Şimdi Ara

search-earn ile Arama Yaparak Kazanın (yorumlarınızı bekliyorum)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arama yaparak kazandıran bu sitede her arama sayısına 1 puan veriyorlar. Arama motoru da gayet güzel çünkü arama yap dediğiniz anda google ın sayfaları içinde arama yapıyor.
    Şimdi kazanma sistemine gelirsek, dediğim gibi her arama başına 1 puan kazanıyoruz ve 1000 puan 1 YTL'ye eşit oluyor. Bunun çok az bir miktar olduğunu düşünebilirsiniz fakat en can alıcı noktası 7 kademe boyunca yaptığınız ve yapılan üyelerinde aramaları sonucunda sizinde 1 puan kazanmanızdır.
    Sitede üye olduktan sonra sitedeki hesap makinesine ulaşarak ne kadar kazanbileceğinizi rahat bir şekilde hesaplayabiliyorsunuz. Örnek vererek şöyle anlatabilirim: Siz kendi adresiniz ile 5 üye yaptığınızı kabul edelim, sizin yaptığınız ve 7 kademe giden üyelerinde 2 şer tane üye yaptığını düşünürsek, günde de her üyenin toplam sadece 10 arama yaptığını hesaplarsak aylık kazancınız tam olarak 94,8$ eşit oluyor. Tabi günde 10 aramadan daha fazla yapıldığına inanıyorum ki 10 aramadan fazla olduğunda kazancınız katlandığı miktarı düşünün.
    Site yeni açıldığı için yeni kampanyalar ve reklamlar düzenliyor. Bunlardan birisi de hazırladıkları toolbarı yükleyerek ve toolbardan siteye ve aramaya daha kolay ulaşabiliyor ve toolbarın üstünde çıkan reklamlara tıklayarak kazancınızı katlayabilirsiniz.
    Sistemi beğendiyseniz ve denemeye değer olduğunu düşünüyorsanız Buradan üyelik formunun doldurabilir ve hemen kazanmaya başlayabilirsiniz.

    Belki de size bu bilgiler de yetersiz geldi veya uğraşmaya değicek birşey olmadığını düşünüyorsunuz. O hâlde search-earn sitesinin kendini tanıttığı ve daha ayrıntılı bilgileri bulabileceğiniz bloguma bekliyorum







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.