Şimdi Ara

seagate hdd sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba ;
    kullamakta oldugum 120 gb 7200 rpm ultra ata seagate hdd yeni kasa aldıgım da montajdan sonra yüklü olan işteim sistemi xp yi açmadı sonra zar zor format attım( bios da bu hdd yi taktıgımda biraz yavaslıordu)neyse formattan sonra yeni işteim sistemi kurmadı cd önyükleme de kurmaya baslamıordu vista falan hic bir sistemi kurmadı f disk den girdim formatlayayım dedim oda olmuyor %0 da kalıyor ilerleme yok ne yapabilirm yardımcı olursanız sevinirim .
    ayrıca bu hdd nin garantisi devam ediyor ama aldıgım yer kapandı eger sorunum halledilemeyeceks birşey ise garanti kapsamında iade etmek istiyorum fakat nereye verecegim veya yollayacagım bilmiorum.



  • Garanti kapsamında iade alınalı 15 günü geçmedi ise geçerlidir.Onun haricinde iade olması için 3 kere aynı hatadan servise gitmesi lazım.
    Aldığınız yerde büyük ihtimal ana dağıtıcılardan almış olablir(arena,multimedya gibi) Onların sitelerinden diskin seri numarası ile garanti sorgulama sayfaları varsa ara umarım bulursun.
    Kolay gelsin
  • ne yazık ki o sitelerde yok garanti sorgulama, sadece seagate in kendi sitesinde var sorgulama, orda gösteriyor 2009 a kadar garanti kapsamında oldugu ve fakat orda türkiyede ki distribütör firma falan yazmıyor amerika adresi var türkiye de servisi kim bu firmanın ya nerden nasıl gelir napcam ben şimdi .....
  • Burdaki dağıtıcıya (http://www.datagate.com.tr/) danış sanırım onlar yardımcı olabilirler.
    Olmadı seagate e posta gönder durumunu (ingilizce olarak tabi) anlat

    Not : Arenada Seagate in dağıtıcısı olmuş.Datagateden olumlu netice çıkmazsa onlarlada irtibata geçebilirsin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sse -- 21 Nisan 2007; 21:34:25 >
  • sata bağlantısı varsa ordan dene yoksa cd rom vs ID kablosun çıkart yada ID portunu anakarttan değiştirerek dene kesin HDD ile ilgili sorun olayabilir cd rom vs.. yda anakat ile uyum sağlamamışta olabilir..
    birde o HDD yi başka bilgisayara yanlız takarak deneyin ...
    aslını sorarsan bencede büyük ihtimal Hdd hasta
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.