Şimdi Ara

SEAT ATECA FR GELİYOR

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • SEAT’ın çarpıcı SUV modeli Ateca’nın FR versiyonu, dünya prömiyerini Automobile Barcelona fuarında gerçekleştiriyor. Serisine sürüş keyfi, dinamizm ve sportif bir karakter katacak Ateca FR, yılın ikinci yarısında Türkiye’de satışa sunulacak.

    SEAT Ateca serisinin en yeni üyesi Ateca FR, 11-21 Mayıs 2017 tarihleri arasında Barcelona Uluslararası Otomobil Fuarı Automobile Barcelona’da sahneye çıkıyor. Hali hazırda Reference, Style ve XCellence donanımlarından oluşan Ateca serisine eklenen FR versiyonu, XCellence gibi üst donanım özelliklerinde olmasıyla birlikte aynı zamanda daha dinamik ve sportif bir karaktere sahip.

    Ateca FR versiyonunu dışarıdan ilk bakıldığında XCellence’tan farklılaştıran unsur ön ve arkada bulunan FR logosu ve siyah tavan rayları. Ön kısım daha ayrıntılı incelendiğinde, kendine has bir tasarıma sahip siyah renk ön ızgara, aşağıda ise sadece FR versiyonuna özgü olan, kasayla aynı renge sahip tamponlar göze çarpıyor. Öndeki LED sis farları da FR için özel olarak yenilenmiş.

    http://www.motobilim.com/2017/04/seat-ateca-fr-barselonada-gorucuye-ckyor.html







  • Fr için de ekstra 5-10 bin tl para isterler. Ucuz! olan araç tam alınacak seviyeye gelir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.