Şimdi Ara

seat IBIZA 1.2 TSI 90 HP veya 1.0 75 HP

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar öncelikle ilk sıfır araba deneyimim olacak öncesinde 96 model şahin ile biraz acemiliğimi attim. şimdi sıfır araba almak istiyorum kismetse ama bazı merak ettiklerim var. seat ibizalarin hep tipi hemde fiyatı hoşuma gitti ve bende kesin karar verdim diyebilirim.

    öncelikle 1.0i arkadaşım vazgeçirdi yokuşlarda ve ailecek gezmelerde problem yaşarsın dedi. ve bende 1.2 tsi almaya karar verdim. boş alacağım büyük ihtimal şuanda ham fiyati olan 42,900 uygun geldi. sonrasında ise kendim çelik jant falan taktirmak istiyorum.

    öncelilkle merak ettiğim bu 42,900 kısımda indirim yaptırabilir miyiz? yarısını peşin yarısını kredi düşünüyorum.

    sizce ek donanım almamam mantıklı mı?

    sonrasında ve önemlisi bu aracı bana tavsiye eder misiniz? günlük işe gidip gelmelerde ve hafta sonlarıda cocukları gezdirmek için alacağım nasipse.

    siyah rengini düşünüyorum resmen aşık oldum diyebilirim tipine. kullanan arkadaşların yorumları önemli ve bana yol gösterecektir.

    teşekkür ediyorum.







  • siyah düşünme de ne düşünürsen düşün
  • Az önce aldım ben de :) Ama reference modeli bildiğin boş. Aradaki farka fazlası ile değecek ek özellikler ile geliyor. Alor mavi aldım ben ama beyaz ve siyah bence de pek çekici gelmiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.