Şimdi Ara

Seagate Harici HDD Garanti (Kutusu açılmış)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evet 2. defa seagate harddisk bana kazığını attı. Şu anda hala garanti kapsamında. Olan arşivlerime oluyor. İlk garantiye verdiğimde çok bilmiş mağaza yetkilileri garantiye göndermeyip kendileri format atmışlardı ve sorun çözüldü demişlerdi. Ondan sonra zaten askere gittiğimden fazla test edememiştim. Neyse geldikten sonra yine aynı hata oldu hdd'de. Tabi ben bunun garantisi 1 sene sanıyordum. Ondan dolayı 2.5 inc hdd kutusunu açıp hdd yi laptopta deneyim dedim ama sonuç yine aynıydı. Bugün şans eseri evde normal ürün kutusu karşıma çıktı ve üstünde 2 sene garanti yazıyordu. Şimdi ben harici hdd nin plastik kutusunu açtığımdan dolayı sizce ürünü garanti kapsamından çıkartırlar mı yoksa ürünü kabul ederler mi? Benzer sorunlar yaşayan varsa bilgi verebilirse sevinirim.



  • öncelikle seagate size 2 kere kazık atmamış.Kendinizde söylemişsiniz mağaza yetkilileri format attı diye ve ne yazıkki kutuyu açtığınız için garanti dışı kalmıştır cihaz.
    hasar yok ise kutuda şansınızı bi deneyin yinede
  • Ben bu sorunun direk üründen kaynaklandığını düşünüyorum. O yüzden 2. kazığını attı şeklinde yazdım Zaten hdd 'den şu anda çıkan garip sesler yeter :)
    Mağaza yetkililerinin tutumu bir nevi bu konuma getirdi beni. benim o sıralar uğraşacak vaktimin olmaması onların nedense göndermek istememesi format atıp çözmeye çalışmasıç (sanki atla deve yaptıkları her kullanıcının yapabilecği bir çözüm sonuçta). Sonuçta ürünü ben kullanıyorum ben tanıyorum formatlık iş olmadığını denedim biliyorum. Bir şansımı denicem bakalım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OznB -- 24 Nisan 2011; 0:55:58 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.