Şimdi Ara

Seasonic X-850 80Plus GOLD 850W Aldım - İlk izlenimler (Dark Orion Kasam da Geldi) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
4
Favori
6.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Soyle 550W lıp bir sisteme 2 tane bağlama olsa AH AH
  • Merhaba. Öncelikle ürününüz hayırlı olsun güle güle kullanın. Benim bir sorum olacak 4+4 pin lik işlemci güç kablosunun uzunlugu kac cm ? Full tower bir kasaya arka kısımdan yukarı uzanır mı acaba ?
  • Çok Sağolun arkadaşlar.

    quote:

    Orijinalden alıntı: Ruhsuz__

    Merhaba. Öncelikle ürününüz hayırlı olsun güle güle kullanın. Benim bir sorum olacak 4+4 pin lik işlemci güç kablosunun uzunlugu kac cm ? Full tower bir kasaya arka kısımdan yukarı uzanır mı acaba ?


    Hocam kasa içinden ölçtüm yanlış ölçmediysem 65cm kadar.
  • Teşekkür ederim :)
  • öncelikle ürününüz hayırlı olsun.bende de Seasonic SS-750AT 80+ Plus Bronze 750W var mükemmel bir ürün.
  • PSU süper hocam ancak durumun müsait ise bir an evvel o kasayı değişiriver
  • Teşekkürler arkadaşlar.

    quote:

    Orijinalden alıntı: intikam91

    PSU süper hocam ancak durumun müsait ise bir an evvel o kasayı değişiriver


    Valla hocam kasa problem yapmıyor aslında yan kapağı açık şekilde kullanıyorum ön ve arka fanlar da kapalı. Yani kasa sadece orada bir birleştirici görevi görüyor donanım zaten kendi kendini soğutuyor Ama güzel bir kasa tavsiyesi olursa düşünebilirim, ancak almak için bir nedenim olmalı




  • Kasanız bu şekilde öncelikle toz ve bir çok tehlikeye hazır durumda kasa kapakları açık olunca. Diğer yönlerine bakacak olursak tozlanan bileşenler performans kaybına yol açar, aynı şekilde çok ısınma durumlarındada aynı problem olacaktır. Power supply yeni kasalardaki gibi alt bölüme konumlandırılmalıdır çünkü kasanın altındaki ızgaralardan soğuk hava çekerek power supply içindeki bileşenleri soğutmalıdır, üst tarafa konumlandırıldığında kasa içindeki bileşenlerin yarattığı sıcak havayı içine çeker, yani uzun vadeli seçim olmamalıdır üst psu konumlandırması. Ayrıca power supply fan ızgarası kasa alt bölümüne konumlandırılırsa olası vida vb. küçük şeylerin power supply içine kaçıp sorun çıkartması önlenir. Kasanızda kablo saklama bölümlerinin olması kasa içindeki öncelikle kablo karmaşısını ve görüntü kirliliğini önler fakat asıl aması kasa içinde kablolar sıkış tepiş durmadığı için hava akımı engellenmez ve kasa fanları sayesinde daha etkin soğutma sağlanır.

    Çok para harcamadan üstte saydığım işlevselliklere sahip kasaları alttaki linklerden alabilirsiniz.

    http://www.teknobiyotik.com/akasa-freedom-xone-x2-performans-kasasi-5176.html

    http://www.teknobiyotik.com/dark-orion-kirmizi-led-fanli-usb-3-0-ve-esata-destekli-oyuncu-kasasi.html




  • quote:

    Orijinalden alıntı: damn2u

    Kasanız bu şekilde öncelikle toz ve bir çok tehlikeye hazır durumda kasa kapakları açık olunca. Diğer yönlerine bakacak olursak tozlanan bileşenler performans kaybına yol açar, aynı şekilde çok ısınma durumlarındada aynı problem olacaktır. Power supply yeni kasalardaki gibi alt bölüme konumlandırılmalıdır çünkü kasanın altındaki ızgaralardan soğuk hava çekerek power supply içindeki bileşenleri soğutmalıdır, üst tarafa konumlandırıldığında kasa içindeki bileşenlerin yarattığı sıcak havayı içine çeker, yani uzun vadeli seçim olmamalıdır üst psu konumlandırması. Ayrıca power supply fan ızgarası kasa alt bölümüne konumlandırılırsa olası vida vb. küçük şeylerin power supply içine kaçıp sorun çıkartması önlenir. Kasanızda kablo saklama bölümlerinin olması kasa içindeki öncelikle kablo karmaşısını ve görüntü kirliliğini önler fakat asıl aması kasa içinde kablolar sıkış tepiş durmadığı için hava akımı engellenmez ve kasa fanları sayesinde daha etkin soğutma sağlanır.

