Şimdi Ara

Seat Cordoba...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Seat Cordoba 1.4 TDI Stylance almayı düşünüyorum. Kullanan arkadaşlara sormak istediğim bir kaç soru var. 10000, 30000, vs vs km lerde servise gittiğinizde ortalama maliyet ne kadar oluyor. YEdek parça fiyatları ne alemde? Sizce uzun bir süre kullanılabilecek bir araçmı? Stylance ile elegance modelleri arasında görsel olarak tek fark jantlarmı?

    Şimdiden teşekkürler arkadaşlar...



  • servisleri 7500,15000,225000 vd şeklinde devam ediyor,10.000 km ww dizellerinde ancak garanti bittikten sonra 10.000 km de bir gidilebilir diye biliyorum
  • Ben 2004 den beri kullanıyorum 2003 dede İbiza Cupra aracım vardı uzun süre kullanılabilecek bir araç bundan şüphen olmasın parça fiyatları söylendiği gibi çok pahalı değil geçenlerde arkadaşımın İbizasının baskı balatası değişti 200 ytl civarıydı orjinal parça fiyatı polen filtresini değiştirdim 8 ytl aklıma gelmiyor diğerleri tek fark jantlar değildir donanım farkıda var aralarında Stylance daha yüksek donanım seviyesidir. Ayrıca bakımlarını serviste yaptırman şart değil eğer servis tanıdıksa sorun çıkmaz ama her servis gibi Seat da da problem yaşanabiliyor ben Erya da yaptırıyorum bakımları v.s hiç problem çıkmadı..

    Aklına takılan her türlü soruyu özel mesaj ile sorabilirsin..




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.