Şimdi Ara

seat firmasından araba seçmek. TABİİ SEÇEBİLİRSENİZ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • herkese selamlar.

    bügün seat firmasına toledo araç alımı için gittim. karşılaştığım manzarayı anlatayım. bir müddet bakındım toledo araç yok. ilgilenen zaten yok. siz yokmuşsunuz gibi, kimse ilgilenmedi. ben gidip müşteri temsilcisine aracı sordum ve ellerinde sadece test aracı olduğunu ve onunda şirket çalışanlarının kullanımında olduğunu belirti. bari araç için pazarlık yapayım dedim, 1 tl inen yok . opsiyon seçelim dedim, opsiyon seçemeyeceğimi söyledi. internet sitenizde birsürü opsiyon var dedim. 2017 de eğer fabrika kataloktaki opsiyonlardan araçlar üretmeye karar verirse seçebilirmişim. ozaman neden bu opsiyonları koydunuz diye soruyorum. ben satıcıyım bilemem diyor.adamdan iki şey istedim. renk kırmızı olsun ve olan opsiyonlu araçları oğrenebilirmiyim dedim.başladı bilgisayarı kurcalama ve listelere bakıyor. ben olmasını istediğim opsiyonları belirtim. ama satıcı kafasına göre size şu renk verelim . olmaz diyorum. şu motor seçenek ve renk verelim diyor. olmaz diyorum. 6,5 inç ekranlı beyaz model var diyor ve 2 ay sonra alırsınız diyor ve euro kuru artarsa fark alırım diyor. baktım beni dinlemiyor , kaltım gittim. BU KADAR DAYATMACI VE KENDİNİ BEĞENMİŞ BİR FİRMA GÖRMEDİM. ADAMLAR KENDİNCE ARABALARI SEÇMİŞ VE GETTİRTMİŞ. SİZE ZORLA ONLARI SATMAYA ÇALIŞIYOR. kısacası hevesimiz kursağımızda kaldı. şöyle anahtarsız giriş ve çalıştırma , ön bölge asistanı , 6,5 inc ekranlı ve kış paketli bir toledo asla var olamayacak bunu anlamış bulunmaktayım. BUNLAR SAHTEKAR BAŞKA BİRŞEY DEĞİL. BU ŞEKİLDE MÜŞTERİ ÇEKİP SATABİLDİĞİNE BOŞ ARABAYI DAYAMAK.







  • Ilk dike getiren sen değilsin. Hep böyle

    SEAT bölümünde politika bu şekilde. Zorla dayatma yada kimse sizinle ilgilenmiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İçeri giriyorsun ve boş boş dolanıyorsun ordaki satış temsilcilerde demiyor ki içeri müşteri girmiş ilgilenelim diye ancak sen zorla gidip bilgi almak için dil döküp uğraşacaksın halbuki olması gereken halkla ilişkilerden sorumlu bir bayan ile karşılanması iletişim bilgilerinin alınarak ilgili satış temsilcisine yönlendirmesi çok basit dimi fiat bayisi bile daha ilgili ki sadece bununlada bitmiyor pazarlık olayı apayrı hiç inmiyor zorladığında almassan alma ben satarım nasıl olsa diyip müşteriyide bozabiliyorlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • almayacaksın kardeşim o zaman. bunların karnı tok ondan satılmazsa satılmaz modunda. Onun için boşver başka model bak veya başka ilin seat bayisiyle görüş. paranla rezil olmaktan iyidir.
  • 2010 model i30 cw den sonra yine bagajı büyük bir araba alalım dedik( toledo bagaj 550 lt ) opsiyon zenginliğide kağıt üstünde çekici geldi. ama olmadı. bir de şansımı izmir alsancaktaki ana bayide deneyeceğim. bakalım hayırlısı. inşallah orada ilgi alaka vardır.
  • Ben de tam tersi benimle ilgilenmelerine kıl oluyorum. Ben bayiye araçları incelemeye gittiğimde başımda dikilen temsilciye uyuz olurum. Kendim kafama göre arabaları kurcalamak isterim. Bilgi almak istesem aten gidip masasına oturur konuşurum.
  • Doğrusu sen çağırınca gelip insan gibi yardımcı olmak. İkiside yok adamlarda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başka bayiye gitseydiniz. Günümüzde çoğu bayi böyle hazır olan arabaları satmaya çalışır yoksa bak fiyat artar bak 3 ay beklersin vsvs. gibi elindekini satmaya çalışır.

    Çünkü toplu aldıklarında onlara indirim yapılır ve daha çok kar ederler.
  • Bayiye girdiğimde birinin benimle ilgilenmesi beni çok rahatsız eder. Bu araba bayisi için değil tüm satış mağazaları için geçerli.
    Ben zaten arabayı, özelliklerini satış temsilcisinden daha iyi bilerek oraya gidiyorum. Satıcının tavsiyelerine göre araba alan kişi herşeyi satın almayı göze almalıdır.
    Önceden araştırıp gitmek mantıklı olan. İnternet denilen şey sadece oyun oynamak için değil. Bilgi deryası.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.