızalanınca yerine bunu gönderdiler.
  • DLNA Üzerinden bağlantı kopması yaşıyorum. asus oplay media player ve samsung ev sinemasının dlna üzerinden bağlantılarında 2-3 dakikada bir kopma oluyor. her iki cihaz da kablo ile bir routera bağlı. central da aynı routera bağlı. bir dlna altında public altındaki tüm dosyalarımı göremiyor. bir klasörüm hiç görünmüyor, diğer klasörümde de 700 tane filmim var ama 80 tanesi falan görünüyor. nerede hata yapıyorum?
  • ya ılk aldığımda yesıl ışık yandı ve verı yukledım su anda bağlıyorum modeme sureklı yesıl ışık yanıp suruyor Ethernet bağlantısı tanımıyor urunu ....ışık sureklı yanıp sonuyor yarımmmm lütfen arkadaslar
  • bende almayı düşünüyorum bu sistemden,6tane jetonlu bilgisayarım var öncesinde harıcı dısk alıp paylasımda denedım ama jeton sistemının yazılımında sorunlar meydana geldı bunu Seagate Central 2TB STCG2000200 alsam sıkıntı cıkarırmı.
  • Western Digital varken Seagate e neden bulaştınız ki? Western Digital My Cloud da bu sıkıntıların hiçbiri yok... Ayrıca disk olarak da WD ler Seagate ler kadar arıza yapmıyor.
  • seagete central sipariş ettim
    3d ve bluray filmlerimi izlemek istiyorum
    ethernet üzerinden bağlandığını öğrendim
    samsung f8000 tv ile takılmadan cihaz üzerinden 3d veya altyazı sorunu yaşamadan bluray izleyebilir miyim?
    deneyen var mı?
  • Ürünü yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum. Hiç memnun değilim. Dlna özelliği ve macbook airı yedeklemek için 3tb lik almıştım. hiç tatmin etmedi. dlna da kopmalar oluyor, filimin tam ortasındayken tv nizin hata verdiğini düşünün, sinir bozucu. time machine tam bir sıkıntı yedekliyor ama yedekleme tamamlanmıyor bende anlamadım.indirme istemcisi yok. yani bilgisayar kapalıyken bir dosya indirmez. tek işime yarayan kısmı ufak tefek önemli dosyalarımı içine atıyorum dışarıda ihtiyacım olduğunda hop ulaşıp indiriyorum. başka bir işe yaramıyor. usb bağlantısını neden koyduklarını hala anlamadım. çünkü taktığınız harici diski hiç bir şekilde göremiyorsunuz ben bunca aydır göremedim açıkçası. alacaksanız almayın.! sakı kutusunu açmayın, hemen iade edin üzerine biraz daha para koyup, WD My Cloud Mirror gibi bir ürün alın. ben bunu satıp WD My Cloud Mirror 4TB almayı düşünüyorum.




  • kopmalar bende olmuyor ayrıca usbden bağladığınız hddyi
    seagate arayüzünde tanıttığınız zaman ek hdd olarak gözüküyor

    ancak benim sorunum gigabit ethernetim olmadığı için wifiden hız 2.5-3 arası aktarım hızını
    pcyi modeme direk ethernet kablo bağlayarak hızı 20lere çıkarabildim...
    gigabitle ürünü 40a çıkartabilen varmı?
  • WD My Cloud alın. Paranızı seagate alıp çöpe atmayın. Samsung 46F8000 ile networkten DLNA ile türkçe altyazı sorunu olmaksızın 15 GB videoları bile sorunsuz izliyorum. Tek kelimeyle perfect. Gigabit router ınız olması önemli...

    Yazma hızı 35-40 mb , okuma 70 mb civarı...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gbriel -- 5 Haziran 2014; 14:32:01 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gbriel

    WD My Cloud alın. Paranızı seagate alıp çöpe atmayın. Samsung 46F8000 ile networkten DLNA ile türkçe altyazı sorunu olmaksızın 15 GB videoları bile sorunsuz izliyorum. Tek kelimeyle perfect. Gigabit router ınız olması önemli...

    Yazma hızı 35-40 mb , okuma 70 mb civarı...

    Torrent istemcisini kullanıyor musunuz? Transmission kullanıldığını gördüm ama bittorrenti görmedim. Yükleniyor mu o da.
  • Hobar kullanıcısına yanıt
    Torrent denemedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.