    Çok para harcamadan üstte saydığım işlevselliklere sahip kasaları alttaki linklerden alabilirsiniz.

    http://www.teknobiyotik.com/akasa-freedom-xone-x2-performans-kasasi-5176.html

    http://www.teknobiyotik.com/dark-orion-kirmizi-led-fanli-usb-3-0-ve-esata-destekli-oyuncu-kasasi.html


    Dostum gerçekten bu yazılanlar doğru, elimi kasanın içine doğru uzattığımda sıcak havanın yukarı çıktığını ve psuyu etkilediğini farkettim, psu nun dışı ısınmıştı. Gösterdiğin kasalar çok güzelmiş, ancak bunların camlı modellerini almayı tercih ederim. Çok sağolasın tavsiye için. Değerlendireceğim. Yakında kasam geldi başlıklı konu açarım alırsam




  • Yan kapak pleksili modeller düşünüyorsanız alttaki ürünleri tercih edin derim.

    http://www.teknobiyotik.com/donanim/pc-kasa/aerocool-sixth-element-mid-tower-beyaz-kasa.html

    http://www.teknobiyotik.com/donanim/pc-kasa/silverstone-precision-ps06-pencereli-big-tower-kasa.html

    http://www.teknobiyotik.com/aerocool-xpredator-cift-23cm-fanli-pencereli-kasa.html

    http://www.teknobiyotik.com/donanim/pc-kasa/cooler-master-enforcer-cift-usb-3-0-portlu-pencereli-miditower-kasa.html

    http://www.teknobiyotik.com/donanim/pc-kasa/cooler-master-rc-692-pencereli-bilgisayar-kasasi-cm-690-ii.html

    Aerocool Xpredator modelini %18 indirimli alma şansınız var çünkü Teknobiyotik facebook grubundan hediyeli anket bölümüne girip sorulara cevap verirseniz %18'lik bir indirim kuponu veriyor, bu kod ile Xpredator %18 indirimli olacaktır. Diğer ürünlerde zaten site indirim yapmış o yüzden kupon o ürünler için geçerli mi bilemiyorum.

    https://www.facebook.com/teknobiyotik




  • Hocam çok teşekkürler tavsiyeler için, benim masaya sığacak mı bunlar ölçmem gerekli ona göre bulmam lazım, değerlendirmeye alacağım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msw -- 28 Eylül 2011; 13:40:09 >
  • Dark Orion oyuncu kasam da geldi arkadaşlar, resimler eklendi.
  • Hayırlı olsun gayet güzel görünüyor fakat USB 3.0 kablolarını üst taraftaki sıvı soğutma bölümlerinden geçirirseniz ordaki kötü görüntüyü kaldırmış olursunuz.
  • Sadece birini yukardan geçirdim çünkü anakart 2.0 destekliyor. Aşağıdan geçirmemin nedeni anakarta harici taktığım usb 3.0 pci karta bağlamamdı. Yukardan karta yetişmiyordu, teşekkür ettim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cenkyyy

    Öncelikle hayırlı olsun seasonic ürünler gerçekten kalitelidir pişman olmuyacaksınız bende dün
    THERMALTAKE Toughpower Grand (TPG-1050MPCEU), 1050W, APFC, 14 cm Fan
    aldım bugün elimde olur diye tahmin ediyorum inşallah beni yanıltmaz 650 tl gibi bir fiyat la aldım içimde kalsın istemiyorum

    650 liraya gider CORSAIR ax 1200 alırdın ne yaptın sen

    çok yanlış seçim. iade şansın varsa iade et ax 1200 al



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi petsiyehable -- 5 Ekim 2011; 1:20:04 >
  • Hayırlı olsun bende mid tower kasa kullanıyorum. Seninkinden biraz daha geniş sanırım. Eskiden hava akışıymış vs. hiç önemsemezdim. Ama şuanda anakarttaki sataların yanda olmamasına bile sinir oluyorum gerçekten hava akışını bozuyorlar. Onun dışında birdaha kasa alırsam big tower alırım .

    * Toughpower Grand Yüksek kaliteli bir seri , ama o fiyat çerçevesinde Corsair ve Silverstone Gol Psu lar var. Garantileride farklı. Corsair almak gelecek için avantaj oluştururmuş.
  • quote:

    Seasonic X-850 80Plus GOLD 850W


    ömürlük psu

    torunlarına hediye edersin
  • hayırlı olsun arkadaşım...süper bir psu...ben de uzun araştırmalar ve yerli yabancı ne kadar inceleme varsa okuduktan sonra x-750 modelini aldım...üzerindeki fan zaten çok kalite..Sanyo üretim bir model.
    ben fanın olduğu tarafın üzerini komple ince filtre süngerle kapladım...hem içine toz girmiyor..hemde gerekirse hava akımına izin veriyor.(şu anakart kutularının içinden çıkan ince süngerler)
  • Hayırlı olsun hocam. Valla ben pahalı diye alamadım. SS-AT aldım dün elime geçti daha performansını bilmiyorum ama ilerleyen zamanlarda fikir sahibi olucam :)
  • Seasonic markasını duyalı aylar geçti. Güç kaynağı hakkında ilk önce corsair seçimi yapmıştım daha sonra seasonic karar verdim ve aylardırda seasonic kalitesini gücünü ve performansını devirecek bir güç kaynağıyla karşılaşmadım.

    Almak istediğim ürünün kullanıcı incelemesi bana çok faydası oldu
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.